حفظ امنیت و انواع کلاهبرداری در ارز دیجیتالمقالات امنیت و جلوگیری از کلاهبرداری‌ها

شناسایی پروژه های کلاهبرداری بیت کوین چگونه ممکن است

هیچ فناوری نوینی از کلاهبرداری ، دزدی و تقلب مصون نیست. بیت کوین و رمزارز ها نیز از این مورد مستثنی نیستند. اما روش های شناسایی این تهدید ها چیست؟

راهنمایی جامع برای محافظت از دارایی های رمزارزی افراد در مقابل شیادان؛ شکی نیست که بیت کوین و دیگر رمزارز ها یک فناوری نوآورانه و مترقی هستند؛ و شکی نیست که رمزارز ها دارند مفهوم پولی را که برای ما متعارف است زیر و رو می کنند زیرا تراکنش های تقریبا فوری دارند، فناوری بلاکچین در پشت آنهاست، و این رمزارز ها به مردم اجازه کنترل پول خود را می دهند بدون آنکه نیاز باشد که مردم به بانک ها و یا دیگر اشخاص ثالث اعتماد کنند. بنابراین، رشد انواع کلاهبرداری ، طرح های پونزی و دزدی ها، اجتناب ناپذیر است.اما برای شناسایی پروژه های کلاهبرداری بیت کوین چه باید کرد ؟

علی رغم همه منافع رمزارز ها، وقتی صحبت از نگه داری رمزارز ها می شود، مقدار ریسک معینی نیز به همراه دارد. به زبان ساده، افرادی هستند که می خواهند پول شما را بدزدند؛ چه شما پول خود را به صورت یورو نگه دارید و چه به صورت بیت کوین، برای آنها فرقی ندارد. انگیزه های متنوعی برای دزدیدن رمزارز ها مطرح است که از جمله این انگیزه ها می توان سودآوری زیاد رمزارز ها را خاطر نشان کرد، و همچنین این نکته که یک کلاه بردار با دانش زیاد در زمینه فناوری می تواند از فردی که نسبت به اقدامات و ترفند های غیر اخلاقی این قبیل افراد بی توجه است، به آسانی دزدی کند.

پروژه های کلاهبرداری بیت کوین

حفظ امنیت رمزارز ها در برابر کلاهبرداری ها می تواند کاری تشویش آور باشد، بنابراین ما تصمیم گرفتیم یک رشته از مقالات را که اختصاص به چگونگی نگه داریِ ایمن پول دارد، منتشر کنیم و این اولین مقاله از این رشته می باشد. در این مقاله به این موضوع پرداخته می شود که چگونه تقلب ها را تشخیص داده و شیادان را شناسایی و پروژه های کلاهبرداری بیت کوین را تشخیص دهیم.

بیشتر بخوانید:  ICO، آینده نگری در جذب سرمایه یا کلاهبرداری دیگری از ارز های رمزنگاری شده؟

احتمالا Charles Ponzi این اصطلاح را اختراع کرده و در سال ۱۹۲۰ این قبیل اقدامات غیر اخلاقی را مشابه اسم خود نام گذاری کرده است که امروزه هم به همین نام خوانده می شود. این طرح به این شیوه کار می کند که گروهی از سرمایه گذاران، افراد ناآگاه تازه وارد را با وعده سود و ثروت غیر واقعی، جذب می کنند.

واضح است که چنین طرح های هرمی برای همیشه به رشد خود ادامه نمی دهند و زمانی می آید که کل طرح سقوط می کند و اکثر مشارکت کنندگان در آن طرح چیزی جز حسرت عظیم و کیف پول خالی عایدشان نمی شود.

هشدار!

درآمدی که آنها پیشنهاد می دهند، بسیار بیشتر از متوسط بازار است.

درآمد فرد شدیدا بستگی به زیر مجموعه ها و وابسته هایش دارد.

توضیحات مبهمی در زمینه چگونگی کار کردن طرح موجود است.

فرآیند برداشت وجوه پیچیده است.

اطلاعات کمی در باره شرکت و بنیان گذاران آن در منابع عمومی موجود است.

کلاهبرداری از نوع فیشینگ بیت کوین  

کلاهبرداری از نوع فیشینگ رمزارز بیت کوین

یک کلاهبرداری فیشینگ، ایمیلی جعلی است که از جانب شرکتی فرستاده می شود ( برای مثال از جانب Cryptopay) و یا یک وب سایت جعلی است. این سایت ها و ایمیل ها کاربران را دعوت می کنند که وارد شوند و یا اطلاعات شخصی خود را مانند نام کاربری، رمز عبور، کد امنیتی و غیره به اشتراک بگذارند. قربانی با وارد کردن این اطلاعات به وب سایت اصلی وارد نمی شود و متقلبان به همه اطلاعات حساس حساب قربانی دسترسی پیدا می کنند.

اگر چنین اتفاقی برای حساب بیت کوین یک شخص بیافتد، تبه کاران به آسانی پول او را برداشت می کنند. علاوه بر آن، اگر فرد رمز عبور مشابهی را در دیگر سایت ها به کار برد، دامنه آسیب بیشتر خواهد بود.

