ایستگاه خبر

گزیده اخبار حوزه بلاک چین و رمز ارز ها از ۲۶ مرداد تا ۱ شهریور ۹۸

راهنمای مطالعه نمایش

رمز ارز ها

رکود قریب الوقوع اقتصاد جهانی چه تاثیری بر قیمت بیت کوین و رمز ارزها می‌گذارد؟

پنجاه و سه درصد کشورها به بازدهی نزولی دچار شده‌اند که یک علامت جدی برای رکود جهانیست! منحنی بازده نشان دهنده مقایسه میان نرخ بهره اوراق بهادار و مدت سررسید آنهاست. بطور معمول انتظار می‌رود نرخ بازده اوراق بلندمدت بیش از اوراق کوتاه مدت باشد زیرا احتمال تغییر شرایط در کوتاه مدت کمتر است که موجب می‌شود ریسک کمتری متوجه سرمایه‌گذار باشد و لذا سود کمتری نیز عاید وی می‌شود.

 

اینکه سرمایه گذاران حاضر شده‌اند در بلند مدت سود کمتری نسبت به کوتاه مدت کسب کنند می‌تواند نشان دهنده انتظار برای رکودی عظیم باشد. در رکودهای قبلی نیز این روند تکرار شده است. به نظر شما سرنوشت بیت کوین و رمز ارزها در این رکود انتظاری چگونه خواهد بود؟

Source

فوربز ادعا می‌کند تسلط بیت کوین (BTC) بر بازار بیت کوین درواقع ۹۰٪ است

bitcoin dominance crypto altcoin shutterstock 1007136184

در حالیکه گردآورندگان داده‌های بازار رمز ارزها سهم بیت کوین از کل سرمایه بازار رمز ارز ها را حدود ۷۰ درصد تخمین می‌زنند، به گزارش فوربز سهم واقعی بیت کوین بیش از ۹۰ درصد است. طبق این گزارش Arcane Research استدلال می‌کند برای سنجش دقیق تسلط بیت کوین بر بازار علاوه بر حجم معاملات باید نقدینگی نیز در نظر گرفته شود.

Source

خالق آپگرید سگویت از زبان جدیدی برای نوشتن قرارداد هوشمند روی بیت کوین رونمایی کرد

Pieter Wuille یکی از توسعه‌دهندگان اصلی بیت کوین (BTC) و خالق آپگرید سگویت (SegWit) زبان برنامه نویسی قرارداد هوشمند بیت کوین به نام Miniscript را معرفی کرد.

Miniscript  توسط Wuille، Andrew Poelstra و Sanket Kanjalkar در شرکت فناوری بلاک چین کانادایی Blockstream Research طی یک سال توسعه یافته است و در حال حاضر برای زبان های C++ و Rust در دسترس است.

Source

سلطه تعداد اندکی از استخرهای استخراج بیت کوین (BTC) بر اکثر نرخ هش شبکه!

نرخ هش بیت کوین در حال حاضر پنج برابر بیشتر از ژانویه سال ۲۰۱۸ است، با این حال به نظر می‌رسد توزیع استخرهای استخراج تقریبا ثابت مانده است. همچنین، در هر بازه زمانی مشخص تقریبا حداکثر چهار استخر استخراج کنترل بیش از ۵۰ درصد نرخ هش را در اختیار دارند.

در زمان نگارش این مقاله استخرهای BTC.com، F2Pool، Antpool  و Poolin حدود ۵۷ درصد نرخ هش شبکه را در اختیار دارند. جالب توجه است که بزرگترین استخر استخراج فعلی نرخ هشی بیش از کل نرخ هش بیت کوین در نوامبر ۲۰۱۷ است.

Source

مطالعات نشان می‌دهند پدیده کمیابی قیمت بیت‌کوین را تا سال ۲۰۲۰ به ۶۰ هزار دلار خواهد رساند

شرکت Digital Asset Research که یک شرکت تحقیقاتی پیرامون رمز ارزهاست، اخیرا یک مدل جدید برای پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین ارائه کرده است. در این مدل و با توجه به مفهوم اقتصادی «کمیابی» پیش‌بینی‌شده است که قیمت بیت‌کوین در ماه می ۲۰۲۰ به بالای ۶۰ هزار دلار آمریکا خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری Bitcoinist، این مدل با بررسی دلایل رشد قیمت در تاریخ بیت‌کوین و با توجه به هالوینگ بیت‌کوین در سال ۲۰۲۰ این پیش‌بینی را انجام داده است.

