راهنمای جامع کسب درآمد از بیت کوین و رمزارز ها
14 روش مختلف کسب درآمد از بیت کوین و سایر رمزارز ها را با یکدیگر مرور می کنیم.
بیت کوین (bitcoin) و رمزارز ها کاملا مانند پول واقعی هستند. هیچکس، هیچ جا و هیچ وب سایتی به شما بیت کوین مجانی نمی دهد. همان طور که هیچ کس به شما پول مجانی نمی دهد و برای به دست آوردن آن باید سخت کار کنید، برای به دست آوردن بیت کوین نیز باید زحمت بکشید. به هیچ وجه تصور نکنید که چون ماهیت این پول دیجیتالی است، پس ممکن است از طریق یک وب سایت یا یک اپلیکیشن موبایل، به راحتی بیت کوین به دست آورید.اما اگر می خواهید شروع به کسب درآمد از بیت کوین نمایید، این مقاله راهنمای خوبی برای شما است
برای به دست آوردن بیت کوین یا باید وقت و انرژی خود را در اختیار کس دیگری قرار دهید، یا تخصص خود و یا توان پردازشی کامپیوتر خود را برای استخراج به دیگری بسپارید
پیدا کردن شغل، دغدغه بسیاری از جوانان
یکی از دغدغه های اصلی زندگی جوانان در تمام جوامع، پیدا کردن یک کار با درآمد مناسب، چه به صورت پاره وقت و فریلنس و یا چه به صورت تمام وقت می باشد.
در ایران به دلیل شرایط نابسامان اقتصادی و عدم توانایی بسیاری از صاحبان مشاغل در حفظ و گسترش کسب و کار خود، بیکاری به یکی از معضلات اصلی نسل جدید تبدیل شده است. دلیل دیگر این موضوع تعداد بسیار بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی و ظرفیت بسیار محدود بازار کار برای جذب قشر تحصیل کرده می باشد.
چرا کسب درآمد از خارج از ایران؟
بسیاری از تخصص هایی که در ایران بازار کار دارند، وقتی برای کارفرمایان خارجی انجام شود درآمدی بسیار بیشتر حاصل می کنند ( به دلیل محاسبه دستمزد با دلار، یورو و غیره ). طراحی وب، دیزاین المان های گرافیکی، برنامه نویسی، آهنگسازی و تنظیم و …. از این قبیل مشاغل هستند.
معضل بزرگ بعدی دیگر، تخصص بسیاری از جوانان ایرانی در حوزه هایی خارج از نیاز بازار کار ایران است. تعداد قابل توجهی از جوانان در حوزه هایی از IT، هنر و … تخصص دارند که بازار کار به خصوصی در ایران ندارند.
مشکلات کسب درآمد از وب سایت ها و کارفرمایان خارجی برای ایرانیان
بنابر دلایلی که ذکر شد، بسیاری از جوانان به فکر دورکاری یا کار های فریلنس برای وب سایت هایی چون Upwork، Fiverr، Envato و … می افتند. ولی دورکاری برای وب سایت های خارجی نیز دشواری های خاص خود را در ایران دارد.
از طرفی برای دریافت دستمزد از وب سایت ها و یا کارفرمایان خارجی نیاز به حساب پی پال (PayPal) دارید که همانطور که می دانید به دلیل تحریم های بانکی، امکان افتتاح و استفاده از چنین حساب هایی برای ایرانیان ممکن نیست. البته از طریق واسطه ها و سایت های مختلفی می توانید حساب بانکی خارجی و پی پال نیز به نام خود داشته باشید. ولی باز هم این روش ها دردسر های خاص خود را دارند و در استفاده از آن ها نیز باید جوانب امنیتی زیادی را مد نظر داشته باشید ( برای مثال آن بهتر است از VPN یا VPS استفاده کنید).
برای نقد کردن درآمد های ارزی نیز معمولا کف پرداختی وجود دارد که برای بسیاری از فریلنسر ها که دستمزد های خود را به صورت خرد و در بازه های کوتاه مدت دریافت می کنند، دردسر ساز است.پس کسب درآمد از بیت کوین یک راهکار منطقی است
کسب درآمد از بیت کوین (bitcoin) و سایر رمزارز ها
به خاطر مشکلاتی که در کسب درآمد از وب سایت های خارجی با PayPal و … بررسی کردیم، بیت کوین و سایر رمزارز ها جایگزین بسیار مناسبی به نظر می رسند. البته متاسفانه در حال حاضر در مقایسه با PayPal، تعداد راه های بسیار کمی برای کسب درآمد از بیت کوین (bitcoin) و سایر رمزارز ها وجود دارد.
در این مقاله تمام راه های مختلف کسب درآمد از بیت کوین و سایر رمزارز ها را معرفی کرده و تک تک آن ها را به صورت واقع بینانه بررسی می کنیم.
تعداد محدود مشاغل با دستمزد بیت کوین(bitcoin) و رمزارز ها
متاسفانه تعداد مشاغلی که بیت کوین و رمزارز ها را به عنوان روش پرداخت دستمزد انتخاب کرده اند، بسیار محدود می باشد. دلیل اصلی این موضوع، نوسانات بالای قیمت رمزارز ها و مخصوصا افزایش تصاعدی قیمت بیت کوین در طول زمان می باشد؛ موضوعی که باعث می شود بسیاری از کارفرمایان بیت کوین های خود را به نیت سرمایه گذاری نزد خود نگه داشته و آن را خرج نکنند.
دلیل بسیار مهم دیگر، قوانین مالیاتی سختگیرانه ی کشور های خارجی می باشد. در کشور های توسعه یافته فرار از مالیات، چه برای کارفرمایان و چه برای کارمندان، بزرگ ترین جرم محسوب می شود. به همین دلیل از آنجا که در حال حاضر قوانین مالیاتی روشنی برای پرداخت های رمزارزی تصویب نشده است، بسیاری از کارفرمایان از آن استقبال نمی کنند.
۱۴ روش مختلف کسب درآمد از بیت کوین (bitcoin) و سایر رمزارز ها (cryptocurrency)
در این مقاله سعی داریم تا تمام روش های کسب درآمد از طریق بیت کوین و سایر رمزارز ها (cryptocurrency) را به ترتیب آسانی به سختی ( و در آمد کمتر به بیشتر) معرفی و بررسی کنیم.
برخی از این روش ها وقت بسیار کمی از شما می گیرند ولی درآمد آنها نیز بسیار ناچیز است. در عوض برخی روش های دیگر به اندازه ی یک کار تمام وقت از شما وقت و انرژی می گیرند و علاوه بر آن به تخصص های مختلف تکنیکی، هنری و حتی علمی نیازمند هستند؛ ولی در عوض درآمد بسیار مناسبی دارند.
میکرو درآمد (Micro Earning)
آسان ترین روش کسب بیت کوین (bitcoin) و سایر رمزارز ها (cryptocurrency) که به هیچ تخصص و زحمت خاصی نیاز ندارد، روش میکرو درآمد (Micro Earnings) است. این روش که قبل از پیدایش بیت کوین(bitcoin) نیز در قالب های مختلفی چون سایت های کلیکی و …. طرفدار های زیادی داشت، در واقع آسان ترین روش درآمد در اینترنت است.
ولی همان طور که بسیاری از ایرانی ها نیز تجربه های مختلفی با سایت های کلیکی داشته اند، با این که این روش آسان ترین روش است، ولی یکی از وقت گیر ترین روش ها نیز هست؛ و از همه بدتر درآمد آن هم بسیار اندک است و ارزش وقتی که برای آن می گذارید را ندارد.
