متاورس Omniverse از سوی Nvidia عرضه شد!
شرکت Nvidia متاورس Omniverse را که یک پلتفرم محاسباتی گرافیکی چند بعدی برای سهولت کار توسعهدهنگان جهانهای مجازی است، عرضه کرد. تقریبا 700 شرکت از سراسر جهان از ویژگیهای این پلتفرم برای طراحی، تقویت روند کاری و ارائۀ محصولات نوآورانۀ دیجیتالی استفاده میکنند.
پس از آنکه متاورس به یک صنعت چند تریلیون دلاری گسترش یافت سازمانها از ظرفیت فراوان بالقوۀ موجود در این فضای مجازی آگاه شدهاند. با اینحال عدم وجود یک راهکار و مسیر شفاف از حضور فعال بسیاری از شرکتها در این حوزه جلوگیری کرده است.
معرفی Omniverse توسط NVIDIA قادر به رفع شکاف موجود بین دو جهان فیزیکی و مجازی بوده و به شرکتها کمک خواهد کرد تا از برتریهای این دو محیط بهرمند شوند. Nvidia علاوهبر Omniverse اپلیکیشنهای دیگری را نیز برای تسهیل همکاری بین توسعهدهندگان و شرکتهای فناوری-صنعتی معرفی کرده است.
ابزار هوش مصنوعی سامانههای ابری Avatar Cloud Engine یکی از این اپلیکیشنها است. این ابزار به توسعهدهندگان در خلق الگوبرداریِ کامل از محیط فیزیکی یاری میرساند.
از دیگر ابزارهای این شرکت میتوان به Audio2Face (ساخت انیمیشن از فایلهای صوتی)، Machinima (ساخت فیلمهای سینمایی سه بعدی) و DeepSearch (ابزار جستجو بین پایگاهدادههای عظیم سه بعدی) اشاره کرد.
رابطهای دلاریِ توسعهدهندۀ متاورس
Nvidia با همکاری استراتژیک خود موفق شد تا از رابطهای دلاری Omniverse برای همگامسازی روند کاری شرکتها در محیطهای علمی و صنعتی رونمایی کند. درحال حاضر تعداد رابطهای دلاری موجود در این متاورس به 112 عدد میرسد.
این رابطها در فرمتهای متنوعی تولید شده و شرکت انویدیا وعده داده است تا آنها را برای دسترسی حوزههای صنعتی، تولیدی و مهندسی به متاورس ارائه کند. گفته میشود که مجموعۀ بعدی این رابطها از نرمافزارهای AutoDesk ،Blender ،Siemens JT ،Open Geospatial Consortium ،Unity و SlimScale پشتیبانی کند. این پروژۀ متاورسی طی سالهای پیش رو دستخوش تغییرات قابلتوجهی خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه: گیم فای (GameFi) چیست؟ چگونه از بازیهای Play to Earn کسب درآمد کنیم؟