کارشناسان معتقدند هالوینگ بیت‌کوین که در سال ۲۰۲۰ انجام خواهد گرفت و باعث کاهش پاداش استخراج‌کنندگان خواهد شد با کاهش عرضه، قیمت بیت‌کوین را افزایش خواهد داد.

بنا بر نتایج این گزارش با رسیدن قیمت بیت کوین به ۶۰ هزار دلار، حجم کل بازار بیت‌کوین به ۱.۲۵ تریلیون دلار آمریکا خواهد رسید که دسترسی به این هدف نیازمند همکاری مؤسسات و بانک‌ها با شبکه بیت‌کوین است.

Source

ویتالیک باترین: افزایش هزینه تراکنش‌ها ریسک کاهش مقبولیت اتریوم را به همراه خواهد داشت

خالق جوان اتریوم اعلام کرده است که افزایش هزینه تراکنش‌ها در بلاک‌چین اتریوم به گسترش مقبولیت اتریوم ضربه می‌زند.

به گزارش Coin Desk، ویتالیک در مصاحبه با Torento Star با اشاره به تقریبا پر شدن بلاک‌چین (ازلحاظ فنی این امکان وجود ندارد و اشاره ویتالیک به مشکل افزایش سختی شبکه‌هاست) افزود:

“اگر شما یک شرکت بزرگ باشید، در صورت مشارکت شما نه‌تنها فضای بیشتری اشغال خواهد شد، بلکه باید با همه برای فضای تراکنش‌ها رقابت کنید. فضایی که گران بوده است و به خاطر حضور شما چندین برابر گران‌تر نیز شده است. فشارها برای جلوگیری از ورود شرکت‌ها افزایش می‌یابد اما افزایش مقیاس‌پذیری می‌تواند فواید بسیاری را به ارمغان بیاورد.”

شایان‌ذکر است که مصاحبه‌های اخیر ویتالیک حاکی از آن است که این مخترع جوان استخراج از طریق فرآیند اثبات سهام را راه‌حل مناسبی برای مشکل فوق می‌داند. او معتقد است با این فرآیند هزینه تراکنش‌ها می‌تواند تا صد برابر کاهش یابد و فضای بیشتری برای ساخت بلاک‌چین‌های جدید بر روی شبکه ایجاد گردد.

Source

توسعه‌ دهندگان اتریوم ۶ تغییر در کد را برای انشعاب استانبول تصویب کردند

توسعه دهندگان اصلی اتریوم لیستی از شش تغییر در کد برای ارتقای بعدی شبکه اتریوم موسوم به استانبول را نهایی کردند. قرار است به‌روزرسانی استانبول در دو مرحله انجام شود که مرحله اول در ماه اکتبر اجرایی می‌شود. بخش دوم که شامل تغییر در الگوریتم استخراج به نام «ProgPoW» است در سه ماهه اول سال آتی اجرایی خواهد شد.

بخش اول انشعاب استانبول، هشتمین انشعاب سخت شبکه ۲۲ میلیارد دلاری اتریوم است و انتظار می‌رود با تقویت قابلیت همکاری با رمز ارز حریم خصوصی زیکش (Zcash) در آن و دیگر به روزرسانی‌ها، امنیت شبکه در مقابل شبکه بازپخش و کارایی شبکه افزایش یابد. این انشعاب که دو هفته به تعویق افتاده ممکن است بازهم به تعویق بیافتد.

Source

تحلیل‌گران بازار: اتریوم جولانگاه خرس‌هاست! درست شبیه بیت‌کوین در ۲۰۱۵

تحلیل گران بازار: اتریوم جولانگاه خرس‌هاست! درست شبیه بیت‌کوین در سال 2015

به گزارش خبرگزاری کوین تلگراف، Chris Burniske سرمایه‌گذار معروف در توییتر مدعی شده است که بازار نزولی کنونی اتریوم شبیه بازار بیت‌کوین در سال ۲۰۱۵ است.