سایت های Micro Earning، در ازای کار های بسیار کوچکی که باید برای شان انجام دهید، مبلغ ناچیزی نیز به شما پاداش می دهند. انواع مختلفی از این سایت ها وجود دارد که متاسفانه سایت های کلیکی یکی از محبوب ترین آنها هستند.
انواع مختف روش های Micro Earning
سایت های کلیکی (که با اسامی ptc یا Pay-to-Click نیز شناخته می شوند)
همان طور که از نام آن نیز مشخص است، این سایت ها با کلیک کردن بر روی لینک های مختلف تبلیغاتی درصدی از درآمد حاصله از تبلیغات را به شما بر می گردانند. از آنجا که بسیاری از این سایت ها درآمد بسیار ناچیزی دارند، برای تشویق و افزایش درآمد کاربران خود از سیستم های هرمی و زیرمجموعه گیری نیز استفاده می کنند.
با جستجوی عبارت bitcoin ptc در گوگل، به سایت های مختلفی در این زمینه می رسید. در اکثر این سایت ها باید بر روی لینک های تبلیغاتی کلیک کرده و چند ثانیه صفحه باز شده را نگاه کنید تا شمارشگر معکوس آگهی ( که معمولا از ۵ الی ۲۰ ثانیه می باشد) تمام شود و دستمزد آن آگهی به حساب شما اضافه گردد. طبیعی است که هر چقدر زمان مشاهده آگهی ها بیشتر باشد، دستمزد شما نیز بیشتر می شود. به عبارت دیگر آگهی های ۲۰ ثانیه ای چندین برابر آگهی های ۵ ثانیه ای دستمزد دارند.
مقدار درآمد:
درآمد این سایت ها بسیار ناچیز است و حتی اگر شبانه روزی نیز بر روی آگهی های ۲۰ ثانیه ای کلیک کنید، در یک روز کاری کمتر از ۱۰ دلار درآمد خواهید داشت ( که البته این مبلغ نیز غیر ممکن است، چون تعداد آگهی هایی که در روز به شما نشان داده می شود محدود می باشد). پس همانطور که می بینید با توجه به وقتی که صرف می کنید، میزان درآمد از بیت کوین با این روش سودآوذ نیست.
نکته ی منفی دیگر این سایت ها، کف پرداختی های آنهاست. معمولا بسیاری از آنها برای پرداخت های خود مبلغی را به عنوان کف در نظر می گیرند که شاید برای رسیدن به آن به ۱ الی ۲ ماه زمان نیاز باشد. به همین دلیل، بسیاری از کاربران که برای این سایت ها کار می کنند، بعد از مدتی نا امید می شوند و لذا هیچ دستمزدی نیز دریافت نمی کنند.
شیر های قطره چکان بیت کوین (Bitcoin Faucet)
همان طور که از نام آن پیداست قطره چکان های بیت کوین (bitcoin)، همانند شیر آبی هستند که هر از چند یکبار چکه می کنند. البته در اینجا به جای قطره های آب، مبالغ ناچیزی بین اعضای این سایت ها تقسیم می شود. کاربرد اصلی faucet ها تست تراکنش ها در شبکه ی بیت کوین بود. زمانی که قیمت بیت کوین بالا نبود، بسیاری از این سایت ها مقادیر ناچیزی بیت کوین به شما می دادند تا با آن به تست تراکنش های بیت کوین بپردازید؛ ولی با افزایش قیمت بیت کوین (bitcoin) به نوعی به روش کسب درآمد تبدیل شدند.
صاحبان این سایت ها نیز معمولا آگهی های مختلفی در وب سایت خود قرار می دهند که کاربران می توانند با مشاهده ی این آگهی ها، ثبت نام در سایت های مختلف و جواب دادن به پرسشنامه های مختلف برای این سایت ها درآمد حاصل کنند. بخشی از این درآمد نیز مستقیما به کیف پول کاربران واریز می شود و یک روش کسب درآکد با بیت کوین می باشد
Faucent ها
یکی از تفاوت های اصلی Faucet ها با سایت های کلیکی در این است که Facuet ها بیت کوین را مستقیما به کیف پول شما واریز می کنند و به همین دلیل کف پرداختی در آنها معنی ندارد. هر چند، این سایت ها هم به نسبت وقتی که می گذارید، درآمد زیادی عاید شما نمی کنند.
شاید این پرداخت های لحظه ای و خرد Facuet ها نکته مثبتی به نظر برسد. ولی باید توجه داشته باشید که کارمزد تراکنش های بیت کوین از روی حجم تراکنش ها محاسبه می شود، نه مبلغ آنها. برای مثال اگر این سایت ها در طی ۵۰ پرداخت مختلف، ۰.۰۰۱ بیت کوین (bitcoin) عایدتان کرده باشند، برای خرج این مبلغ مقدار زیادی باید کارمزد پرداخت کنید (در واقع تصور کنید در یک خرید واقعی اگر بخواهید مبلغ ۱۰۰ هزار تومان را به جای پرداخت با ۱۰ اسکناس ۱۰ هزار تومانی، با ۲۰۰۰ سکه ۵۰ تومانی پرداخت کنید، به دلیل بالا رفتن حجم پول های جا به جا شده کارمزد آن نیز افزایش شدیدی خواهد داشت.)
Faucet ها نقش مهمی نیز در شناخته شدن و پر بازدید شدن وب سایت های مربوط به رمزارز ها داشته اند، چون بخش زیادی از تبلیغات آنها مربوط به سایت های حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) می باشد.
سرویس هایی به نام Faucet Rotator ها نیز وجود دارند که کافی است آدرس کیف پول بیت کوین (bitcoin) خود را وارد کنید و آنها به طور خودکار وب سایت های faucet مختلف و آگهی های مختلفی را به شما نشان داده و تمام پاداش ها را به آدرس کیف پول شما واریز می کنند.
مقدار درآمد:
درآمد از بیت کوین در سایت های faucet نیز مانند سایت های کلیکی در برابر زمانی که صرف می کنید بسیار ناچیز است. حتی اگر از بهترین Faucet rotator ها نیز استفاده کنید، روزانه به طور متوسط حدود ۱-۲ دلار عاید شما می شود که این اصلا به صرفه نیست.
میکرو- شغل ها (Micro Jobs)
میکرو- شغل ها در واقع کار های بسیار کوچک و آسانی هستند که با انجام دادن آنها مقادیر کمی بیت کوین دریافت می کنید. بر خلاف Faucet ها و سایت های کلیکی، کار هایی که در این سایت ها از شما خواسته می شوند واقعی هستند و جنبه تبلیغاتی صرف ندارند.
نمونه ای از کار هایی که در این سایت ها خواسته می شوند عبارتند از ریتوییت کردن یک توییت خاص یا اشتراک گذاری یک مطلب در شبکه های اجتماعی، تست یک افزونه مرورگر قبل از انتشار آن، تست یک وب سایت در سیستم های مختلف و …. .
وب سایت Coinworker، معتبر ترین سایت در حوزه میکرو- شغل های بیت کوین می باشد که با ثبت نام در آن، روزانه وظایف مختلفی به شما سپرده می شود.
مقدار درآمد:
مقدار درآمد کسب شده از این سایت ها نیز بسیار ناچیز و محدود است. در مقایسه با سایت های کلیکی و Faucet ها، به نسبت وقتی که می گذارید درآمد بیشتری عاید شما می شود. ولی باز هم درآمد این سایت ها به هیچ وجه به صرفه نیست.
