ایستگاه خبر

مجرمان برای دزدیدن یک خودپرداز بیت کوینی وارد پمپ بنزینی در کنتاکی شدند!

بنا بر یک گزارش محلی، مجرمان ناشناس صبح چهارشنبه وارد پمپ بنزینی در شهر لکسینگتون (Lexington) واقع در ایالت کنتاکی شدند و توانستند یک خودپرداز بیت کوینی را بدزدند. گزارش‌ها حاکی از آن هستند که این خودپرداز مانند دیگر خودپرداز‌ها به زمین متصل نبوده است و همین امر کار را برای سارقان آسان‌تر کرده است.

مجرمان این حادثه موفق شدند که با یک پیکاپ خاکستری از صحنه فرار کنند. هنوز مشخص نیست که آیا پلیس شواهد لازم برای دستگیر کردن آنها را دارد یا نه. هیچ جزئیات دیگری بجز وسیله نقلیه در مورد این سارقان در دست نیست. ماموران امیدوارند که اطلاعات بیشتری را از تصاویر دوربین‌ها به دست بیاورند.

خودپرداز‌های رمز ارز نیز مانند خودپرداز‌های عادی می‌توانند هدف سارقان باشند. این خودپرداز‌ها نیز دارای مقادیر زیادی پول برای معاوضه با رمز ارز‌ها هستند. سارقان معمولا خودپرداز‌ها را در جا باز می‌کنند و قبل از اینکه گیر بیافتند، غنیمت خود را می‌برند.

گزارش‌ها حاکی از آن هستند که اخیرا در یک شهر کوچک کانادا نیز چند کلاه‌بردار تلاش کرده‌اند تا وارد یک اغذیه‌فروشی شوند و دستگاه خودپرداز بیت کوینی آن را سرقت کنند که سارقان در نهایت موفق به انجام این کار نشدند. در سال ۲۰۱۸ نیز یک دستگاه خودپرداز شکسته بیت کوینی در یکی از جنگل‌های سوئیس توسط یک شکارچی پیدا شد که این قضیه در آن زمان باعث ایجاد جوک‌ها و شوخی‌هایی در مورد این شد که خرس‌ها سعی دارند وارد بزرگترین رمز ارز جهان شوند.

چنین اخباری باعث جلب توجه‌ها به سمت بیت کوین و دیگر رمز ارز‌ها می‌شود و نشان می‌دهد که رمز ارز‌ها نیز مانند پول فیزیکی دارای ارزش هستند. نظر شما چیست؟ برای پیشگیری از این گونه سرقت‌ها، چه تدبیراتی باید اندیشید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

Source

https://coiniran.com/?p=43184
دکمه بازگشت به بالا