در تاریخ ۲۰ اوت کریس برنیسکی در توییتر مدعی شده است که با فرض اینکه تاریخ خودش را تکرار خواهد کرد، دوره کنونی، مشابه با سال ۲۰۱۴ الی ۲۰۱۵ بیت‌کوین، بهترین دوره برای سرمایه‌گذاری پرسود روی اتریوم است.

همزمان با توییت برنیسکی، Cz مالک صرافی بایننس نیز با اشاره به مشکل پرحرف و حدیث مقیاس‌پذیری اتریوم، مدعی شده است که شبکه اتریوم پرشده است:

“من عاشق اتریوم و ویتالیک هستم اما سرعت و گنجایش شبکه مشکل پارسال آن‌ها بوده است. آن‌ها تا حدی این مشکل را مرتفع کرده‌اند.  ما نیاز داریم برنامه‌های واقعا کاربردی برای مشتریان ارائه دهیم پس دوباره آن‌ها به این مشکل بر خواهند خورد.”

ویتالیک نیز در پاسخ اعلام کرده است که آن‌ها هرگز مدعی نشده‌اند که مشکل مقیاس‌پذیری حل‌شده است و او امیدوار است با استفاده از لایه دوم اتریوم این مشکل را حل کند.

Source

قیمت اتریوم برای تکمیل فرآیند تصحیح خود احتمالا به زیر ۱۸۰ دلار خواهد رسید

اتریوم چند وقتی است که در یک روند نزولی معامله می‌شود. احتمال می‌رود قیمت این رمز ارز در پی شکستن این روند نزولی کوتاه‌مدت و دستیابی به اهداف اصلاح فیبوناچی ۳۸ درصد خود (۲۳۲ دلار) یک افت قیمتی را تجربه کند.

به گزارش وب‌سایت خبری تحلیلی کریپتو دیلی این جهش قیمت بدون اصلاح کامل قیمت کنونی امکان‌پذیر نیست. به این منظور قیمت ۱۸۰ دلار مقاومت مهمی برای اتریوم خواهد بود ولی انتظار می‌رود برای اصلاح کامل روند نزولی این مقاومت شکسته شود. هرچند احتمال کمی برای افت شدید قیمت اتریوم نیز وجود دارد.

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران ایمان خود به آلت کوین‌ها را ازدست‌داده باشند. با نگاهی به نمودار روزانه سهم آلت کوین‌ها از بازار رمز ارزها به نظر می‌رسد هنوز احتمال ریزش بیشتر آلت کوین‌ها نسبت به بیت‌کوین وجود دارد. احتمال می‌رود با ادامه روند نزولی بیت‌کوین سایر رمز ارزها سقوط بیشتری را تجربه کنند.

اوضاع برای آلت کوین‌های غیر از اتریوم خطرناک‌تر هم هست. اگر رمز ارزی را در اختیاردارید که ۹۰ درصد قیمت خود را ازدست‌داده است و فکر می‌کنید به‌زودی قیمتش بر خواهد گشت، باید آگاه باشید که این احتمال وجود دارد که یک‌بار دیگر نیز ۹۰ درصد قیمت خود را از دست بدهد. چراکه بیشتر این پروژه‌ها کاربردی ندارند.

Source

کمپانی تتر (Tether) رمز ارز پایدار وابسته به یوان آفشور چین عرضه خواهد کرد

عرضه‌کننده ارز دیجیتال پایدار تتر (Tether) قصد دارد یک رمز ارز پایدار به نام CNHT وابسته به یوان آفشور چین (CNH) عرضه کند. طبق گفته Zhao Dong، یکی از سهامداران صرافی Bitfinex (یکی از شرکای تتر) پلتفرم وام‌دهی متعلق به وی به نام RenrenBit اولین سرمایه‌گذار این رمز ارز پایدار خواهد بود.

CHNT، چهارمین رمزارز در سبد تتر است. پیشتر USDT (رمز ارز پایدار وابسته به دلار آمریکا)، EURT (رمز ارز پایدار وابسته به یورو) و JPYT (رمز ارز پایدار وابسته به ین ژاپن) توسط این کمپانی عرضه شده است.