نویسندگی و تولید محتوا در حوزه بیت کوین و رمزارز ها (cryptocurrency)
کسب درآمد با تولید محتوا و نویسندگی در حوزه بیت کوین، خود به انواع مختلفی تقسیم می شود که هر کدام شرایط، سختی کار و درآمد مخصوص به خود را دارند.
اگر شما اطلاعات زیادی در حوزه بلاکچین و رمزارز ها داشته و اشتیاق زیادی برای به اشتراک گذاشتن آنها دارید، می توانید از طریق نویسندگی یا تولید محتوا در سایت هایی چون انجمن Bitcointalk، Steemit و یا حتی سایت های ایرانی بسیاری که جدیدا در زمینه رمزارز ها (cryptocurrency) فعالیت دارند، به کسب درآمد با بیت کوین بپردازید. درآمد این روش نیز کاملا به میزان زحمت شما و درآمد سایت مربوطه بستگی دارد.
در ادامه چند سایت بسیار معروف و معتبر در این زمینه را بررسی می کنیم:
BitcoinTalk
حتما انجمن BitcoinTalk را می شناسید. این انجمن توسط شخص ساتوشی ناکاموتو و در زمان پیدایش بیت کوین ایجاد شد (برای کسانی که علاقه مند هستند، این لینک شما را به اکانت کاربری ساتوشی ناکاموتو در این سایت هدایت می کند). از آن زمان تا کنون، این انجمن به عنوان یکی از مراجع اصلی و وب سایت های اصلی حوزه بلاکچین و رمزارز ها شناخته می شود. اعتبار این انجمن در حدی است که بسیاری از ICO ها برای معرفی اولیه خود به جای استفاده از وب سایت و شبکه های اجتماعی از این انجمن استفاده می کنند.
در این انجمن اگر پست های آموزنده و مفید زیادی داشته باشید، در مطالب پست های خود تبلیغات نکنید؛ همیشه فعال باشید و پست های شما استاندارد لازم را داشته باشند ( زیاد کوتاه یا بلند نباشند)؛ بسته به نوع عضویت شما می توانید درآمد خوبی از این انجمن کسب کنید.
کسب درآمد از بیت کوین در BitcoinTalk با استفاده از امضای زیر پست ها (Signature Campaign)
روند کسب درآمد در این انجمن به این صورت است که امضای تبلیغاتی یک اسپانسر و یا یک محصول خاص ( مانند یک ICO یا یک توکن) را در پایین پست های خود قرار می دهید. سپس در انجمن به فعالیت می پردازید و در طول هفته، تاپیک ها و پست های مفید مختلفی می نویسید. هر چقدر تعداد پست های مفید شما بیشتر باشد و کاربران بیشتری با پست های شما تعامل داشته باشند یا از تاپیک های شما بازدید کنند، درآمد بیشتری عاید شما می شود.
بسیاری از این اسپانسرها و کمپین ها قوانین ویژه ی مخصوص به خود نیز دارند. مثلا شما را مجاب می کنند تا هفته ای حداقل ۱۰ پست با حداقل طول ۵۰ کلمه داشته باشید و …
البته توجه داشته باشید مقدار این درآمد برای کاربران تازه کار بسیار اندک است. درآمد اصلی را کاربران ویژه ی این انجمن کسب می کنند. کاربران ویژه، آنهایی هستند که حداقل ۱۲۰ پست مفید در انجمن داشته اند. هر چقدر تعداد پست های مفید شما در انجمن بیشتر شود، درجه اعتبار کاربری شما نیز افزایش پیدا می کند و متناسب با افزایش ارزش پست های شما، در آمد شما نیز افزایش می یابد.
مقدار درآمد:
میزان درآمدی که از این روش حاصل می شود، به عوامل مختلفی از جمله نوع عضویت شما، قوانین مربوط به کمپین و اسپانسر امضای زیر پست های شما و همچنین میزان تلاش تان بستگی دارد. بسته به شرایط مختلف ممکن است چند روز هیچ درآمدی نداشته باشید، ولی یک روز بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار درآمد حاصل شود ( البته برای چنین درآمد بالایی باید تعداد پست های مفید شما بیش از ۱۲۰ باشد.)
البته بعضی از کمپین ها و اسپانسر ها سقف پرداختی دارند و تنها تعداد محدودی پست در هفته را پاداش می دهند. به این معنی که هر چقدر بیشتر از حد درخواستی آنها کار کنید، درآمدتان بیشتر نشده و درآمدی ثابت خواهید داشت.
روش دوم کسب درآمد در انجمن BitcoinTalk استفاده از Bounty هاست. اصطلاح Bounty که در اصل از دنیای بازی های آنلاین وارد دنیای رمزارز ها شده است، به چالش هایی کوچک گفته می شود که در ازای انجام آنها مقداری بیت کوین یا توکن های دیگر دریافت می کنید.
بسیاری از ICO ها برای تبلیغ خود، از شما می خواهند که ویدیویی برای آنها درست کرده و در یوتیوب منتشر کنید؛ یا اینکه تصویری خلاقانه و تبلیغاتی برایشان بسازید و آن را در شبکه های اجتماعی خود پست کنید.
مقدار درآمد:
مقدار کسب درآمد از Bounty ها رابطه مستقیمی با تعداد فالوئرهای واقعی شما در شبکه های اجتماعی مخصوصا یوتیوب، فیسبوک و توییتر دارد. همچنین هر ICO ای مبلغ خاصی را به عنوان دستمزد در نظر می گیرد. به همین دلیل نمی توان تخمین خاصی از مقدار درآمد حاصله از آنها به دست آورد.
روند پرداخت در Bounty ها نیز معمولا به این صورت است که بعد از اتمام دوره ی ICO و استارت خوردن پروژه، تعدادی از توکن های آزاد شده به عنوان دستمزد به شما تعلق می گیرد.
Steemit
Steemit وب سایتی است که با هدف ارزش گذاری مالی محتوای دیجیتال در اینترنت به وجود آمده است.
روند کاری در این وب سایت بسیار شبیه reddit می باشد. در هر دو سایت reddit و Steemit کاربران می توانند در موضوعات مختلفی تولید محتوا کنند یا حتی لینک های جالب و مفیدی که در اینترنت برای اولین بار پیدا می کنند را در این سایت ها قرار دهند.
سپس پست ها و کامنت های مفید با رای مثبت در لیست بالاترین پست ها و کامنت ها در هر موضوع خاص قرار می گیرند. پست ها و کامنت های بی ارزش نیز با رای منفی کاربران، به پایین ترین سطح نزول پیدا می کنند.
تقریبا در تمام موضوعات، مقالات و فعالیت زیادی در این سایت وجود دارد. از آموزش های آرایش گرفته تا آموزش های پیشرفته برنامه نویسی.
ولی موضوعاتی که در این سایت محبوبیت بیشتری از همه دارند، بیت کوین، رمزارز ها و بلاکچین هستند ( چون خود این سایت نیز معمولا دوست داران رمزارز ها (cryptocurrency) را به خود جذب می کند).
ارزش گذاری مالی بر محتوای تولید شده
تفاوت اصلی سایت Steemit با reddit و سایت های مشابه، در ارزش گذاری مالی محتوای تولید شده و لینک های قرار داده شده توسط کاربران است. سایت Steem در اکوسیستم خود سه توکن مختلف Steem، Steem Dollar و Steem Power دارد که هر کدام از آنها ویژگی های کاملا منحصر به فرد خود را دارند.
