آموزش ترید، سرمایه‌گذاری و تحلیل بازارروش‌های سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتالمقالات سرمایه‌گذاری و ترید

حمایت مالی با ارز دیجیتال چگونه انجام می‌شود؟

انسان موجودی اجتماعی است و به تنهایی بر تمام مشکلات خود پیروز نخواهد شد؛ از این‌رو کمک‌های فردی، بخش جدایی‌ناپذیر تمام جوامع بشری است و نوعی مسئولیت محسوب می‌شود. افراد و شرکت‌ها همواره کمک‌های نقدی خود را مستقیما به سازمان‌های غیرانتفاعی‌ای (NGO) خواهند داد که وعده‌ی یاری رساندن به قشر آسیب‌دیده‌ را می‌دهند. با آنکه کلاهبرداری‌های صورت گرفته در قالب حمایت‌های مالی رو به افزایش است، از سال ۲۰۲۰ تعداد دونیشن‌های آنلاین ۲۰ درصد افزایش داشته است. پس از همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹ بسیاری از خانوارها و مشاغل با چالش‌های بزرگی روبه‌رو شدند و این موجب شد تا نوع جدیدی از حمایت‌های مالی در جوامع شکل بگیرد. در سال‌های اخیر حمایت‌ مالی با ارز دیجیتال به عنوان راهی شفاف‌تر و امن جهت امور خیرخواهانه بین مردم محبوبیت خوبی پیدا کرده است. به‌رغم مورد استقبال واقع شدن این مقوله ازسوی افراد آماتور و حرفه‌ای دنیای کریپتو، بسیاری از افراد همچنان کوچکترین اطلاعی درخصوص چگونگی عملکرد کمک‌های مالی با ارز دیجیتال ندارند. در مقاله‌ی پیش‌رو تلاش کرده‌‌ایم تا توضیح کاملی درباره‌ عملکرد حمایت مالی با کریپتو را ارائه دهیم.

حمایت مالی با ارز دیجیتال به چه معناست؟

رمز ارزهای متمرکز نوعی پول دیجیتال هستند که توسط کدهای محاسباتی ایجاد و از سوی یک سازمان رگولاتوری، نظارت و هدایت می‌شوند. در میان رمز ارزهای فراوانی که امروزه در بازار وجود دارند بیت‌کوین و اتریوم از بیشترین محبوبیت برخوردارند. در فرآیند دونیشن با کریپتو میزان مشخصی از یک دارایی‌ دیجیتال از حساب کیف‌پول وب۳، مانند متامسک (MetaMask)، یا صرافی‌ها به حساب کریپتوی یک موسسه‌ی خیریه‌ غیرانتفاعی انتقال خواهد یافت.