Source

پلتفرم بلاک چینی Waves بازار معاملاتی بازی مخصوص خود را راه اندازی کرد

waves platform item market launch

پلتفرم Waves تا کنون انواع مختلفی از پلتفرم‌های معاملاتی خود را برای NFT ها ایجاد کرده است. در این میان، یک بازار خرید و فروش اقلام بازی برای هر پروژه بازی‌سازی بلاک چینی ضروری است تا بازیکنان با اطمینان بیشتری در بازی‌های ساخته شده سرمایه‌گذاری کنند.

پلتفرم Waves یک پروژه بازی را با اختصاص ۱ میلیون کوین Waves برای توسعه‌دهندگان، پاییز گذشته آغاز کرد. هدف این پروژه یافتن تیم‌های توسعه برای ادغام عملگرهای بلاکچین Waves در بازی، کشف راه هایی که بازیکنان بتوانند مالکیت واقعی روی دارایی های بازی داشته باشند و همچنین کشف ویژگی‌های که بلاک چین می‌تواند برای بازی ها فراهم کند، بود. با توجه به این موارد، بازار کالای مورد نظر ایجاد شد.

بازار بازی پلتفرم Waves شبیه بازار غیرمتمرکز Opensea کار می‌کند. این مکان جایی است که کاربران می‌توانند اقلام بازی را به صورت توکن خرید و فروش کنند. این بازار، رویکرد مشابهی با نحوه انتقال NFT ها در بلاک چین اتریوم دارد. به روزرسانی node1.0 آنها، صدور NFT را در بستر پلتفرم Waves امکان پذیر کرد.

آنها همچنین SDK هایی ساخته‌اند تا توسعه دهندگان بتوانند براحتی NFT ها را در بازی ادغام کنند. وظایف SDK ایجاد NFT، که کاربران می توانند ۱ میلیارد از یک مورد خاص را ایجاد کنند، و تجارت در بازار است.

پلتفرم Waves به دنبال رشد جامعه توسعه دهندگان خود است و در این راستا دوره های آموزشی رایگان را با استفاده از فناوری وب ۳.۰ اجرا می‌کند.

Source

چه خبر نئو (Neo)؟ هیچی! فقط یک چندتا توسعه ساده

با گسترش اقبال عمومی به بلاک‌چین، شبکه‌های رمز ارزها نیز سرویس‌ها و محصولات بیشتری را برای علاقه‌مندان به خود توسعه می‌دهند. شبکه Neo و اکوسیستم مبتنی بر آن از مهم‌ترین بازیگرهای اصلی این بازار هستند.

به گزارش خبرگزاری Crypto new media شرکت رزرو بلیط Travala اخیرا اعلام کرده است که کاربران این سایت به‌زودی می‌توانند ۷۰۰ هزار هتل در سرتاسر دنیا را با دارایی‌های دیجیتال خود رزرو کنند. با استفاده از بلاک‌چین Neo، در این سایت هم‌اکنون می‌توان به ۵۱۶ هزار کالای مختلف با دارایی‌های دیجیتال دسترسی داشت.

شرکت Narrative نیز اخیرا اعلام کرده است که برگزاری انتخابات اعضای دیوان اصلی خود را به تعویق انداخته است. Narrative یک استارتاپ خبری است که بر پایه بلاک‌چین Neo فعالیت می‌کند و قرار است به بزرگ‌ترین پایگاه تولید محتوا و خبر دنیا تبدیل شود.

و آخرین خبر در ارتباط با Neo اینکه صرافی Switcheo Exchange که با استفاده از بلاک‌چین این شرکت فعالیت می‌کند، اعلام کرده است که نسخه دکستاپ کیف پول O3 خود را ارتقا داده و کاربری آن را ساده‌تر کرده است.

Source

تعدا اکانت‌های شبکه اصلی رمز ارز ترون (Tron) از مرز ۳.۵ میلیون گذشت!

بنیاد ترون طی توئیتی اعلام کرد بیش از ۳.۵ میلیون حساب کاربری در این شبکه ایجاد شده است. همچنین، ارتفاع بلاک های ترون از ۱۱۹۸۴۶۷۸ و تعدا نودهای شبکه از ۱۰۷۳ عبور کرده است.

TronWallet نیز بیت کوین (BTC) را به جدیدترین نسخه ی کیف پول خود اضافه خواهد کرد. زمان ارائه آخرین نسخه هنوز اعلام نشده است.