در این وب سایت با پست گذاشتن و رای مثبت آوردن، با کامنت گذاشتن، رای دادن و گلچین کردن پست های مفید، Steem Power و Steem Dollar کسب می کنید. تفاوت ارز های Steem Dollar و Steam Power با Steem در این است که تنها Steem به عنوان یک رمزارز (cryptocurrency) مستقل در خارج از این وب سایت شناخته شده و با ارز هایی چون دلار و بیت کوین مبادله می شود.
پس برای نقد کردن درآمد های خود در این سایت باید Steem Dollar ها و Steem Power های خود را ابتدا از طریق خود این سایت به Steem تبدیل کنید. سپس در صرافی ها Steem را به بیت کوین، دلار و یا سایر رمزارز ها تبدیل نمایید.
تفاوت Steem Dollar و Steem Power
جالبی قضیه این جاست که Steem Power و Steem Dollar از نظر ماهیتی به کل با یکدیگر تفاوت دارند. تنها شباهت آنها دراین است که هیچ کدام یک رمزارز (cryptocurrency) یا توکن مستقل نیستند، بلکه مانند چک بانکی که باید بعدا نقد شود، تنها به عنوان یک برگه ی تعهد در اکوسیستم این سایت عمل می کنند.
ارزش گذاری و قیمت این دو نیز کاملا متقاوت از یکدیگر است.
Steem Dollar معادل دلار واقعی
Steem Dollar یک خاصیت بسیار منحصر به فرد دارد. اگر به دلیل یک پست بسیار مفید شما، بیست Steem Dollar کسب کنید، به این معنی است که اگر همین فردا یا حتی ۲ سال دیگر بخواهید آن را به Steem تبدیل کرده و نقد کنید، با توجه به قیمت روز Steem معادل واقعی همان ۲۰ دلار به شما داده می شود. به همین دلیل نوسانات قیمت Steem در بازار رمزارز ها هیچ تاثیری در درآمد کسب شده با Steem Dollar ندارد. به عبارت دیگر هر Steem Dollar یک برگه تعهد یک دلاری می باشد.
Steem Power مشابه یک حساب بانکی بلند مدت
از طرف دیگر قیمت Steem Power هم قیمت Steem می باشد و با نوسانات لحظه ای آن تغییر می کند؛ به عبارت دیگر هر Steem Power یک برگه ی تعهد به ارزش یک Steem می باشد.
تفاوت بسیار بزرگ تر Steem Power این است که بر خلاف Steem Dollar نمی توانید هر لحظه که دلتان بخواهد آن را نقد کنید.
سایت Steem برای تشویق بیشتر کاربران به استفاده از Steem Power، سیاستی مشابه حساب های بلند مدت بانکی را در پیش گرفته است. اگر Steem Dollar های خود را به Steem Power تبدیل کنید، نمی توانید کل آن را هر لحظه که بخواهید نقد کنید. Steem Power ها مانند یک حساب بلند مدت عمل کرده و هر از چند مدت سود ۱۰% به آنها اضافه می شود. علاوه بر این هر چقدر Steem Power موجود در کیف پول شما بیشتر باشد، اعتبار شما در سایت بیشتر می شود. پست های شما بیشتر دیده می شوند و درآمدی که از پست های مفیدتان در قالب Steem Dollar دریافت می کنید نیز چندین برابر می شود.
همین موضوع افزایش اعتبار و سود ۱۰%، بسیاری از کاربران را تشویق می کند تا Steem Dollar های خود را به Steem Power تبدیل کنند و به عبارتی به جای نقد کردن لحظه ای درآمد خود، یک سرمایه گذاری بلند مدت در Steem داشته باشند.
نقد کردن Steem Power در طی ۱۰۴ هفته انجام می شود. یعنی کل مبلغ Steem Power های شما به ۱۰۴ قسمت تقسیم شده و هر هفته ۱/۱۰۴ آن به Steem تبدیل می شود و می توانید آن را به بیت کوین تبدیل نموده و نقد کنید.
مقدار درآمد:
مقدار درآمد کسب شده از طریق سایت Steem کاملا به کاربر و نحوه فعالیت وی بستگی دارد. پست های بسیاری هستند که حتی ۱ دلار نیز کسب درآمد نکرده اند. از طرف دیگر پست های بسیاری هستند که درآمد های بالای ۱۰۰ دلار داشته اند.
در این لینک، لیستی از پردرآمد ترین پست های این سایت را مشاهده می کنید. برخی از این پست ها بیش از ۴۰ هزار دلار برای صاحب پست کسب درآمد کرده اند.
نکته بسیار مهم
ساختار عضویت در سایت Steem مانند ساخت یک کیف پول می باشد و از کلید های عمومی و خصوصی در تعیین هویت شما استفاده می کند. رمز عبور شما مانند یک کلید خصوصی به صورت رندوم برای شما تولید می شود و اگر آن را گم کنید، هیچ راهی برای بازیابی آن و دسترسی به اکانت و موجودی خود در آن نخواهید داشت. پس در حفظ آن کوشا باشید.
سایت های زیرمجموعه Steem، مخصوص تولید کنندگان ویدیو، آهنگ سازان و ….
اگر تخصص اصلی شما در تولید موسیقی یا ویدیو می باشد، Steem سایت هایی مخصوص را جهت آپلود و درآمدزایی از موسیقی و ویدیو ایجاد کرده است.
d.tube
d.tube وب سایتی است که توسط Steem و به عنوان جایگزین غیر متمرکز یوتیوب (و با ظاهر بسیار مشابه آن) ایجاد شده است. اگر در سایت Steem اکانت ساخته باشید، می توانید با همان اکانت وارد این سایت شوید و ویدیو های خود را در آن آپلود کنید. اگر ویدیو های شما جذاب و مفید باشند و کاربران بسیاری را به خود جذب کنند، می توانید به راحتی از آنها کسب درآمد کنید.
نحوه ی میزبانی ویدیو ها در این سایت، غیر متمرکز و مانند Torrent می باشد. توجه کنید که درآمد این ویدیو ها نیز معمولا در قالب Steem Dollar به حساب Steem شما واریز می شود.
Dsound.audio
Dsound.audio نیز وب سایتی بسیار مشابه soundcloud و به نوعی نسخه غیرمتمرکز و درآمد زای آن می باشد. این سایت به کاربران اجازه می دهد تا پادکست یا موسیقی خود را به صورت غیر متمرکز آپلود کنند و در صورت جذب فراوان مخاطب برای Track یا پادکست خود، در قالب رمزارز (cryptocurrency) از آن کسب درآمد کنند (معمولا از طریق Steem Dollar).
نحوه میزبانی پادکست ها و ترک ها در این سایت، غیر متمرکز و مانند Torrent می باشد.توجه کنید که درآمد این ویدیو ها نیز معمولا در قالب Steem Dollar به حساب Steem شما واریز می شود
سایت های رقیب Steem
از زمانی که سایت Steem محبوبیت زیادی پیدا کرد و درآمد معقولی برای بسیاری از اعضای فعال خود حاصل کرد، سایت های رقیب بسیاری نیز با ویژگی های منحصر به فرد خود پا به میدان رقابت گذاشتند.
سایت هایی چون yours.org، channels.cc و busy.org چندین نمونه تقریبا موفق از این سایت ها هستند. در بین این سایت ها، yours.org شهرت بیشتری از بقیه رقبا به دست آورده است. دلیل آن نیز استفاده انحصاری این سایت از بیت کوین کش (در حال حاضر) و برنامه آن برای استفاده از دیگر رمزارز های متداول به جای استفاده از رمزارز مخصوص به خود می باشد.