پیشنهاد مطالعه: معرفی ۱۰ صرافی‌ آنلاین ایرانی معتبر برای ترید رمز ارزها

مزایای دونیشن با ارز دیجیتال

  • شفافیت، سرعت و مقرون‌ به صرفه بودن خدمات: ویژگی بارز بلاک‌چین‌های عمومی شفافیت جریان انتقال پول است که بسیار قابل اعتمادتر از نظام‌های سنتی و متداول پولی هستند. درحالی که در نظام‌ سنتی پول، تراکنش‌ها توسط اشخاص واسطه نظارت می‌شوند؛ تبادل شفاف دارایی در بلاک‌چین‌ها کارمزد کمتری داشته و زمان اجرای هر تراکنش را به حداقل می‌رسانند.
  • امنیت روزافزون رمز ارزها: با حضور متخصصان فناوری به عنوان رهبران اصلی پروژه‌ها، فضای رمز ارز با بهترین زیرساخت‌های ممکن جهت اجرای عملیات متعددی، از فضای ذخیره‌سازی امن تا بستری برای حل اختلاف، تجهیز شده است. در سال‌های اخیر شرکت‌های بیمه نیز برای حضور در فضای کریپتو آماده شده و سیاست‌های جبران خسارتی منتشر کرده‌اند که موجب آرامش خاطر خیرین گشته است.
  • ناشناسی: در نظام سنتی مراکز خیریه، ناشناسی افراد خیّر ملزم به اعتماد به موسسه‌ی موردنظر بود. در دونیشن با کریپتو دفترکل توزیع عمومی علاوه بر تضمین شفافیت جریان‌های مالی، آن‌ها را با هویت‌ افراد خیّر پیوند نخواهد زد.
  • سهولت انجام حمایت‌های مالی بین‌المللی: با حذف سازمان‌های واسطه از جریان اهدای کریپتو، موسسات غیرانتفاعی می‌توانند از هرنقطه از جهان و از تمام افراد خیّر دونیشن‌های ارز دیجیتال را بپذیرند. در این روش دیگر نیازی به پرداخت کارمزدها و اعتبارسنجی دارایی‌ها از بانک‌ نخواهد بود.
  • حمایت مالی با ارز دیجیتال حجم پول بیشتری دراختیار موسسات غیرانتفاعی قرار می‌دهد: از برتری‌های دونیشن با کریپتو، کارمزد بسیار اندک آن برای تمام طرفین است که درنتیجه سهم بیشتری از کمک‌ها دراختیار سازمان‌های خیریه‌ی غیرانتفاعی قرار خواهد گرفت. ویژگی منحصربه‌فرد دیگر، معافیت کریپتو در اظهارنامه‌ی مالیاتی است، زیرا این دونیشن‌ها به عنوان «هدایای غیرنقدی» قلمداد خواهند شد.
  • معافیت نسبی خیّر از پرداخت مالیات: سرویس درآمد داخلی (IRS) آمریکا کمک‌های کریپتو را به‌ عنوان دارایی طبقه‌بندی کرده است؛ به این معنی که عواید سرمایه‌ای برای مقاصد مالیاتی به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت. چنانچه مالیات‌دهندگان، دارایی‌های دیجیتال خود را مستقیما به موسسات خیریه اهدا نمایند، از پرداخت عواید سرمایه‌ای آن کاملا معاف خواهند بود. اما اگر فرد مالیات‌دهنده اقدام به فروش رمز ارزها کرده و درآمد حاصله را اهدا نماید به‌اندازه‌ی طول مدتی که این دارایی‌ها را دراختیار داشته، مشمول پرداخت عواید سرمایه خواهد شد. نرخ عواید بلندمدت (یک سال) مشمول ۰، ۱۵ و ۲۰ درصد مالیات و عواید کوتاه‌مدت مالیاتی بین ۱۰ تا ۳۷ درصد خواهد داشت.

مزایای دونیشن با ارز دیجیتال

حمایت‌های مالی با ارز دیجیتال چگونه فعالیت می‌کنند؟

استفاده از ارزهای دیجیتال برای حمایت مالی به گزینه‌ی محبوبی بین افراد و موسسات تبدیل شده است تا جایی که برخی از برجسته‌ترین نهادهای بشردوستانه‌ی جهان یعنی صلیب سرخ (Red Cross) و یونایتد وِی (United Way) نیز شروع به پذیرش رمز ارزها کرده‌اند.

با این‌ وجود پیچیدگی‌های فنی راه‌اندازی و استفاده از کیف‌پول‌های دیجیتال مانع از آن شده تا بسیاری از این موسسات خیریه به پذیرش بیت‌کوین یا سایر دارایی‌های دیجیتال روی بیاورند و ترجیح می‌دهند از طریق پردازشگرهای واسطه یا صندوق‌های خیریه‌ی معتمد کریپتوهای اهدایی را دریافت کنند.

برخی از این پردازشگرهای واسطه مانند Crypto for Charity با نقد کردن کریپتو به انواع ارزهای فیات ارسال دونیشن‌های ارز دیجیتال را به موسسات خیریه ممکن می‌سازند. چنین موسساتی اغلب ۱ درصد کارمزد برای خدمات خود دریافت می‌کنند.