Source

قانون گذاری

SEC دستور توقف فعالیت ICO Rating را به خاطر نقض قوانین شفافیت اوراق بهادار صادر کرد

کمیسیون بورس و اوراق بهادار(SEC) دستور توقف فعالیت شرکت تحقیق و رتبه بندی رمز ارز ICO Rating را صادر کرد. علت این حکم نقض قانون دریافت هدیه بطور مستقیم یا غیرمستقیم از صادرکنندگان، بیمه‌کنندگان یا دلالان، بدون افشای اطلاعات یا مبلغ دریافتی، عنوان شده است.

ICO Rating بدلیل دریافت کارمزد اضافی برای رتبه‌بندی و نوشتن گزارش‌های تحقیقی در مورد  پروژه‌های ICO روی وب سایتش و انتشار آنها از طریق رسانه‌های اجتماعی، متهم شده است.

به گفته SECشرکت ICO Rating در طول دوره بررسی به طور مستقیم یا غیرمستقیم ۱۰۰۵۷۲ دلار از ارائه دهندنگان ICO دریافت کرده است.

Source

پاسخ تتر به حکم دادگاه عالی نیویورک درمورد ادغام سرمایه‌اش با Bitfinex

Bitfinex Tether Respond We are Financially Strong Will Fight New York Attorney Generals Gross Overreach

Tether Limited، شرکت عرضه کننده از کوین پایدار تتر، به رای دادگاه عالی نیویورک پاسخ داد. طی حکم دادگاه، معاملات Bitfinex و Tether باید تحت نظارت NYAG قرار بگیرند و اجازه دهند که تحقیقات خود را ادامه دهد و هرگونه اسنادی که این دفتر درخواست می‌کند را منتشر کنند.

تحقیقات NYAG برای تحقیق درمورد ادعای ادغام سرمایه بین دو شرکت برای تأمین ضرر ۸۵۰ میلیون دلاری آغاز شد. Tether هرگونه ادعای عدم وضوح در معاملات خود با Bitfinex و گمراه کردن مشتریانش در مورد تتر (USDt) و سایر تصمیمات تجاری را رد کرد.

Source

منطقه ویژه اقتصادی شن ژن از تحقیقات در مورد ارزهای دیجیتال حمایت می‌کند

در ادامه رفتارهای متضاد و دوگانه چینی‌ها در رابطه با رمز ارزها یک روزنامه محلی اعلام کرده است که منطقه اقتصادی ویژه چین که در استان شن ژن قرار دارد از تحقیقات پیرامون ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند. این خبر به‌خوبی نشان‌دهنده‌ی افزایش علاقه چینی‌ها به رمز ارزها در ماه‌های اخیر است.

” کمیته مرکزی حزب کمونیست چین موافقت خود را با ایجاد مراکز تحقیقاتی در منطقه شن ژن برای حمایت از ایده‌های خلاقانه و تحول سازی همچون ارزهای دیجیتال را اعلام می‌کند. این مراکز باید به دنبال اجتماعی کردن این نوآوری‌ها با تمرکز بر ویژگی‌های خاص چین باشند”

به گزارش خبرگزاری ABM Crypto نقاط کلیدی این تحقیقات بر روی تأثیرات رمز ارزها بر بازارهای کلان مالی و سیستم‌های صنعتی مدرن است.

گفتنی است چینی‌ها راه زیادی را در مقابل رمز ارزها پیموده‌اند. از ممنوع کردن آن‌ها در مناسبات مالی تا اعلام ایجاد رمز ارز مخصوص بانک مردمی چین. وجود هم‌چین اخباری اما حاکی از افزایش علاقه‌مندی آن‌ها به استفاده از رمز ارزهاست.

Source

وزیر امور خارجه آمریکا: باید از سیستم مالی جهانی محافظت کنیم

مایکل پومپئو، وزیر امور خارجه و یکی از نزدیکترین مشاوران دونالد ترامپ گفت: «رمز ارزها مانند بیت کوین و لیبرا (رمز ارز در حال ظهور شرکت فیسبوک) باید همانند SWIFT و سایر موسسات مالی الکترونیکی قانون گذاری شوند».

وی امیدوار است که جهان در جهت معاملات رمز ارزی ناشناس حرکت نکند، زیرا این امر امنیت را برای جهان کاهش می دهد.

