ایستگاه خبرآخرین اخبار ارزهای دیجیتالاخبار اتریوم

ویتالیک بوترین از تأثیر مخرب سیاست ایالات متحده بر پروژه‌هایی مانند سولانا انتقاد کرد

ویتالیک بوترین خالق اتریوم (ETH) نسبت به رویکرد ایالات متحده به مقررات ارزهای دیجیتال، به ویژه تأثیر آن بر پروژه‌هایی مانند سولانا ابراز نگرانی کرده است.

بوترین در توییتی با پروژه‌هایی که لطمه خورده‌اند ابراز همدردی کرد و اظهار داشت که اگر قرار باشد برتری اتریوم با حذف سایر بلاکچین‌ها از صرافی‌ها اتفاق بیفتد، این برتری در درازمدت یک اخلاقی و پایدار نخواهد بود.

تنها نظری که دارم این است: احساس بدی دارم که سولانا و پروژه‌های دیگر در این مسیر ضربه می‌خورند. استحقاقشان این نیست، و اگر اتریوم در نهایت با باخت سایر بلاکچین‌ها «برنده» شود، راه شرافتمندانه ای برای برنده شدن نخواهد بود

— ویتالیک بوترین (@VitalikButerin) 30 ژوئن ۲۰۲۳

سولانا (SOL) در شکایت SEC علیه بایننس و کوین‌بیس به عنوان اوراق‌ بهادار طبقه‌بندی شد. این دسته‌بندی منحصر به سولانا نبود، و چندین توکن دیگر، از جمله کاردانو (ADA)، توکن پالیگان MATIC، فایل‌کوین (FIL)، سندباکس (SAND)، و Axie Infinity (AXS) نیز به عنوان اوراق بهادار به حساب می‌آمدند.

جالب توجه است، در حالی که این توکن‌ها با بررسی دقیق مواجه شدند، اتریوم تحت فشار SEC قرار نگرفت. این عدم اقدام روی اتر برای بسیاری از ناظران تعجب‌آور نبود.

در ماه آوریل، گری گنسلر، رئیس SEC، در طول شهادت خود در برابر کمیته خدمات مالی مجلس، از ارائه پاسخ قطعی در مورد اینکه آیا اتر باید به عنوان اوراق بهادار یا کالا طبقه‌بندی شود، خودداری کرد. در آن زمان، گنسلر به تکرار این موضوع ادامه داد که این امر به حقایق و قانون بستگی دارد.

اگرچه برخی این را یک پیروزی برای اتریوم می‌دانستند، اما ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم، در پیامی خطاب به نزدیک به ۵ میلیون دنبال‌کننده‌اش در توییتر، همدردی خود را با پروژه‌هایی مانند سولانا و سایر پروژه‌هایی که با پیامدهای نامطلوب روبرو هستند، ابراز کرد. بوترین با اذعان به چالش‌هایی که در حال حاضر با آن مواجه هستند، بابت شرایط نامساعد آن‌ها ابراز تأسف کرد.

به گفته ویتالیک بوترین رقابت واقعی صنعت بلاکچین نه در زنجیره‌های رقیب، بلکه در دنیای متمرکز در حال رشدی است که نفوذ خود را اعمال می‌کند. بوترین بر اهمیت این نکته تأکید کرد که تمرکز صنعت نباید صرفاً روی رقابت با زنجیره‌های دیگر باشد، بلکه باید روی چالش‌های ناشی از رقابت با بخش متمرکز نیز تمرکز کند.

اتریوم در ۲۴ ساعت اخیر ۱.۹۵ درصد رشد داشته است و با قیمت بیش از ۱۹۰۰ دلار معامله می‌شود.

 

پیشنهاد مطالعه: ارز دیجیتال سولانا چیست؟ معرفی و بررسی آینده پروژه سولانا

 

 

Source

https://coiniran.com/?p=63468
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x