نویسندگی و تولید محتوا در وب سایت های حوزه بلاکچین و رمزارز ها برای کسب درآمد از بیت کوین
روز به روز به تعداد سایت ها، مجلات، وبلاگ ها و کانال هایی که در حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) و بلاکچین فعالیت می کنند، افزوده می شود. چه در ایران، چه در خارج از کشور سایت های فعال بسیاری در این حوزه به وجود آمده اند و دائما نیز تعداد و تنوع آنها افزایش می یابد.
بسیاری از این سایت ها به دنبال نیروی کار فعال و متخصص در این حوزه هستند. پس اگر در زمینه بیت کوین و رمزارز ها به اندازه کافی تخصص دارید، می توانید به بسیاری از آنها درخواست همکاری دهید تا در صورت رضایت دو طرف بتوانید با آنها همکاری کنید.
طبیعی است که درآمد وب سایت های خارجی بسیار بیشتر است؛ ولی علاوه بر تسلط بسیار بالا در زبان انگلیسی، نیاز به تخصص بالاتری در حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) نیز دارند.
همکاری با بسیاری از این سایت ها حالت فریلنسی دارد، یعنی تقریبا دست خودتان است که کی برایشان مقاله تهیه کنید و به ازای هر مقاله دستمزد آن را دریافت می کنید. ولی برخی دیگر شما را متعهد به تالیف هفته ای حداقل ۳-۴ مقاله می کنند. به همین دلیل مانند یک کار روزانه، هر روز باید برای آنها وقت بگذارید و تنها تفاوت شان در دورکاری است.
دیزاین، برنامه نویسی، تولید لوگو، انیمیشن و دیگر کارهای مورد نیاز یک وب سایت
طبیعی است که این وب سایت ها برای بقا و ارتقای ویژگی های خود به برنامه نویس، طراح وب و دیگر مهارت های این چنینی نیز نیاز دارند. پس اگر نویسندگی برایتان سخت است ولی تخصص برنامه نویسی یا طراحی وب سایت، ساخت انیمیشن، ویدیو و یا هر تخصص دیگری دارید که مورد نیاز این سایت ها باشد، باز هم می توانید با آنها همکاری داشته باشید.
پیدا کردن این وب سایت ها
بهترین روش برای پیدا کردن چنین سایت هایی، مطالعه و جستجوی بسیار در بین وب سایت های مربوط به این حوزه می باشد. مطمئنا اگر به اندازه کافی جویا باشید، سایت های بسیاری را پیدا می کنید که خودشان بخشی از سایت شان را به جذب همکار اختصاص داده اند.
علاوه بر این در سایت Coinality هم به طور روزانه لیستی از مشاغل فریلنسری و دورکاری مربوط به بیت کوین و سایر رمزارز ها قرار داده می شود. بسیاری از مشاغل لیست شده در این سایت، کار هایی چون طراحی قالب یک سایت و … هستند. ولی بعضی از آنها نیز پروژه هایی طولانی مدت بوده و نیازمند تخصص بالا و همکاری دائمی هستند.
نوع درآمد
بسته به این که این سایت ها داخل یا خارج از ایران فعالیت کنند، شیوه پرداختی آنها متفاوت است. از آنجا که حوزه فعالیت این سایت ها در زمینه رمزارز ها (cryptocurrency) می باشد، بسیاری از آنها پرداخت های خود را به بیت کوین، اتریوم و یا رمزارز های دیگر انجام می دهند.
مقدار درآمد:
مقدار درآمد کسب شده از این روش کاملا به تخصص و حجم فعالیت شما و همچنین میزان مورد توافق با کارفرما بستگی دارد و نمی شود نرخ خاصی برای آن تعیین کرد. طبیعتا اگر بتوانید با وب سایت های خارجی همکاری دائمی ای داشته باشید یا پروژه بزرگی برای آنها انجام دهید، دستمزد ۲-۳ هزار دلار در ماه کاملا طبیعی است.
انجام مشاغل تخصصی مختلف در ازای بیت کوین و دیگر رمزارز ها
مانند بسیاری از وب سایت های فریلنسری و کاریابی ایرانی و خارجی، سایت هایی نیز وجود دارند که تنها مشاغلی را معرفی می کنند که روش پرداخت دستمزد آنها به صورت بیت کوین یا رمزارز های دیگر است.
با وجود این که تعداد این سایت ها و صفحات زیاد نیست و مشاغل و تخصص های مورد نیاز در آنها نیز تنوع زیادی ندارد، باز هم از ارزش بالایی برخوردار هستند. چون اگر شما تخصص های لازم برای انجام فرصت های شغلی موجود در آنها را داشته باشید، معمولا درآمد بسیار مناسبی خواهید داشت.
بیشتر فرصت های شغلی موجود در این سایت ها در زمینه برنامه نویسی و آن هم بیشتر در حوزه تخصصی بلاکچین می باشد. از آنجا که تعداد نیروی متخصص حوزه بلاکچین در جهان نیز اندک است، اگر شما تخصصی در این زمینه داشته باشید می توانید درآمد بسیار مناسبی کسب کنید.
آگهی های موجود در این سایت ها، هم در قالب پروژه های بسیار کوتاه و فریلنسی هست و هم پروژه های بسیار بزرگ و همکاری های طولانی مدت. حتی برخی از ICO ها برای جمع آوری تیم فنی توسعه دهندگان خود از این وب سایت ها استفاده می کنند.
معرفی وب سایت های کاریابی و فریلنسری با پرداخت بیت کوین
یکی از این وب سایت ها که تقریبا از قدیمی های این عرصه است، وب سایت xbtfreelancer می باشد. در این وب سایت، کارفرمایان می توانند با توجه به نیاز خود آگهی استخدام منتشر کنند و کارجویان نیز می توانند برای آگهی های مختلف ثبت شده Apply کنند، نمونه ی کاری ارائه دهند و در صورت توافق و تایید دوطرفه کار را شروع کنند.
روزانه تعداد زیادی شغل کوچک و بزرگ در این سایت ثبت می شود که با کلیک بر روی این لینک می توانید لیستی از آنها را مشاهده کنید.
روش پرداخت دستمزد در این وب سایت با بیت کوین است.
cryptocurrencyjobs
این سایت که مدت زیادی از عمر آن نمی گذرد، در همین مدت کوتاه توانسته است به یکی از بهترین سایت های استخدام در حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) تبدیل شود.
بسیاری از ICO ها، استارتاپ ها و حتی شرکت های بزرگ فعال در حوزه رمزارز ها (Storj, Jaxx, Blockstack و حتی Coinbase) برای جذب نیروی متخصص خود در این سایت آگهی استخدام قرار می دهند.
از آنجا که ثبت آگهی استخدام و نیازمندی در این سایت مجانی نبوده و نسبتا هزینه بر است، شرکت هایی در این سایت آگهی ثبت می کنند که در کار خود بسیار جدی هستند و طبیعتا حقوق های بسیار خوبی هم می دهند.
اکثر فرصت های شغلی موجود در این سایت حالت استخدامی دارند. یعنی شما به عنوان عضو ثابتی از تیم ICO ها و پروژه ها در می آیید. هر چند مشاغل پروژه ای کوتاه مدت و بلند مدت نیز با کمی جستجو در آن یافت می شود.
اگر واقعا در فیلد های تخصصی حوزه بلاکچین تخصص دارید، این سایت بهترین فرصت شغلی برای شماست. نه تنها درآمد آن بسیار زیاد است، بلکه با استخدام در استارتاپ های نوپا یا شرکت های بزرگ فعال در حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) ، تجربه همکاری با تیمی از افراد متخصص در این حوزه را خواهید داشت و به نوعی به عنوان یکی از متخصصین این فیلد شناخته خواهید شد.