پومپئو در مصاحبه با CNBC گفت: «خطرات ناشی از معاملات ناشناس از فعالیت‌های تروریستی ۱۱ سپتامبربرای همگان آشکار شد. ما باید از سیستم مالی جهانی محافظت کنیم».

Source

دیوان عالی هند به بانک مرکزی دو هفته فرصت داد تا در مورد تصمیاتش برای رمز ارزها توضیح دهد

cropped IMG 0543

 

دیوان عالی هند از بانک مرکزی این کشور بخاطر ممنوعیت تجارت رمز ارزها انتقاد کرده و دستور داده تا به شکایات رسیدگی شود. بانک مرکزی هند خدمات مرتبط با رمز ارز همچون صرافی ها را در جولای ۲۰۱۸ ممنوع کرد و ادامه فعالیت کسب و کارهای موجود را گرفت.

قاضی دیوان عالی هند یک مهلت دو هفته‌ای برای بانک مرکزی در نظر گرفته تا اقداماتشان در زمینه رمز ارزها را توجیه کنند. این پرونده در حالی به جریان افتاده که دولت هند هرگونه ایجاد هرگونه رمزارز (بجز روپیه دیجیتالی توسط بانک مرکزی) را ممنوع اعلام کرده و غیرقانونی می‌داند.

Source

ابراز نگرانی وزیر اقتصاد و دارایی عربستان سعودی در مورد دارایی‌های دیجیتال

وزیر اقتصاد و دارایی عربستان اخیرا به شهروندان این کشور در مورد سرمایه‌گذاری، تجارت و استفاده از دارایی‌های دیجیتال ازجمله رمز ارزها هشدار داده است.

وی همچنین تأکید کرده است که این‌گونه دارایی‌ها توسط هیچ موسسه مالی محلی حمایت نمی‌شوند و ریسک بالایی برای سرمایه‌گذاری به همراه دارند. تأکید ویژه وزیر بر پروژه ریال دیجیتال است که اخیرا در شبکه‌های اجتماعی عربستان تبلیغ می‌شود. او افزود با توجه به اینکه رمز ارزها در پروژه‌های تقلبی و اسکم زیادی استفاده‌شده‌اند، دولت عربستان هیچ تعهد و پشتیبانی نسبت به مالباختگان نخواهد داشت.

گفتنی است مقامات عربستان پیش‌تر از قرارگیری دستگاه‌های پرداخت نقدی بیت‌کوین در سرتاسر کشور خبر داده بودند. اما کاهش قیمت نفت به‌عنوان مهم‌ترین محصول صادراتی عربستان معادلات را بر هم زد. مقامات دولتی از رکود اقتصادی خبر می‌دهند و کارشناسان مالی نگران تأثیر مخرب رمز ارزها در دوران رکود ریال عربستان هستند. به نظر می رسد مقامات دولتی خواهان آن هستند که در دوران رکود، شهروندان عربستان از تبدیل ریال عربستان به رمز ارزها جلوگیری کنند.

Source

اندونزی با یک پلتفرم تجارت الکترونیک مبتنی بر بلاک‌چین به کمک کارآفرینان می‌آید

به گزارش وب‌سایت خبری cryptonewmedia، متخصصان فناوری در اندونزی یک پلتفرم به نام Aigo طراحی کرده‌اند که توسط یک سیستم مبتنی بر بلاک‌چین کنترل می‌شود و از فناوری هوش مصنوعی نیز استفاده می‌کند. طراحی یک پلتفرم که میلیون‌ها خریدار و فروشنده در آن حضورداشته باشند کار آسانی نیست و پارامتر حیاتی برای این نوع فعالیت‌ها سرعت است. استارتاپ اندونزیایی سعی کرده با استفاده از تلفیق  بلاک‌چین غیرمتمرکز و فناوری هوش مصنوعی محیط مناسبی برای تجارت الکترونیک فراهم کند.

این پلت فرم نه‌تنها مناسب‌ترین محیط ممکن را برای خریداران و فروشندگان فراهم می‌کند بلکه امکانی را فراهم می‌کند که کاربران بتوانند توسعه تجارت را نیز به‌عنوان اطلاعات اضافی دریافت کنند. وقتی کاربری جنسی را خریداری می‌کند، کاربران دیگر می‌توانند علاقه‌مندی آنان را به کالا خریداری‌شده خود مشاهده کنند و در این صورت تصمیم بهتری برای خرید خود بگیرند.

