Bank of America: سولانا میتواند ویزای دنیای کریپتو باشد
به گفته تحلیلگر Bank of America، سولانا رقیب سرسخت اتریوم میتواند به «ویزای داراییهای رمز ارزی» تبدیل شود.
Bank of America گفته است سولانا با توجه به تمرکز بر مقیاسپذیری، کارمزد پایین تراکنشها و سهولت در استفاده میتواند به «ویزای رمز ارزها» تبدیل شود.
الکش شاه (Alkesh Shah)، تحلیلگر بانک آو آمریکا در یادداشت خود نوشت:
سولانا مقیاسپذیری را در اولویت قرار داده است، در عین حال یک بلاکچین نسبتاً غیرمتمرکز و ایمن است. اتریوم تمرکززدایی و امنیت را به قیمت از دست دادن مقیاسپذیری در اولویت قرار میدهد که به دورههایی از تراکم شبکه منجر شده است و گهگاه کارمزد تراکنشها بیشتر از ارزش تراکنش محاسبه شده است.
این کارشناسان رمز ارزها تعداد تراکنشهای در ثانیه (TPS) را که میتوان بر روی بلاکچینها انجام داد با تعداد تراکنشهای در ثانیه (TPS) که میتوان در شبکههای کارت اعتباری انجام داد، مقایسه کرد. ویزا ادعا میکند که میتواند حداقل ۲۴۰۰۰ TPS را مدیریت کند، اما از نظر عملی به طور متوسط فقط ۱۷۰۰ TPS را مدیریت میکند. TPS برای اتریوم که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد ۱۵ است. با توجه به نیازهای برنامههای غیرمتمرکز که همیشه «روی زنجیره»اند، این مقدار زیاد نیست. به دلیل محدودیتهای شبکه، هزینههای تراکنش در شبکه اغلب به صورت دو رقمی (به دلار) اندازهگیری میشوند.
به گفته آستین فدرا، رئیس بخش ارتباطات آزمایشگاه سولانا، توسعهدهندگان فعالانه برای رفع مشکلات شبکه، به ویژه در رابطه با افزایش اندازهگیری تراکنشها، تلاش میکنند:
زمان اجرا برای سولانا یک مفهوم کاملاً جدید است. از EVM [ماشین مجازی اتریوم] استفاده نمیکند، و در حالی که نوآوریهای زیادی برای اطمینان از پرداخت کمترین هزینه ممکن توسط کاربران انجام شده است، زمان اجرا همچنان نیاز به بهبود دارد.
به گزارش کوینژورنال، قیمت سولانا پس از اخبار BofA افزایش یافت و SOL برای مدت کوتاهی در میان ۱۰ سکه بزرگ از نظر سوددهی در بازار پیشرو بود. جفت SOL/USD در معاملات اولیه دیروز بیش از ۹ درصد افزایش یافت. در زمان انتشار این خبر این ارز دیجیتال حدود ۱۵۰ دلار معامله میشود.
پیشنهاد مطالعه: ارز دیجیتال سولانا چیست؟ معرفی و بررسی آینده پروژه