در الکامپ امسال چه گذشت؟ (گزارشی از بزرگترین رویداد صنعت الکترونیک)
دفتر الکامپ 24 تهران هم بسته شد. در این مقاله با کوین ایران همراه باشید تا مختصری از آن چه در این نمایشگاه گذشت را مرور کنیم.
به گزارش کوین ایران به نقل از وب سایت ایران الکامپ، این نمایشگاه بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است. نمایشگاه الکامپ هر ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این صنعت اعم از سخت افزار و نرم افزار به علاقمندان عرضه می گردد. بنا بر این فرصت مناسبی در اختیار شرکت کنندگان برای تبادل نظر و مذاکره قرار می گیرد.
نمایشگاه الکامپ ۹۷
به گزارش کوین ایران به نقل از مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ، این نمایشگاه امسال از تاریخ ۶ الی ۹ مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد. الکام استارز، الکام گیمز و الکام ترندز نیز در سالنهای ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۲۷ در فضایی بالغبر ۷۵۰۰ مترمربع استقرار داشتند. الکام تاکز امسال با حمایت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور طراحی و تجهیز شد. هدف آن نیز بهرهمندی از توانمندی اساتید و نخبگان این صنف برای رونمایی از موضوعات روز فناوری اطلاعات و ارتباطات، آینده این صنعت یا مسائل و دغدغههای صنفی آن بود.
اهمیت بلاک چین و رمز ارز ها در نمایشگاه امسال
با محبوبیت روز افزون تکنولوژی بلاک چین، نمایشگاه امسال هم شاهد حضور چشمگیر استارت آپ ها و فعالان علاقمند این حوزه بود. خصوصا که در نمایشگاه امسال هم بخش مجزایی برای الکام ترندز در نظر گرفته شده بود. الکام ترندز رویداد تازه این نمایشگاه است که سال گذشته به صورت محدود برگزار شد؛ اما امسال سالن ۲۷ به طور ویژه به الکام ترندز اختصاص داده شده بود. هوش مصنوعی، دادههای بزرگ، پردازش موازی، شهر هوشمند و از همه مهم تر رمز ارز ها و بلاکچین، به صورت متمرکز در این سالن مستقر شده بودند.
حضور مسئولان و استقبال مقامات دولتی از این تکنولوژی
حضور مسئولان و استقبال آن ها از تکنولوژی های نوین این نمایشگاه و استارت آپ های نو پا، به عنوان نقطه عطفی برای همه کسانی بود که با وجود مشکلات این حوزه از جمله محدودیت های گمرکی، ارزی، تعرفه ای، ثبت سفارش، ترخیص کالا و دیگر محدودیت های صنفی با امید به آینده بهتر در این نمایشگاه شرکت کرده بودند.
محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با رمز ارز ها و فواید آن در نخستین روز این نمایشگاه اظهار کرد:
” با استفاده از رمز ارز ها شاید بتوان معاملات خرد را در تحریم ها دور زد؛ در صورتی که این ارز ها قانونی باشند، بهتر می توان از آنها استفاده کرد.”
وی در ادامه سخنانش در رابطه با مزیت های فناوری بلاک چین در نظام بانکی و سیستم پیام رسانی سخن گفت.
آذری جهرمی هم چنین در رابطه با خبر رو نمایی از پروتکل اولیه رمز ارز ملی در این نمایشگاه اظهار بی اطلاعی کرد. او هم چنین اعلام کرد که تیم های پژوهشی حوزه بلاکچین در این وزارتخانه مشغول بررسی جوانب و فراهم کردن بستر لازم برای به کارگیری گسترده این تکنولوژی در کشور هستند.
همان طور که پیش تر در کانال رسمی کوین ایران نیز منتشر شد، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز در حاشیه این نمایشگاه اعلام کرده بود که با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی کشور و وجود تحریم ها، احتمال مجاز شدن رمز ارز ها در ایران وجود دارد. اما هنوز راجع به این که کدام یک از رمز ارز ها مجاز اعلام شوند، تصمیمی اتخاذ نشده است.
جامعه جوان استارت آپی و امید به آینده
از نکات بارز این نمایشگاه این بود که استارت آپ های مختلف بر خلاف سال گذشته که به استند رایگان و میز کوچکی برای معرفی کار خود بسنده کرده بودند، امسال با رزرو غرفه های بزرگ تر جدیت و اشتیاق خود را در این عرصه به شرکت کنندگان و مسئولین نشان دادند. حضور گسترده بازدیدکنندگان نیز با وجود برگزاری این نمایشگاه در نخستین روز های هفته، نشان از علاقمندی مردم به عرصه تکنولوژی خصوصا حوزه IT دارد.
اگر شما نیز فرصت شرکت در این نمایشگاه را داشته اید، تجربیات خود را با ما و سایر مخاطبان در میان بگذارید.
به نظر شما برگزاری چنین نمایشگاه هایی برای استارت آپ های نوپای عرصه بلاکچین و رمز ارز ها، چه دستاورد هایی می تواند داشته باشد؟
آیا معرفی تکنولوژی بلاکچین و کاربرد های آن به مردم و مسئولین می تواند در راستای به کارگیری گسترده آن در کشور موثر واقع شود؟
توجه!
دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به کوین ایران نیست و نباید به آن نسبت داده شود.