ایستگاه خبر

اشتیاق George Soros میلیاردر نابغه به سرمایه گذاری در رمزارز ها

جورج سوروس (George Soros)، میلیاردری که دهه هشتم عمر خود را می گذراند، علاقه به معاملات در حوزه رمزارز ها نشان داده است. با ما همراه باشید.

به گزارش کوین ایران از سایت خبری news.bitcoin.com، این حرکت یک چرخش قابل توجه از سوی فرد بزرگی است که قبلا بیت کوین را ترس آور، یک حباب و ابزار دیکتاتور ها می نامید. جورج سوروس (George Soros) 87 ساله، که سالهای موفقیت آمیز زیادی را پشت سر گذاشته، اکنون متوجه فرصتی نو برای سود در بازار رمزارز ها شده است.

چشم داشت George Soros به بازار رمزارز ها

شگفت آور این که جورج سورس و وارن بافت، بزرگان سرمایه گذاری که این دانش را نه از دانشگاه، بلکه از کف بازار به دست آورده اند، ارزش دارایی رمزارز ها را با تردید مورد بررسی قرار داده اند. خوشبختانه، برای درک کامل تکنولوژی بلاکچین نیازی به حضوردربازار های رمزارز ها نیست؛ توانایی محاسبه ریسک و سود کافیست.

 بلومبرگ گزارش می دهد که  جورج سوروس  این روزها در حال سبک و سنگین کردن  ورود به بازار رمزارز هاست.

بیشتر بخوانید: دانش رمزنگاری در شبکه بیت کوین و چگونگی تولید آدرس ها

بنیاد مدیریت  سورس، شرکت سرمایه گذاری خانوادگی وی، ۲۶ میلیارد دلار دارایی دارد. برخی اعتقاد دارند که بخشی از این سرمایه به این بازار اختصاص یافته است. بلومبرگ ادعا می کند که آدام فیشر، یک سرمایه گذار بنیاد سورس، دستور بررسی حضور در بازار ارز های مجازی را دریافت کرده است. در حقیقت شروع افت و خواب زمستانی خرس بازار رمزارز ها و یخ زدگی که از ماه دسامبر شروع شد تا سقوط سه برابری قیمت را تجربه کند، نشان خاص این حضور در آینده نزدیک است.

چشم داشت George Soros به بازار رمزارز ها
Soros Eyes an Entry into the Crypto Markets/ Source

چرخش بهنگام مرد هشت میلیارد دلاری

اخیرا مسایل مربوط به بیت کوین با ورود تعدادی از چهره های شاخص به بازار رمزارز ها  که  سابقا آن ها را یک دارایی بی فایده محسوب می کردند، به زباله دان افکنده شد. اکنون موضع جیمی دیمون در مورد بیت کوین به میزان قابل توجهی نرم شده است و به نظر می رسد که جورج سوروس نیز نتایج مثبت این پدیده را درک کرده است.

George Soros در ژانویه  سال جاری گفته بود: “در حال حاضر [بیتکوین] بیشتر برای فرار مالیاتی و برای حاکمان دیکتاتوری که نیاز به آشیانه ای پر از تخم در خارج از کشور خود دارند، استفاده می شود.” حتی اگر جورج سوروس این دیدگاه را حفظ کرده باشد، این امر مانع از سرمایه گذاری دربازار رمزارز ها برای رسیدن به هدفش، یعنی سود نمی شود.

بیشتر بخوانید: پنج باور غلط و رایج در مورد بیت کوین (Bitcoin) چیست؟

بازار رمزارز ها از زمان اعلام آخرین نظرات جورج سوروس درباره بیت کوین ۴۱ درصد کاهش پیدا کرد. حال اگر ورود او تایید شود، بعید است که فقط تقویت کوتاه مدتی در بازار اتفاق بیافتد. به نظر می رسد اشتیاق به سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت در بیت کوین وزن بیشتری دارد. جورج سوروس به دلایل مختلفی شخصیت بحث برانگیزی دارد، اما وقتی به سرمایه گذاری می رسد، به ندرت اشتباه می کند.

 توجه!

دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.

منبع

https://coiniran.com/?p=20453
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
محمد
6 سال قبل

سلام دوست عزیز
تا جایی که میدونم گیفن نیست
بیشتر fomo یا ترس از جا ماندن در سود هست که در مورد اشاره شده موجب تقاضای بیشتر و بالا رفتن قیمت میشه
یاادمون نره تعداد بیتکوین (و اکثر رمزارزها)محدود هست.

