ایستگاه خبر

عوامل فاندامنتال نشان می‌دهند اتریوم هیچ‌وقت به اندازه امروز موفق نبوده است!

اسپنسر نون، رئیس DTCCapital، می‌گوید عوامل فاندامنتال درازمدت نشان می‌دهند که اتریوم هرگز به اندازه‌ی امروز قبراق و سلامت نبوده است.

فعالیت کاربران در اتریوم، بیشتر به دلیل گسترش صنعت مالی غیرمتمرکز (DeFi) در حال افزایش است. در نتیجه، آدرس‌های فعال روزانه، هزینه‌ها و فعالیت معاملات کلی در Ethereum در حال رشد است. نون در حساب کاربری خود نوشت:

« عوامل فاندامنتال دراز‌مدت نشان می دهد که اتریوم بدون شک هرگز به اندازه امروز فعال نبوده است. اولا مقدار معاملات روزانه اتریوم باعث شده حجم معاملات بیت‌ کوین کوچک به نظر برسد. دوما تعداد قراردادهای هوشمند در سپتامبر نسبت به ماه قبل از آن دوبرابر شده است. سوما آدرس‌های فعال روزانه به شکل مدوامی در حال افزایش هستند. »

 

بر اساس شاخص‌های فاندامنتال امیدبخش Ethereum، نون اشاره می‌کند که چشم‌انداز پروتکل قراردادهای هوشمند بسیار مثبت است. شاخص‌های مثبت روی زنجیره Ethereum بیشتر ناشی از رشد فزاینده‌ی رغبت کاربران به دیفای و yield farming است.

بیشتر بخوانید: منظور از yield farming در دیفای چیست؟ معرفی مهمترین پروتکل‌ها

در مقایسه با آگوست و سپتامبر، اشتیاق برای دیفای و yield farming به طور قابل توجهی کاهش یافته است. با سقوط غول‌های DeFi، مانند Yearn.finance، پلتفرم‌های پرریسک yield farming نیز از تب و تاب افتاده‌اند. اما هنوز تقاضای نسبتاً زیادی برای دیفای و خدمات مختلف آن وجود دارد. نون تأکید کرد که روزانه ۳۰۰ میلیون دلار اتریوم برای برنامه‌های DeFi ارسال می‌شود.

جدای از افزایش استفاده از پروتکل‌های DeFi، حجم مداوما در حال افزایش صرافی‌های غیرمتمرکز باعث افزایش فعالیت بلاکچین Ethereum می‌شود.

با پرچمداری Uniswap، صرافی‌های غیرمتمرکز بعضا عملکرد بهتری از صرافی‌های متمرکز داشته‌اند،اتفاقی که پیش از این بی‌سابقه بود. به گزارش Skew، نقطه‌ی اوج این اتفاقات آنجا بود که Uniswap در حجم مبادلات روزانه خود از Coinbase Pro، که در حال حاضر بزرگترین صرافی رمزارزی در جهان است، پیشی گرفت. نون می‌گوید در ۱۲ ماه گذشته، صرافی‌های غیرمتمرکز حجم ۵۲ میلیارد دلار معامله را پردازش کرده‌اند.

علیرغم اصلاحات شدید توکن‌های اصلی DeFi در دو ماه گذشته، حجم مبادلات صرافی‌های غیرمتمرکز و سرمایه موجود در پروژه‌های DeFi همچنان سرجای خود باقی مانده است.

 

Source

https://coiniran.com/?p=41566
دکمه بازگشت به بالا