صندوق‌های خیریه‌ی معتمد یکی از انواع سازمان‌های ۵۰۱(c)(3) هستند و راهکاری مفید برای معافیت از مالیات کمک‌های کریپتو به شمار می‌آیند. این موسسات با دراختیار داشتن منابع و تخصص لازم فرآیند ارزیابی، دریافت، پردازش و نقدکردن دارایی‌های کریپتو و غیرنقدی را تسهیل می‌کنند.

برای نمونه مرکز تعالی آموزش (Center for Excellence in Education) نوعی سازمان۵۰۱(c)(3) است که برای دانش‌آموزان و دبیران دبیرستانی رویدادهای ریاضی و علوم پایه را برگزار می‌کند. این مرکز اخیرا به کمک پردازشگر Crypto for Charity اقدام به پذیرش بیت‌کوین و سایر رمز ارزها جهت مقاصد خیرخواهانه‌ی خویش نموده است.

موسسه‌ی غیرانتفاعی GiveCrypto.org نیز از سال ۲۰۱۸ با پذیرش مستقیم کریپتو سعی در کاهش فقر و بهبود وضع معیشتی افراد کرده است. یونیسف نیز نخستین سازمان ملل متحد است که از سال ۲۰۱۹ دارایی‌های دیجیتال در اختیار داشته و به وسیله‌ی یک صندوق کریپتوی اختصاصی اقدام به انجام تراکنش‌های رمز ارز کرده است.

 امکان حمایت مالی به صورت ناشناس و از هر نقطه‌ی جغرافیایی بارزترین و مهم‌ترین نوآوری استفاده از ارزهای دیجیتال در امور خیریه است. این فرآیند علاوه بر کارمزد اندکی که دارد سریع بوده، موثر است و سازوکار منصفانه‌ای دارد.

کدام رمز ارزها را می‌توان به‌عنوان دونیشن اهدا کرد؟

با آنکه حمایت مالی با بیت‌کوین متداول‌ترین نوع کمک‌های بشردوستانه است، اما بسیاری از موسسات خیریه از اتریوم، لایت‌کوین و سایر رمز ارزها نیز پشتیبانی می‌کنند. گروهی از این سازمان‌ها نیز خواهان کاهش ریسک‌های ناشی از نوسان رمز ارزها بوده و پذیرای دریافت دونیشن‌های کریپتو به صورت USDC یا سایر استیبل‌کوین‌ها هستند.

حمایت مالی با ارز دیجیتال چگونه انجام می‌شود؟

چگونه از حمایت‌های مالی با ارز دیجیتال برخوردار شویم؟

چهار روش برای دریافت کمک‌های خیریه‌ی کریپتو وجود دارد که در این بخش آن‌ها را مرور خواهیم نمود:

۱-روش اول برای دریافت دونیشن با کریپتو: ۵۰۱(c)(۳)

سازمان ۵۰۱(c)(3)، نوعی سازمان غیرانتفاعی معاف از مالیات در ایالات متحده آمریکا است. این سازمان‌ها یکی از ۲۹ نوع سازمان ۵۰۱ (c) هستند و بر اساس ماده‌ی ۵۰۱(c)(3) در قانون درآمد داخلی آمریکا یا IRS (که همان بند ۲۶ از کد ایالات متحده آمریکا است) تشکیل می‌شوند. این سازمان‌ها همگی از نوع سازمان‌های خیریه هستند. در ماده‌ی ۵۰۱(c)(3) قانون درآمد داخلی آمریکا، دو نوع سازمان خیریه تعریف شده‌است:

-سازمان‌های خیریه‌ی دولتی: این سازمان‌ها بیشتر بودجه‌شان را یا به‌طور مستقیم و یا غیرمستقیم از کمک‌های مردمی و یا از دولت دریافت می‌کنند.