مشاغلی که بیشتر در این سایت پیدا می کنید نیازمندی های مربوط به شرکت های استارتاپی هستند. مشاغلی چون برنامه نویس، بازاریاب، طراح وب و …
WorkingForBitcoins
یکی از وب سایت های نوظهور در این عرصه نیز وب سایت WorkingForBitcoins می باشد. تعداد فرصت های شغلی که روزانه در این سایت قرار داده می شوند بسیار محدود است. ولی تنها مزیت این سایت دسته بندی بسیار منظم آگهی ها در موضوعات مختلف است که بسیار شبیه وب سایت های کاریابی بزرگی چون Fiveer, Upwork و …. می باشد.
اکثر فرصت های شغلی موجود در این سایت حالت فریلنس دارند.
Coinality
سایت Coinality که پیش تر نیز آن را در دسته بندی نویسندگی درباره بیت کوین معرفی کردیم، در واقع وب سایتی است که علاوه بر فرصت های شغلی در حوزه نویسندگی، تعداد بسیار زیادی فرصت شغلی در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی، دیزاین و … را نیز در اختیار شما قرار می دهد.
در این وب سایت از کار های فریلنس تا استخدام به عنوان برنامه نویس و نویسنده در وب سایت های مختلف، و تا مدیر تکنولوژی استارتاپ های حوزه بلاکچین، یافت می شود.
تعداد آگهی های استخدامی نیز در این سایت بسیار زیاد است و در بین سایت های مشابه تقریبا بیشترین تعداد آگهی را دارد. به همین دلیل توصیه می کنیم هر از چند روز یک بار به این سایت سر بزنید.
سایت Reddit بعد از انجمن bitcoinTalk، بزرگ ترین پاتوق گفتگوی اهالی تکنولوژی بلاکچین و حوزه رمزارز ها (cryptocurrency) می باشد. /r/btc و /r/bitcoin همیشه به عنوان یکی از بزرگ ترین و شلوغ ترین مکان های بحث و گفتکو در زمینه بیت کوین بوده اند.
در این سایت نیز زیر بخش های مختلفی چون Jobs4Bitcoins و Jobs4Crypto برای پیدا کردن مشاغل مرتبط با حوزه بلاکچین ایجاد شده اند. در واقع اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم، این صفحات سابقه بسیار قدیمی تری از سایت های معرفی شده در این مقاله دارند. زمانی Jobs4Bitcoins تقریبا تنها جایی در اینترنت بود که می توانستید کاری در ازای بیت کوین انجام دهید.
بیشتر پروژه هایی که در این صفحات قرار داده می شوند پروژه های استخدامی و بلند مدت هستند، ولی هر از چند گاهی پروژه های کوتاه مدت و فریلنس نیز در آنها پیدا می شود.
روش پرداخت دستمزد در این صفحات نیز با بیت کوین و سایر رمزارز ها (cryptocurrency) است.
مقدار درآمد:
مقدار درآمد قابل کسب در تمام سایت های بالا کاملا به میزان تخصص شما، میزان دست و دلبازی کارفرما و مدت زمانی که برای آن پروژه کار می کنید بستگی دارد. به همین دلیل نمی توان تخمین دقیقی از آن ارائه نمود. ولی این روش در بین روش هایی که تا اینجای مقاله بررسی کردیم، بالاترین درآمد را دارد.
پست های تبلیغاتی در وبلاگ و شبکه های اجتماعی
اگر در شبکه های اجتماعی چون توییتر، اینستاگرام، تلگرام و فیسبوک فالوئر های (واقعی) زیادی دارید، یا یک وبلاگ یا کانال یوتیوب بسیار پر بازدید دارید، تبلیغات در شبکه های اجتماعی می تواند راه درآمدزای بسیار خوبی باشد.
کافی است یک پست تبلیغاتی برای یک ICO، یک وب سایت و یا محصول خاص بگذارید و مبلغی را به عنوان دستمزد دریافت کنید. برخی از مشتری ها قبل از گذاشتن پست، تمام دستمزد شما را پرداخت می کنند. برخی دیگر نیز ابتدا مبلغ کمتری را به عنوان کارمزد به شما می دهند ولی در صورت جذب مشتری های بیشتر از طرف پست هایتان، به شما پورسانت تعلق می گیرد.
مقدار درآمد:
شاید بتوان گفت کم زحمت ترین کاری که بیشترین درآمد را نیز دارد، پست های تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی است ( هر چند جمع کردن فالوئرهای واقعی، کاری بسیار سخت، پرتلاش، وقت گیر و پر ریسکی است.)
در ضمن نحوه دستمزد شما با کیفیت محتوای تبلیغاتی رابطه مستقیمی دارد. برای مثال قیمت ساخت یک ویدیوی تبلیغاتی به مراتب بالاتر از قیمت اشتراک یک لینک در یک پست است.
قرض دادن بیت کوین های خود به عنوان وام (Bitcoin Lending)
سایت های مختص وام و قرض بیت کوین در چند سال اخیر رشد بسیاری داشته اند. اگر مقدار زیادی بیت کوین بدون استفاده دارید، این سایت ها یک راه بسیار مناسب برای کسب درآمد با سود بسیار زیادی می باشند. ولی باید توجه کنید که در کنار سود بسیار بالا، ریسک بسیار بالایی نیز در از دست دادن پول تان در این سایت ها وجود دارد.
در سایت هایی مانند Bitbond شما در نقش یک بانک عمل می کنید. بیت کوین های خود را در ازای سودی مشخص به فرد دیگری وام می دهید. سایت Bitbond و سایت های مشابه تنها نقش پل ارتباطی بین افراد یا شرکت های درخواست کننده وام و شما را ایفا می کنند؛ به این معنی که هیچ تضمین قوی ای در این معاملات وجود ندارد. این معاملات کاملا مستقل عمل می کنند.
از آنجا که بازار این وام ها زیر نظر هیچ نهاد بانکداری ای نیست و کاملا مستقل عمل می کند، نرخ سود این وام ها نیز بسیار بیشتر از سود های بانکی است. از همه مهم تر نرخ سود بر اساس بیت کوین محاسبه می شود؛ یعنی به طور مثال علاوه بر سود ۲۲% بر روی بیت کوین های خود، اگر قیمت بیت کوین نیز در عرض یک سال افزایش پیدا کند، ثروت شما نیز افزایشی تصاعدی می یابد.
از طرف دیگر، اگر افراد یا شرکت هایی که به آنها وام داده اید به هر روشی سود پول شما را پرداخت نکنند، هیچ راهی برای پیگیری قانونی این موضوع و پس گرفتن پول های خود ندارید.
مقدار درآمد:
اگر پول اضافه زیادی داشته باشید و بتوانید شرکت ها یا افراد درستکار را شناسایی کنید، با سرمایه گذاری در آنها سود فراوانی عاید شما می شود. ولی باید توجه داشته باشید که ریسک از دست دادن کل سرمایه شما نیز در این سایت ها وجود دارد. مسئولیت کاملا بر عهده خودتان است.
استخراج رمزارز ها (cryptocurrency mining)
استخراج رمزارز ها (cryptocurrency) یکی از مطمئن ترین، آسان ترین و پر طرفدار ترین راه های کسب درآمد از رمزارز ها می باشد.
البته تنها نکته ی منفی این روش هزینه ی اولیه زیاد برای خرید یا راه اندازی سخت افزار های مورد نیاز استخراج می باشد.
