ایستگاه خبر

تنها ۵ درصد از مدیران ارشد مالی (CFO) شرکت‌ها قصد خرید بیت‌کوین در سال ۲۰۲۱ را دارند

مطالعه‌ی کوچکی که بر مدیران ارشد مالی (CFO) صورت گرفته نشان دهنده‌ی آن است ۵٪ از شرکت‌ها قصد سرمایه‌گذاری دارایی‌های خود را در بیت‌کوین دارند. بیش از ۱۱ درصد از آنها نیر تمایل خود را برا سرمایه گذاری تا سال ۲۰۲۴ اعلام نموده اند.

در این نظرسنجی که توسط شرکت آماری گارتنر (Gartner) انجام شده است ردپای اخباری پیرامون سرمایه گذاری ۸ درصدی یا ۱.۵ میلیارد دلار از ذخایر نقدی تسلا در بیت‌کوین به چشم می‌خورد. در همین زمینه شرکت MicroStrategy نیز که تا کنون سرمایه گذاری‌های کلانی در این توکن نموده است خبر از توزیع ۶۰۰ میلیون دلار اوراق بهادار تبدیل شدنی در روز سه شنبه داد. MicroStrategy قصد دارد تا از سود حاصله برای خرید بیت‌کوین بیشتر استفاده نماید.

|| بیشتر بخوانید: تزریق ۶۹۰ میلیون دلار بیت‌کوین دیگر توسط MicroStrategy ||

مروری بر یافته‌ها

در این نظرسنجی ۷۷ پاسخ دهنده که شامل ۵۰ مدیر ارشد مالی می‌شوند، دیدگاه‌های متفاوتی را بر اساس حوزه‌ی فعالیت شرکت خود مطرح نمودند. بیشترین علاقمندی به بیت‌کوین از جانب بخش فناوری صورت گرفت که در آن ۵۰٪ از پاسخ دهندگان استفاده و نگداری این رمز ارز را فارغ از ارزش سهام و ابعاد فعالیت شرکت خود پیش‌بینی نمودند.

اغلب این افراد (بالغ بر ۸۴%) نگرانی اصلی سرمایه گذاری خود را ناشی از ریسک مالی ناشی از بی ثباتی بالای بیت‌کوین ابراز نمودند، با اینحال به نظر می‌رسد که بسیاری از آنها رویکرد انتظار را برای برای توسعه‌ی بهتر این رمز ارز اتخاذ نموده اند.

دغدغه ی بیش از ۷۰٪ از این مدیران مالی این است که از اهداف دیگران نسبت به بیت‌کوین مطلع شوند. ۷۰ درصد دیگر نیز خواهان شفافیت بیشتر این موضوع از جانب نهادهای نظارتی هستند تا از این طریق بتوانند درک خود را نسبت به ریسک‌های بلقوه دارایی‌های دیجیتال ارتقا بخشند.

الکساندر بانت، رئیس بخش تحقیقات شرکت گارتنر، بیان داشت:

«جبران نوسان قیمت پنج سال گذشته‌ی بازار رمز ارزها بسیار دشوار است. پذیرش بیت‌کوین بعنوان یک دارایی از سوی شرکت‌ها با چالش‌ها بسیاری روبرو بوده اند. بنابراین بعید بنظر می‌رسد تا زمانی که این موانع با شفاف سازی رفع نشوند این رویکرد پیشرفتی داشته باشد.»

|| بیشتر بخوانید: بهترین نرم‌افزارهای استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۱ ||

Source

https://coiniran.com/?p=43839
دکمه بازگشت به بالا