-بنیادهای خصوصی: این بنیادها بیشتر درآمدشان را از سرمایه‌گذاران خصوصی و موقوفه‌های مالی تأمین می‌کنند.

با دریافت رمز ارزها ازطریق یک سازمان‌ ۵۰۱(c)(3) یا صندوق‌های خیریه‌ی معتمد، دریافت‌کنندگان را از الزامات قانونی کمک اهدایی معاف نموده و پیامد‌های قانونی، حسابرسی و اداری آن را تسهیل می‌نماید. سازمان‌های واسطه فرآیند تبدیل و فیش‌های مالیاتی را برعهده گرفته و عواید حاصله را به شکل نقدی دراختیار افراد قرار می‌دهند.

با توجه به تحول پیوسته‌ی قوانین حاکم بر فضای کریپتو، استفاده از یک سازمان واسطه مناسب‌ترین گزینه برای افرادی است که خواهان اهدای کمک‌های خود بدون اطلاع از جدیدترین تحولات این حوزه هستند.

۲-دریافت حمایت مالی با رمزارزها از طریق پردازشگرهای مخصوص غیرانتفاعی ارز دیجیتال 

پردازشگر‌هایی مانند The Giving Block و Engiven به افراد و نهادهای غیرانتفاعی کمک می‌کنند تا مبالغ اهدایی را مستقیما در کیف‌پول خود دریافت کنند. این شرکت‌ها چالش‌های فنی مربوط به تراکنش‌ها ازقبیل تبدیل خودکار کریپتو به ارز فیات را در ازای کارمزدی اندک مدیریت می‌کنند. این موسسات همچنین در تشکیل کمپین‌های بازاریابی برای پروژه‌های رمز ارز فعالیت موثری دارند.

با توجه به این امر که نهادهای غیرانتفاعی مسئولیت دارایی‌های رمز ارز را عهده‌دار می‌شوند، نیاز مبرمی به همکاری و تبعیت از قوانین وضع‌شده از سوی سازمان خدمات درآمد داخلی (IRS) دارند. درنتیجه چنانچه این نهادها تصمیم بگیرند رمز ارزها را به‌ عنوان سرمایه نگهداری کنند باید مسئولیت ریسک‌های ناشی از نوسان بازار را پذیرفته و سیاست‌های لازم برای تامین لیکوئیدیتی را به کار گیرند.

رویکرد فوق گزینه‌ی بی‌نظیری برای نهادهایی است که قصد استفاده از رمز ارزها را به‌ عنوان هسته‌ی دارایی‌های خود داشته و خواهان ابزارهای آماده برای ارائه‌ دونیشن‌های کریپتو هستند.

۳-دونیشن با ارز دیجیتال به کمک پرداخت‌های خودکار صرافی‌های رمز ارز

برخی از صرافی‌ها مانند Coinbase و Bitpay به مشتریان خود قابلیت تبدیل کریپتو به ارز فیات را با حداقل کارمزد ارائه می‌دهند. باید دانست که این ویژگی بخشی از تجربه‌ی عمومی کاربری است و هدف آن‌ها مشارکت در امورخیریه نیست؛ درنتیجه نهادها و افراد غیرانتفاعی ملزم به مدیریت حمایت‌های اهدا و جمع‌آوری اطلاعات آن‌ها برای اظهارنامه‌ی مالیاتی هستند.

این رویکرد مطلوبی برای آن دسته از نهادهای غیرانتفاعی است که به ابزارهای لازم با حداقل کارمزد نیاز داشته و ممانعتی برای مدیریت امور اداری و اجرایی ندارند.

۴-دریافت حمایت مالی با استفاده از کیف‌پول‌های رمز ارز

کیف‌پول‌های رمز ارز نوعی اپلیکیشن‌ هستند که به کاربران اجازه‌ی ارسال، دریافت و ذخیره‌ی رمز ارزها را می‌دهند. درحال حاضر کیف‌پول‌های بسیار زیادی برای انتخاب وجود دارند که در چهار گروه نرم‌افزاری، سخت‌افزاری، امانی و غیرامانی طبقه‌بندی شده‌اند.