روند استخراج به این صورت است که شما سخت افزار های مخصوص استخراج (یا سخت افزار های رایانه شخصی) را به یک کامپیوتر مرکزی متصل می کنید و نرم افزار استخراج کننده ی رمزارز (cryptocurrency) مورد نظر را در آن اجرا می کنید.
به طور مثال برای استخراج اتریوم یا مونرو می توانید چندین کارت گرافیک قدرتمند خریداری کرده و یک ریگ ماینینگ با آن بسازید و سپس نرم افزار مخصوص استخراج اتریوم یا مونرو (یا هر رمزارز دیگری) را در سیستم خود نصب کرده و آن را اجرا کنید.
در این روش معمولا روزانه بسته به میزان قدرت سخت افزاری که برای این کار تهیه کرده اید مقداری رمزارز (cryptocurrency) مستقیما به کیف پول شما واریز می شود که می توانید آن را نقد کنید یا به امید افزایش قیمت آن را نگه داری کنید تا در آینده بفروشید.
درآمد به دست آمده از این روش قطعی است ولی این که آیا نسبت به هزینه اولیه ای که می کنید (معمولا خرید حداقل ۷-۸ میلیون تومان کارت گرافیک و سخت افزار مخصوص) و پول برقی که مصرفی شود، سود زیادی عایدتان می شود یا نه، بسته به قیمت رمزارزی دارد که استخراج می کنید.
در بدترین سناریو اگر سود مورد نظر عایدتان نشد، می توانید کارت گرافیک های خریداری شده را مدتی بعد با قیمت دست دوم به فروش برسانید.
تعدادی از رمزارز هایی که استخراج شان با کارت های گرافیک سود خوبی دارند، عبارتند از:
- ZCash
- Monero
- Ethereum
- DigiByte
مشکل استخراج بیت کوین
برای استخراج بیت کوین به سخت افزار های مخصوصی چون سری دستگاه های ANTminer نیاز دارید.
بزرگ ترین بدی این دستگاه ها این است که باید پول زیادی (حدود ۲۰ میلیون) برای تهیه آنها خرج کنید و اگر روزی استخراج بیت کوین دیگر سودآور نبود و تصمیم به فروش آنها گرفتید، طبیعتا برای آن مشتری نیز پیدا نخواهید کرد (چون بر خلاف کارت های گرافیک که به درد گیمر ها و سه بعدی کار ها می خورند، تنها کاربرد این دستگاه ها استخراج بیت کوین است.)
مزیت بزرگ استخراج
شروع استخراج سخت ترین مرحله کار است. در واقع بهتر که بخواهیم بگوییم وقتی دستگاه شما شروع به استخراج کند دیگر نیازی نیست شما کاری بکنید ( مگر اینکه مشکلی نرم افزاری یا سخت افزاری در سیستم شما به وجود آید، برق شما قطع شود و … )
بعد از تهیه سخت افزار های مورد نیاز و ساخت یا تهیه یک ریگ استخراج، کافی است تا با استفاده از آموزش های موجود در اینترنت، نرم افزار های استخراج را دانلود کرده و بر روی آنها اجرا نمایید و تمام. بدون این که لازم باشد کاری کنید، هر روز مقداری رمزارز به دست می آورید ( البته معمولا حدود یک سال زمان می برد تا هزینه اولیه تان جبران شود.)
مقدار درآمد:
مقدار درآمد شما شدیدا به نوع رمزارزی که استخراج می کنید، قدرت سخت افزار های ماینینگ شما و نوسانات قیمت آن رمزارز بستگی دارد.
در این وب سایت می توانید میزان سود دهی استخراج رمزارز های مختلف را تخمین بزنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره استخراج رمزارز ها بر روی لینک های زیر کلیک کنید:
راهنمای گام به گام برای استخراج بیت کوین (bitcoin mining)
استخر استخراج (mining pool) چیست و چطور کار می کند؟
استخراج ابری بیت کوین چگونه کار میکند؟
سخت افزار لازم برای استخراج اتریوم
استخراج ارز رمزنگاری شده شبکه اتریوم با یک کامپیوتر ویندوزی
استخراج مونرو (Monero mining)
راهنمای استفاده از ماینرگیت Minergate برای استخراج دیجی ارزها
ترید و خرید و فروش رمزارز ها
یکی از روش های بسیار پر طرفدار و پر درآمد و البته پر ریسک و پر استرس کسب درآمد از رمزارز ها (cryptocurrency) ، ترید و خرید و فروش رمزارز های مختلف با یکدیگر در صرافی های آنلاین است.
نوسانات قیمت بازار رمزارز ها (cryptocurrency) شدیدا غیر قابل پیش بینی است و تقریبا بسیاری از مدل های اقتصادی که در تحلیل بازار بورس استفاده می شوند، همیشه در این بازار پیش بینی درستی نمی کنند.
به همین دلیل توصیه ما این است که اگر در زمینه ترید، تخصص و علم کافی ندارید و از آن مهمتر اگر در بررسی بازار رمزارز ها (cryptocurrency) تجربه کافی نداشته اید، به هیچ وجه به سمت این روش پر هیاهو و استرس زا نروید.
برای این که بتوانید به ترید به چشم یک منبع درآمد حساب کنید، باید یک سرمایه اولیه کافی نیز داشته باشید.
سرمایه گذاری بلند مدت در برابر ترید روزانه و کوتاه مدت
بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا بر روی چندین رمزارز به طور بلند مدت سرمایه گذاری کنند؛ به این معنی که پس از خرید، آنها را چندین ماه نگهداری می کنند و به محض بالا رفتن قیمت، آنها را می فروشند. در نقطه مقابل این موضوع، تریدرهای حرفه ای تر و ریسک پذیر تر قرار دارند که از نوسانات لحظه ای رمزارز ها در طول یک شبانه روز استفاده کرده و سعی می کنند در کمتر از ۲۴ ساعت، یک رمزارز را در قیمت پایین خریده و در قیمت بالا تر بفروشند و از این طریق به طور روزانه برای سرمایه خود سود آوری کنند.
مشکل اصلی ترید برای ایرانیان
علاوه بر ریسک های ذاتی ترید بازار رمزارز ها (cryptocurrency)، کاربران ایرانی با چالش ها و ریسک های دیگری نیز روبرو هستند.
بسیاری از صرافی ها و سایت های ترید بزرگ رمزارز ها در جهان، به ایرانی ها سرویس نمی دهند، یا خدمات خود را به ناگهان برای ایرانی ها محدود می کنند و سرمایه ایرانی ها را نیز به آنها بر نمی گردانند. اتفاقی که برای وب سایت bittrex افتاد.
هر چند بسیاری از آنها مشکلی با ایرانی ها ندارند، ولی این خطر همیشه وجود دارد.
مقدار درآمد:
نه تنها مقدار درآمد از این روش به هیچ وجه قابل تخمین نیست، نه تنها ممکن است سرمایه خود را در عرض یک ماه تا ۱۰ برابر افزایش دهید، بلکه ممکن است بخش زیادی از سرمایه خود را نیز با تصمیم های اشتباه از دست بدهید.
بازارچه کاربر به کاربر OpenBazaar
OpenBazaar یک بازارچه اینترنتی کاربر به کاربر و غیر متمرکز است.
شاید اگر بخواهیم مثالی بزنیم، روش کار این بازارچه، شباهت زیادی به “دیوار” و “شیپور” در ایران و eBay در خارج از ایران دارد.
