رویدادهای دنیای کریپتو

گزارشی کوتاه از هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت

با گزارشی کوتاه ازهشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، که 9 و 10 بهمن ماه در برج میلاد برگزار شد، همراه ما باشید.

استارتاپ‌ های رمز ارزی کشور و جذب سرمایه گذاران خارجی

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات اعلام کرد سه سرمایه گذار خارجی برای سرمایه گذاری در کسب و کارهای رمز ارز ایرانی علاقه به همکاری و تامین مالی دارند.

به گزارش کوین ایران به نقل از خبرگزاری ایبنا، حمیدرضا احمدیان در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام ‌های پرداخت با اشاره به فعالیت کسب و کار های جدید در حوزه رمز ارز، افزود:

 باید این واقعیت را پذیرفت که بر خلاف محدودیت ‌های ایجاد شده و قانون گذاری، با توجه به نیاز جامعه و سودآوری بالای حوزه رمز ارزها، هم اکنون کسب و کارهای نوپای متعددی در حوزه رمز ارز ها فعالیت دارند.

مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن تاکید بر اهمیت قانون گذاری رمز ارز ها، افزود: در شرایط تحریم مسئله رمز ارزها می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند اما باید در زمینه مکانیزم و نهادسازی اقتصادی برای رمز ارز ها هدفمند تر عمل کنیم؛ در صورتی که امروز پرونده چنین ارز هایی را رها کنیم و چند سال بعد اقدامات لازم برای قانون گذاری را انجام دهیم علاوه بر عقب افتادگی، مشکلات زیاد و هزینه‌های سنگینی برای کشور ایجاد می‌شود. وی هم چنین افزود که در صورت قانون گذاری می‌توان از مزایای این حوزه به صورت حداکثری استفاده و از ایجاد هیجان در نظام اقتصادی جلوگیری شود.

گزارشی کوتاه از هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت
Source

احمدیان ادامه داد: کشور در حال حاضر در مقابل رمز ارز ها سیاستی دوگانه دارد و بانک مرکزی به عنوان رگولاتور پولی و بانکی باید با همکاری حاکمیت بتواند نسبت به قانون گذاری و تعیین تکلیف فضای رمز ارز ها اقدام کند.

او درباره نگاه حاکمیت به استارتاپ‌ های این حوزه، خاطر نشان کرد: در حوزه استارتاپ‌ های رمز ارز دو نگاه کلی وجود دارد؛ اولین بحث این است که فین‌تک ‌ها باید در حوزه رمز ارز ها وارد شوند، آسیب ببیند و بعد از آن حاکمیت نسبت به قانون گذاری و ایجاد فضا اقدام کند؛ بحث دوم، ورود حاکمیت همراه با تعامل با کسب و کارهای فعال برای ایجاد چارچوب و به رسمیت شناختن کسب و کارهای نوپا در حوزه رمز ارز ها به منظور پایه گذاری سالم این اکوسیستم است.

وی با اشاره به علاقه سرمایه گذاران خارجی و داخلی برای سرمایه گذاری در کسب و کارهای رمز ارز ایران گفت: بر اساس آخرین آمارها، هم اکنون سه سرمایه گذار خارجی برای سرمایه گذاری در کسب و کارهای رمز ارز ایرانی  علاقه به همکاری و تامین مالی دارند که بیشتر علاقه آن‌ ها به سرمایه گذاری در حوزه استخراج رمز ارز ها است؛ همچنین سرمایه گذاران داخلی برای سرمایه گذاری در فین تک‌ های رمز ارز علاقه نشان داده اند اما با توجه به این که قوانین لازمه ی تضمین سرمایه است، برای سرمایه گذاری تا اعلام سیاست ‌ها در حوزه رمز ارز ریسک نمی‌کنند.

احمدیان تاکید کرد: ایران در حوزه رمز ارز ها کشوری بکر محسوب می‌شود؛ چرا که با وجود مهیا شدن زیرساخت‌های قانونی، زیر ساخت ‌های حیاتی برای فعالیت این استارت آپ ‌ها از جمله بحث انرژی ارزان قیمت وجود دارد که باعث شده تا سرمایه گذاری در حوزه استخراج رمز ارزها سودآوری بالایی داشته باشد.

 بیشتر بخوانید: گزارشی درمورد باید ها و نباید ها در پیش نویس سیاست نامه رمز ارز های بانک مرکزی ایران

 

نظر شما چیست؟

به نظر شما چه بستر هایی برای ورود سرمایه گذاران خارجی این حوزه به کشور ما باید فراهم شود؟

سیاست های بانک مرکزی را در خصوص جذب سرمایه گذاران رمز ارزی چگونه ارزیابی می کنید؟

اگر شما از صاحبان کسب و کار نوپا در این حوزه هستید، تاکنون از سوی سرمایه گذاران خارجی تمایلی برای همکاری و سرمایه گذاری داشته اید؟

رمز ارز ملی جهانی باشد نه سازمانی

به گزارش کوین ایران به نقل از خبرگزاری ایبنا، سهیل نیکزاد  در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت به طرح دغدغه و چالش های فعالان صنعت بانکی پرداخت و اظهار داشت: انچه باید بیشتر به آن توجه کرد این است که با فناوری چه کاری می توان کرد و چه تاثیری روی ساختار بانک‌ها٬ دولت ها و … می گذارد.

سهیل نیکزاد که از سخنرانان کنفرانس اقتصاد بلاک چین استانبول نیز هست، با بیان اینکه تکنولوژی بلاک چین نظام بانکی دنیا را با چالش رو به رو کرده است٬ افزود: این فناوری تغییرات جدی تری از آن چه ما بعنوان چالش های مواجه با بلاک چین بررسی خواهیم کرد٬ خواهد گذاشت.

عضو هیات مدیره انجمن بلاک چین با اشاره به رمز ارز های ملی گفت:

رمز ارز در کشور ما شاید از کار معدن هم سخت تر باشد. در این شرایط فیلتر و تحریم، رمز ارز هم معضل جدیدی شده است. ما تعارض های زیادی با سیستم های متمرکز فعلی داریم که برای استفاده از فناوری احتیاج به حمایت بانک مرکزی و دولت و … داریم.

گزارشی کوتاه از هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت
Source

نیکزاد ضمن تاکید بر اینکه بلاک چین جزو تکنولوژی هایی است که نیاز به طی کردن فرایند خاصی ندارد٬ تصریح کرد: بحث رمز ارز ملی مدت زیادی است که مطرح شده و به نوعی امید کشور برای خروج از بحران ها بوده است؛ ولی کم کم تبدیل به طرحی برای تقسیم منابع بین سازمان های داخلی شده است.

وی خاطر نشان کرد:

باید اجازه دهیم که رمز ارزی جهانی داشته باشیم تا همه از مزایای آن استفاده کنیم. نباید تولید رمز ارز را در اختیار یک سازمان خاص قرار دهیم.

نظر شما در مورد رمز ارز ملی چیست؟

برای جهانی شدن رمز ارز یک کشور، چه اقداماتی از سوی قانون گذاران باید صورت بگیرد؟

نظرات خود را نیز در این خصوص از طریق توییتر، بات تلگرام، اینستاگرام، فیس بوک و وب سایت کوین ایران با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

توجه!
مطالب صرفا برای اهداف خبری و آموزشی ارائه می شوند و نباید به عنوان مشاوره ی تجاری از طرف کوین ایران و نویسندگانش مورد استفاده قرار گیرند.

Source

 

https://coiniran.com/?p=27576
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x