ایستگاه خبر

طبق گزارش Chainalysis رمز ارزها در حال حاضر یک پدیده کاملاً جهانی‌‌اند

معاملات P2P باعث پذیرش رمز ارزها در بازارهای نوپایی مانند ویتنام و هند می‌شود. Chainalysis پلتفرم تجزیه و تحلیل داده‌های بلاکچین، در جدیدترین گزارش خود با عنوان «شاخص پذیرش جهانی رمز ارزها ۲۰۲۱» اظهار داشت که پذیرش جهانی رمز ارزها در سال گذشته بیش از ۸۸۰ درصد رشد کرده، و کریپتو را به یک پدیده واقعاً جهانی تبدیل کرده است. در این گزارش سعی شده است با مطالعه پذیرش رمز ارز در سراسر جهان، کشورهای دارای بیشترین نرخ پذیرش لیست شوند.

ویتنام در صدر شاخص پذیرش ارزهای دیجیتال قرار دارد و پس از آن سایر همتایان آن، هند و پاکستان قرار دارند. اوکراین در رتبه چهارم و کنیا در این شاخص پنجم است. شاخص جهانی، پذیرش رمز ارزها کشورها را بر اساس ارزش دریافتی زنجیره‌ای، ارزش خرده‌فروشی زنجیره‌ای دریافت شده و ارزش مبادله همتا به همتا (P2P) رتبه‌بندی می کند.

با افزایش ۲۳۰۰ درصدی پذیرش جهانی از سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۹ تا پایان سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۱، پذیرش رمز ارزها به‌طور سرسام آوری بالا رفته است، به‌ویژه از آغاز همه‌گیری کرونا. این بدان معناست که کشورهای بیشتری به صنعت کریپتو روی آورده‌اند، و کشورهایی که از قبل بر رمز ارزها نفوذ داشته‌اند نیز شاهد افزایش علاقه‌مندی هستند.

تحقیقات Chainalysis نشان داد که بازارهای نوظهور به رمز ارزها به‌عنوان محافظی در برابر کاهش ارزش پول و ارسال و دریافت حواله نگاه می‌کنند. بازارهای توسعه‌یافته در سراسر آمریکای شمالی، اروپای غربی و شرق آسیا از سوی دیگر با سرمایه‌گذاری‌های نهادی پیش می‌روند.

ثانیاً، حجم عظیمی از مبادلات P2P باعث پذیرش بازارهای نوظهور شده و آن‌ها را در شاخص بالاتر قرار داده است. سهم بیشتری از کل معاملات P2P در این بازارها زیر ۱۰۰۰۰ دلار ارزش‌گذاری شده است زیرا مورد استفاده آن‌ها عمدتاً برای پرداخت‌های حواله یا معاملات تجاری شخصی و خرد است و نه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران نهادی.

سرانجام، شاخص ۲۰۲۱ شاهد افت شدید موقعیت ایالات متحده و چین بود. کشورهایی که قبلاً به ترتیب رتبه‌های ششم و چهارم را داشتند، در حال حاضر در رتبه‌های هشتم و سیزدهم قرار دارند. در این گزارش آمده است که این امر می‌تواند عمدتاً ناشی از کاهش رتبه‌بندی حجم تجارت P2P برای جمعیت استفاده کننده از اینترنت باشد. واگرایی روند صعودی آن‌ها در ژوئن ۲۰۲۰ برای هر دو کشور آغاز شد. این می‌تواند به دلیل نهادینه شدن روزافزون رمز ارزها در ایالات متحده و سرکوب دولت بر صنایع رمز ارزی در چین باشد.

در پایان این گزارش آمده است که مبادلات P2P همچنان در بازارهای نوظهور استقبال می‌شود در حالی که DeFi بازیگر بزرگ بازارهای توسعه یافته خواهد بود.

 

پیشنهاد مطالعه: ده روش ساده برای کسب درآمد از رمز ارزها

 

Source

https://coiniran.com/?p=47223
دکمه بازگشت به بالا