این بازارچه که از بستر تکنولوژی Blockstack استفاده می کند، به کاربران اجازه می دهد تا اجناس فیزیکی، نرم افزاری، کالای دست دوم و سایر خدمات خود را در ازای بیت کوین و سایر رمزارز ها (cryptocurrency) به کاربران دیگر بفروشند.
برای استفاده از این فروشگاه باید به وب سایت آن رفته و برنامه مخصوص آن را دانلود کنید. این بازار تنها از طریق برنامه آن قابل دسترسی است.
تمام پرداخت و درآمد ها در قالب رمزارز ها (cryptocurrency) و ترجیحا بیت کوین می باشد.
مقدار درآمد:
مقدار درآمد در این بازار کاملا به میزان فروش شما بستگی دارد.
سایت های پیش بینی مسابقات ورزشی
سایت های ایرانی و خارجی بسیاری در حوزه پیش بینی نتایج مسابقات ورزشی وجود دارند. سایت های خارجی بسیار معروفی در این زمینه وجود دارند که از Visa/MasterCard یا PayPal استفاده می کنند.
سایت های بسیار دیگری نیز در ایران وجود دارند که از ریال و کارت های شتاب استفاده می کنند. به دلیل محبوبیت این سایت ها، سایت های بسیاری نیز وجود دارند که از بیت کوین و سایر رمزارز ها (cryptocurrency) در پرداخت های خود استفاده می کنند.
از آنجا که این سایت ها نوعی شرط بندی حساب می شوند و معمولا در طولانی مدت منجر به از دست رفتن سرمایه و ضرر کاربران می شوند، به هیچ وجه استفاده از آنها را به کاربران خود توصیه نکرده و از معرفی آنها پرهیز می کنیم.
Deep Web/Dark Web/Darknet یا اینترنت تاریک
با این که تمام روش های کسب درآمد در این سایت ها جرم و خلاف قانون محسوب می شوند، درست نیست که تمام روش های کسب درآمد از بیت کوین و رمزارز ها (cryptocurrency) را معرفی کنیم، ولی روشی که بیشترین درآمد و گردش مالی در آن رد و بدل می شود را بررسی نکنیم.
زمانی که بیت کوین حتی در بین اهالی تکنولوژی نیز آن طور که باید و شاید شناخته شده نبود، در دنیای تاریک و زیرزمینی Deep Web خرید و فروش های غیر قانونی بسیاری با بیت کوین صورت می گرفت.
Deep Web چیست؟
Deep Web، Dark Web، Dark Net، اینترنت مخفی یا اینترنت سیاه، پروتکلی از اینترنت است که بر خلاف پروتکل های رایج http و https از پروتکل غیر قابل ردیابی TOR استفاده می کند. سایت هایی که از TOR استفاده می کنند، در موتور های جستجو ثبت نشده و ردی از خود بر جای نمی گذارند. ترافیک رد و بدل شده در فضای TOR نیز تقریبا غیر قابل ردیابی است.
آدرس بسیاری از این سایت ها که بیشتر شبیه کاراکتر های رندوم هست تا عبارات معنا دار، تنها به صورت سینه به سینه بین مجرمین منتقل می شوند. ثبت نام در بسیاری از آنها نیز ملزم به سفارش یکی از کاربران دیگر است.
جالب است بدانید که بیش از حدود ۷۰% از حجم اطلاعات موجود در اینترنت در فضای مخفیانه TOR قرار دارد!
فروشگاه ها و بازارچه های غیر قانونی در Deep Web
از سال ۲۰۱۱، فروشگاهی به نام Silk Road در فضای TOR ایجاد شد که بزرگ ترین گردش مالی بیت کوین (bitcoin)در آن دوران متعلق به آن بود. این فروشگاه به کاربران خود اجازه معامله و خرید و فروش کاربر به کاربر هر گونه کالای فیزیکی، نرم افزاری و سرویس قانونی و غیرقانونی را بدون اعمال هیچ گونه محدودیتی می داد.
همین موضوع باعث شد تا این فروشگاه تبدیل شود به مکانی برای خرید و فروش انواع و اقسام مواد مخدر، مدارک جعلی، اسلحه، استخدام قاتل و حتی قاچاق و فروش انسان!
در سال ۲۰۱۳، سرانجام مالک اصلی این سایت که جوانی برنامه نویس به نام Ross Ulbricht بود، توسط FBI دستگیر و به حبس ابد محکوم شد. تمامی موجودی بیت کوین (bitcoin) وی نیز پس از دستگیری ثبت و ضبط شد. جالبی قضیه این جاست که پس از دستگیری وی وب سایت های خیریه بسیاری در حال جمع آوری بیت کوین برای آزادی او هستند.
هر چند بعد از بسته شدن این وب سایت، فروشگاه های بسیار مشابه دیگری نیز در فضای Deep Web ایجاد شدند که بسیاری از آنها تا به امروز نیز فعال هستند.
به دلیل قابل پیگیری بودن نسبی تراکنش های بیت کوین (bitcoin) در شبکه بلاکچین آن، جدیدا مونرو (Monero) که رمزارزی کاملا ناشناس و غیر قابل ردیابی می باشد، به عنوان واحد پولی Deep Web مرسوم شده است.
با وجود (تقریبا) غیر قابل ردیابی بودن پروتکل TOR و تراکنش های Monero، سالانه تعداد بسیاری از اعضای فعال در این فروشگاه ها دستگیر و اعمال قانون می شوند.
توجه: کسب درآمد غیرقانونی در فضای مجازی هیچ فرقی با معادل آن در دنیای واقعی ندارد و حکم قانونی و شرعی برخورد با آنها نیز کاملا یکسان می باشد. معرفی این روش صرفا به دلیل اطلاع رسانی و حجم بالای تراکنش های رمزارز ها در آن است.
نتیجه گیری
همان طور که در این مطلب خواندید، در حال حاضر روش های بسیار زیادی برای کسب درآمد از بیت کوین(bitcoin) و سایر رمزارز ها وجود دارد.
همانند پول فیزیکی ودنیای واقعی، هر چه قدر تخصص شما بالا تر باشد و زحمت بیشتری بکشید، درآمد بیشتری نیز عاید شما می شود. بیت کوین هم مانند یک پول واقعی است و به همین دلیل از این قاعده مستثنی نیست. پس، از این به بعد هر سایتی که ادعا کرد به شما بیت کوین ( یا رمزارز) مجانی می دهد، به سادگی از کنار آن عبور کنید و گول آن را نخورید.
توجه!
این نوشتار تنها دیدگاهی از نویسنده آن است و الزاما نظر کوین ایران نیست. مسئولیت استفاده از این مطلب و کلیه مطالب مشابه، به عهده کاربران است.
یک دید کلی و جامع از دنیای ارزهای دیجیتا ل بهمون ارایه دادی, واقعا عالی و کم نظیر بود, لطفا ادامه دار باشه, موفق و پیروز باشی
سلام و عرض ادب. با تشکر از بازخورد مثبت شما. موید باشید.
عالییی بود
واقعا لذت بردم
سلام. واقعا عالی بود.
یک سوال: مگر سایت d.tube و dsound.audio غیر متمرکز نیستد؟
اگر غیرمتمرکز هستند چرا محتوای سایت بدون فیلترشکن باز نمیشه؟
آقا واقعا عالی بود
از این بهتر نمیشد .
ممنون
راستی ، اگه بتونید توی سایتتون در قسمت آموزش تریدکردن هم مطالبی بگذارید ممنون تر !!میشم
با تشکر از پیام شما. به همکاران ارجاع داده خواهد شد.
مقاله بسیار مفیدی بود …باسپاس
با تشکر از پیام شما.