گفتنی است این شرکت قرار است توکن خود را فاز اول در صرافی‌های معدودی عرضه کند.

Source

آخرین تلاش‌های پروژه‌ی کلاهبرداری OneCoin برای زنده ماندن؛ مراقب باشید!

2019 08 17 093037

یکی از مروجان پروژه بلغاری OneCoin در Trinidad and Tobago بحث‌های جدال‌آمیزی درباره‌ی این رمز ارز در یوتیوب منتشر کرده است که بیشتر از اثبات ارزشمند بودن پروژه نشان می‌دهد این پروژه‌ی کلاه‌برداری چگونه تا کنون دوام آورده است. وی با نام کاربری Cordel ‘KingJayms’ James، پیشنهاد داده که بهترین راه برای کمک به Konstantin Ignatov، مدیرعامل OneCoin که در آمریکا منتظر محاکمه است، فروش بیشتر این رمز ارز و محصولات مرتبط به آن به مردم است.

به گفته Crypto Xpose، شبکه OneCoin در حال حاضر با مشکلات گردش پول مواجه است به نحوی که دریافت پاداش نقدی برای مبلغانی مانند James غیرممکن شده است. در نتیجه، مروجین متکی به درآمد حاصل از فروش محصولات جانبی OneCoin هستند.

علاوه بر دستگیری Ignatov در اوایل سال جاری در ایالات متحده ، اقدامات حقوقی نیز علیه افراد مرتبط با OneCoin در کشورهای مختلف از جمله چین و هند انجام شده است و بسیاری از کشورهای دیگر نیز نسبت به سرمایه گذاری در OneCoin به شهروندان خود هشدار داده‌اند.

Source

نظر احمد سهروردی درمورد سرمایه‌ گذاری در حوزه رمز ارز ها از دیدگاه قانونی و اقتصادی

براساس مصوبه‌ای که هیات وزیران در ۱۳ مرداد تصویب کرد، استفاده از رمز ارزها با قبول مسئولیت خطرپذیری (ریسک) از سوی متعاملان صورت می‌گیرد، مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست. همچنین، استخراج رمز ارزها با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است و سازمان ملی استاندارد ایران موظف است با همکاری وزارت‌خانه‌های نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات، برچسب انرژی و استانداردهای کیفیت توان الکترونیکی را در این زمینه تدوین و ابلاغ کند.

احمد محمدی سهروردی، حقوقدان، کارشناس ارشد اقتصاد انرژی و استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که «آیا در شرایط فعلی اقتصادی می توان در این حوزه سرمایه گذاری کرد و از سود آن مطمئن بود» نکاتی را مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید.

این وکیل دادگستری سرمایه‌گذاری در بانک ها و موسسات مالی را با سرمایه‌گذاری در بیت کوین مقایسه کرد و با استقبال از مصوبه هیات دولت در به رسمیت شناختن معاملات رمز ارزها، به دلایل ممنوعیت استفاده از بیت کوین در تجارت داخلی و افزایش ارزش پول دیجیتالی به مرور زمان اشاره کرد.

وی گفت: نرخ تورم در کشور ما بالاست، به همین دلیل معمولا سرمایه‌گذاری در بانک ها توصیه نمی‌شود؛ مخصوصاً اینکه طبق مقررات اخیر بانک مرکزی، درصد سودی که باید به سپرده گذاران داده شود نباید بیش از ۱۵ درصد باشد؛ هرچند بانک ها با شیوه‌هایی این سود را ترمیم می‌کنند. مثلا، وقتی تصور کنیم تورم در کشور ما بالای ۳۰ درصد باشد و بانک هم سود ۱۸ درصدی بدهد، در واقع بانک نه تنها سودی به مشتری نداده که از ارزش پول آنها ۱٢درصد نیز کاسته است. بنابراین مهم این مساله نیست که یک میلیون تومان با سود ۲۰ درصد سپرده گذاری کنیم و سال بعد یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بگیریم؛ چون هر چند به مبلغ اولیه ما اضافه شده اما ارزش پول به ۹۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: بنابراین سرمایه‌گذاری در بانک به عنوان سپرده گذاری، تحت هیچ شرایطی چه از نظر حقوقی و چه از نظر اقتصادی به مردم توصیه نمی‌شود. از طرف دیگر سیاست بانک مرکزی نیز همین است و علت کاهش سود این است که مردم سپرده‌های خود را از بانک ها آزاد کنند و در چرخه تولید قرار دهند.