همچنین تعدادی سایت فیشینگ وجود دارند که تلاش می کنند خود را مانند وب سایت Cryptopay نشان دهند. ما قصد داریم مقاله جداگانه ای را به افشاسازی این پروژه ها اختصاص دهیم.

هشدار!

از درست بودن آدرس سایت از لحاظ املایی اطمینان دوباره حاصل کنید.

به هشدار های mailbox در زمینه محتوا های مشکوک توجه کنید.

معمولا یک ایمیل فیشینگ، قربانی خود را به طور شخصی مخاطب قرار نمی دهد و در عوض آن می گوید: آقای عزیز یا خانم عزیز.

یک ایمیل فیشینگ ممکن است اصرار کند که فرد اقدامات را سریع انجام دهد و اشاره به این داشته باشد که وجوه یا حساب فرد فوری بلوکه خواهد شد.

چگونه از خودتان در برابر پروژه های کلاهبرداری بیت کوین محافظت کنید؟  

برای هر وب سایتی که ویزیت می کنید، مخصوصا آنهایی که مستلزم اطلاعات حساس هستند، رمز عبور های قوی و منحصر به فرد ایجاد کنید.

اگر وب سایتی به شما اجازه استفاده از تایید هویت چند عاملی را می دهد، حتما آن را انجام دهید.

از ابزار های مدیریتی رمز عبور که دارای اعتبار خوب هستند استفاده کنید.

در ایمیل های مشکوک بر روی لینک ها کلیک نکرده و پیوست ها را دانلود نکنید.

پروژه های کلاهبرداری بیت کوین

نرم افزار آسیب رسان  

یک برنامه آسیب رسان یا یک بدافزار توسط مجرمین به کار می رود تا به کامپیوتر فرد دیگر بدون اجازه دسترسی داشته باشند. وقتی که یک ویروس در کامپیوتری تکثیر می شود، شروع به انجام دادن آنچه که ماموریت دارد، می کند. به عنوان مثال کیف پول بیت کوین فرد را به مخاطره می اندازد و هر زمان که فرد بخواهد مقداری بیت کوین به دوستش یا به یک شریک تجاری بفرستد، آدرس با آدرسی که مربوط به فرد شیاد است جایگزین می شود.

هشدار!

در این حالت کامپیوتر قربانی آهسته تر از حالت عادی عمل می کند.

فرد به طور مداوم تعداد زیادی آگهی های چشمک زن دریافت می کند.

فرد ممکن است متوجه فعالیت های غیر عادی ای شود که قبلا ندیده است.

چگونه از خود در برابر پروژه های کلاهبرداری بیت کوین محافظت کنیم؟  

هر زمانی که می خواهید فایلی را از اینترنت دانلود کنید، همیشه آن را با نرم افزار آنتی ویروس بررسی کنید.

فایل ها را فقط از منابع معتبر دانلود کنید.

اگر بر این باورید که سیستم شما آلوده شده موارد زیر را انجام دهید:‌

از آن برای تراکنش های آنلاین و یا ورود به حسابتان استفاده نکنید مگر اینکه مطمئن شوید که تهدید رفع شده است.

فورا سیستم را با نرم افزار آنتی ویروس بررسی کنید.

با یک فرد حرفه ای در تماس باشید تا سیستم شما را بررسی و خرابی را درست کند.

بیشتر بخوانید: صرافی های متمرکز و خطراتی که برای سرمایه کاربران دارند

تقلب های مربوط به صرافی ها و والت های بیت کوین  

اگر شما سرانجام مقداری بیت کوین را به دست آورده اید حال این سوال مطرح می شود که کجا آنها را نگه دارید؟ اگر چه تعداد زیادی کیف پول ایمن و قابل اعتماد وجود دارند اما شما باید مراقب باشید که کدام را به کار می برید.

چنین تقلب هایی به شما وعده یک کیف پول و یا یک پلتفرم برای مبادله رمزارز ها را می دهند، توجه شما را جلب می کنند و وقتی که بیت کوین های خود را به آنجا انتقال می دهید، این پلتفرم ها همراه با پول های شما ناپدید می شوند.

هشدار!

اطلاعات در مورد این قبیل پروژه ها به آسانی در منابع عمومی پیدا نمی شود.

این قبیل پروژه ها در منابع رسانه ایِ معتبر ذکر نمی شوند.

این قبیل وب سایت ها مدت زیادی از عمرشان نمی گذرد ( سن آنها را می توانید در archive.org بررسی کنید.)

کانکشن آنها ایمن نیست ( به جای https آنها http هستند.)

نظرات و کامنت ها در مورد سایت آنها بد است و یا اصلا نظری موجود نیست. ( می توانید نظرات مربوط به آنها را در Bitcoin Forum ببینید.)

توجه!

دیدگاه هایی که در این مقاله استفاده شده اند متعلق به نویسنده بوده و لزوما مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.

Source

https://coiniran.com/?p=22071
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x