حیدرعلی کورنگی
حیدرعلی کورنگی
6 سال قبل

سرکار خانم مهندس ابراهیمی ،
با سلام و عرض ارادت.
این نوشته حضرت عالی نیز همچون سایر مقالات و.ترجمه های سرکارعالی بسیار عالی بود.
بنده در حال مطالعه این موضوع هستم که آیا رمز ارزها می توانند کالای گیفن (giffen good) محسوب شوند یا خیر؟ استحضار دارید که کالای گیفن به کالایی گفته می شود که با میزان افزایش قیمت آن، شاهد افزایش تقاضا برای خرید آن باشیم.
بسیار ممنون خواهم شد اگر در مورد گیفن بودن یا نبودن رمزارزها اظهار نظر فرمایید.
ارادتمندتان
حیدرعلی کورنگی
دانشجوی دکترای فناوری اطلاعات
دانشگاه آزاد نجف آباد

مرضيه ابراهيمي
مرضيه ابراهيمي
6 سال قبل

سلام روز عالی بخیر
ممنونم از لطفتون البته من همچنان شاگرد هستم در این حوزه
اما در مورد این موضوع که آیا به رمز ارزها بعنوان یک کالا نگاه کنیم یا یک ابزار پولی جدید تردید جدی دارم .
همانطور که استحضار دارید ، شکل پول و تاریخ تغییرات شکلی آن از مبادلات کالا به کالا بعنوان یک إیزار واسطه تبادل شروع شد و به شکل سکه ( مسکوکات ارزشمند ) در امد ،
تا بعد که با نگهداری ارزش پشتوانه خود این فلز که عمدتا طلا بود با تشکل های بانکی شکل کاغذی به خود گرفت ، و با متمرکز شدن قدرتها از حالت قبیله ای به صورت مرزبندی های کشوری و دولتهای رسمی ، بعنوان ابزار قدرت اقتصادی در دست دولتها قرار گرفت و چاپ پول دراین انحصار ،دست خوش تصمیمات سیاسی ،نه صرفا پشتوانه ای قرار گرفت ، و درکنار آن عرضه أوراق بهادار و قرضه و شکل گرفتن سهام و بورس !
اما اتفاق جدی شکلی این موضوع ، با ورود تکنولوژی نوین بانکداری شکل موضوع را در دو حوزه تفکیک شده تر نشان داد
١- شکل پول ( دلار ، ریال، پوند،مارک ….)
٢- شکل دارایی بعنوان سهام یک کالا یا یک أست (asset)
که این دارایی ها قابلیت معامله یا ارزش گذاری با یکی از این اشکال پولی دارند.
هدف از این تَو ضیح مفصل اینکه آیا ما می خواهیم رمز ارز را در جایگاه اول یا دوم قرار بدیم ؟
و حالت بعدی اینکه در جواب سؤال شما در هر حالت که قرار بدهیم ،
افزایش تفاضای هر بازاری طبیعتا با افزایش خرید از اون بازار رابطه مستقیم داره وبالعکس .
فقط تفاوت مهم قابل توجه اینکه در مورد اول بانک ها و دولت ها با چاپ پول کمبود فیزیکی و یا به عبارتی هیجان بازار ان را جبران و کنترل می کنند و عملا ارزش ان را کم می کنند .(إیجاد تورم)
ودر مورد دوم چون مقدار کالا مشخص است و قابل چاپ شدن نیست
ارزش کالا با میزان زیادتر یا کمتر شدن نیاز بازار بالا و پایین می رود .

در نهایت اینکه به نظر من رمز ارزها از نظر شکلی شبیه پول ( چون عامل ارزشگذاری کالا هستند) و از نظر محتوایی شبیه کالا هستند چون محدود و قابلیت چاپ ندارند

بنابراین ارزش و شگفتی که در بازار امروز إیجاد کرده اند اینکه به خودی خود یک موجودیت و شکل جدید در خلق ارزشها در اقتصاد نوین مالی دنیا بشمار میروند .

بحثی که خیلی کارشناسان و سیاستمداران اقتصادی دنیا رو متحیر کرده !
با تشکر
مرضیه ابراهیمی

Zed
Zed
6 سال قبل

عمرش رفته هشتاد
فعلا تو کار هست

دکمه بازگشت به بالا
4
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x