اگر قصد استفاده از این گزینه را دارید لازم است تا امنیت ذخیره‌سازی مشخصات دارنده‌ی کیف‌پول را در اولویت قرار دهید. این کیف‌پول‌ها باید اطلاعات فردی دونیشن را به‌ خوبی مخفی کرده و تاریخچه‌ی شفافی از تراکنش‌ها ارائه دهند.

 

پنج سازمانی که حمایت مالی با ارز دیجیتال را می‌پذیرند

پنج سازمانی که حمایت مالی با ارز دیجیتال را می‌پذیرند

۱-صلیب سرخ (Red Cross): صلیب سرخ را می‌توان بزرگ‌ترین سازمان بشردوستانه‌ی جهان دانست که تقریبا در تمام کشورها حضور دارد. صلیب سرخ و هلال احمر یک هدف مشترک دارند و آن ارائه‌ کمک‌های بی‌طرفانه به تمام افرادی است که از شرایط زندگی خوبی برخوردار نبوده و یا از درگیری‌های جنگی یا بلایای طبیعی، بیماری‌ یا فقر مزمن رنج می‌برند.

رمز ارزهای قابل‌ قبول: تراکنش‌های بیت‌کوین از طریق BitPay.

پنج سازمانی که حمایت مالی با ارز دیجیتال را می‌پذیرند

۲-بنیاد حقوق بشر (Human Rights Foundation): بنیاد حقوق بشر (HRF) یک سازمان غیرانتفاعی است که خود را ترویج‌کننده و حامی حقوق بشر در سراسر جهان توصیف کرده و تمرکز خود را روی جوامع وابسته گذاشته‌ است. HRF ماموریت اصلی خود را تضمین برقراری و ترویج آزادی در سراسر دنیا دانسته و از افراد با فرهنگ‌های مختلف برای دفاع از حقوق بشر و ارتقای سطح آزادی بیان دعوت به‌ عمل می‌آورد.

 

رمز ارزهای قابل‌ قبول: بیت‌کوین و اتریوم.

 

مزایای دونیشن با ارز دیجیتال

۳-بنیاد جنگل‌های بارانی (Rainforest Foundation): بنیاد جنگل‌های بارانی یک نهاد آمریکایی است که در تلاش برای حفظ حق مالکیت زمین‌های بومیان قاره‌ آمریکای شمالی یا سرخپوستان است. این بنیاد با ارتقای امنیت این زمین‌ها به بومیان می‌آموزد تا چگونه از فناوری‌های مدرن برای حفظ جنگل‌های خود استفاده کنند. این نهاد خیرخواهانه با سرمایه‌گذاری‌های مستقیم، افرادی که می‌خواهند نقشی در حفظ و توسعه‌ی زمین‌های اجدادی خود داشته باشند را به‌ یکدیگر متصل کرده و ابزارها، آموزش‌ها و منابع لازم برای محافظت از این جنگل‌ها را دراختیار آنان قرار می‌دهد.

رمز ارزهای قابل‌ قبول: بیت‌کوین، بیت‌کوین کش، اتریوم، لایت‌کوین.

حمایت‌های مالی با ارز دیجیتال

۴-The Water Project: نام یک سازمان ۵۰۱(c)(3) ‌غیرانتفاعی‌ متمرکز بر حمایت از پروژه‌های مورداعتماد آب برای جوامع آفریقای سیاه یا آفریقای جنوب صحرا است. این پروژه به منظور کمک به افرادی است که به دلیل عدم منابع آب آشامیدنی بهداشتی مناسب، از مشکلات فراوانی رنج می‌برند.

رمز ارزهای قابل‌ قبول: بیت‌کوین، بیت‌کوین کش، اتریوم و استیبل‌کوین USDC.

ری%

https://coiniran.com/?p=56728
دکمه بازگشت به بالا