ایستگاه خبر

راه اندازی بزرگترین فارم ایران در رفسنجان با سرمایه گذاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس، دیروز با حضور مشاور رئیس‌جمهور و مقامات استانی، مرکز دیتاسنتر و استخراج رمز ارز در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان رسما آغاز به‌کار کرد. مجید کهنوجی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در مراسم افتتاح این مرکز اظهار داشت زمینه اشتغال یک هزار نفر در این منطقه فراهم شده و دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه نیز جذب شده است. وی خواستار حمایت از مناطق ویژه اقتصادی شد و نگاه ویژه به مشکلات این مناطق و سهام‌داران را ضروری دانست.

محمدعلی دهقان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با ابراز خوشحالی از اینکه مزرعه رمز ارز در رفسنجان افتتاح می‌شود، اظهار داشت:

«در واقع یک نوع صادرات برق را رقم می‌زنیم. وقتی برق به ارز تبدیل می‌شود و در شرایط تحریم و مشکلات فروش نفت و سایر محصولات که در بازاریابی به دلیل تحریم‌ها مشکل دارند هزینه نقل و انتقال ارز با مشکل مواجه می‌شود، این صنعت کارگشاست.»

وی ادامه داد:

«تقاضا داریم برای کمک به سرمایه‌گذاران در این صنعت تعرفه برق این دستگاه‌ها کاهش پیدا کند با این تعرفه ۲۰ تا ۳۰ درصد سود نصیب سرمایه‌گذار می‌شود در حالی‌که سرمایه‌گذاری بزرگی انجام شده است.»

راه اندازی بزرگتریم فارم ایران در رفسنجان با سرمایه گذاری چینی‌ها

احمد انارکی‌محمدی، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، ماینینگ را یک پروژه جدید عنوان کرد که در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شده و فعالیت آن قانونمند می‌باشد و ادامه داد: «در بحث تعرفه برق این صنعت باید کمک شود.»

وی بیان کرد:

«استفاده از ارز دیجیتال دارای بیشترین بهره‌وری در زمان تحریم است.»

«اوه» مدیر گروه توسعه و سرمایه‌گذاری ایران و چین ابراز داشت:

«تشکر می‌کنم که تا الان توانستیم سرمایه‌گذاری را به مرحله اجرایی برسانیم و دیتاسنتر با این سرعت راه‌اندازی می‌شود. دوست دارم اشاره کنم پروژه دیتاسنتر تنها درباره رمز ارزها نیست بلکه می‌تواند در زمینه تکنولوژی و اینترنت به ایران کمک کند.»

این سرمایه‌گذار چینی در ادامه بیان کرد:

«خیلی از کشورها بلاک‌چین را یک استراتژی اصلی قرار داده‌اند، اخیرا وزارت نیروی ایران هزینه‌ی برقی برای ماینینگ در نظر گرفته که در سرمایه‌گذاری تأثیر منفی می‌گذارد و ما را نگران می‌کند. اگر به این شکل باشد امکان ادامه سرمایه‌گذاری وجود ندارد و مزایای خود را از دست می‌دهد.»

اوه خاطرنشان کرد ایران در حال حاضر از نظر توسعه‌ای نیاز به جذب سرمایه خارجی و افراد متخصص در حرفه‌های مختلف دارد. وی ابراز امیدواری کرد دولت ایران با قوانینی که برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی وضع می‌کند جذابیت سرمایه‌گذاری را بیشتر کند.

Source & Image

https://coiniran.com/?p=35408
دکمه بازگشت به بالا