استخراج بیت کوین جرم نیست

این عضو هیات مدیره انجمن آیین دادرسی مدنی گفت: با توجه به مصوبه اخیر هیات وزیران نباید استخراج بیت کوین را جرم تلقی کنیم. وی افزود: برای برون رفت از مشکل برق در مقررات اخیر تصویب شد که برق مصرفی آنها در ساعت‌های اوج مصرف نباشد و موجب اختلال برق مصرفی مردم نشود. از طرف دیگر این برق به نرخ ارز نیما توسط وزارت نیرو به ریال تبدیل شود. یعنی وزارت نیرو برق بیت کوین را با نرخ سامانه نیما تبدیل و محاسبه می‌کند و در این زمینه با نرخ صادراتی اعمال می‌شود.

این وکیل دادگستری از دغدغه‌های برخی دولتمردان گفت و افزود: مسئولان دولتی معمولا مخالف بیت کوین هستند و می‌گویند بانک مرکزی هیچ نظارتی بر کار آنها ندارد و از کجا معلوم که این سرمایه گذاری به سود منجر شود و چه بسا یک کلاهبرداری عظیم اینترنتی صورت گیرد.

احتمال کلاهبرداری در بیت کوین

محمدی گفت: با توجه به محدودیت تعداد بیت کوین هایی که در دنیا وجود دارد و سیستم‌های امنیتی پیشرفته احتمال اینکه آن را کلاهبرداری تلقی کنیم، نزدیک به صفر است. همچنین طبق مصوبه اخیر گفته شده کسانی که به این فعالیت‌ها می‌پردازند نباید به پشتیبانی بانک مرکزی دلگرم باشند. چون هیچ نظارت و تضمینی ندارد و باید طبق قاعده اقدام بپذیرند که اگر مشکلی پیش آمد باید خودشان آن را بپذیرند.

به گفته محمدی، قاعده اقدام یک قاعده عقلی است یعنی هر فردی سودی را می‌برد زیان آن نیز می‌برد. به عبارت دیگر اگر کسی کاری را علیه خودش انجام داد، باید ضرر آن را نیز خودش تحمل کند. بانک مرکزی در خصوص سود یا زیان بیت کوین اعلام می‌کند که مسئولیتی را بر عهده نمی‌گیرد.

محمدی گفت: درشرایط فعلی به نظرم نظارت نکردن بانک‌ های مرکزی دنیا نه تنها بد نیست بلکه برای گذر از  شرایط تحریم و هژمونی دلار ابزار بسیار خوبی است. مثلاً برای دلار نظارت بانک مرکزی ایران چه سودی دارد؟ تنها نظارتی که بر دلار اعمال می‌شود از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکاست که از سال ۱۹۷۱ مصادف با ۱۳۵۰ شمسی رابطه دلار با طلایی که به ازای هر دلار قرار بود پشتوانه داشته باشد، قطع شد. یعنی از آن زمان تا کنون هیچ رابطه مستقیمی بین چاپ دلار و پشتوانه طلا وجود ندارد و دلار فقط یک کاغذی است که چاپ می‌شود.

بیت کوین بخشی از سبد ارز باشد

وی افزود: از تمام دلارهایی که تاکنون چاپ شده، بیش از دو سوم آنها در خارج از آمریکا در حال گردش است و هر دلاری که از طریق شبکه‌ها در گردش است، از طریق وزارت خزانه داری آمریکا کنترل می‌شود. حاکمیت اقتصادی آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم بر روی دلار باعث شد که همه معاملات تجاری عمده به دلار باشد و ابزار مهم و خطرناکی در دست آمریکاست که اقتصاد دنیا را کنترل می‌کند.

این کارشناس اقتصاد انرژی اینگونه نتیجه‌گیری کرد: در چنین شرایطی هر چقدر از دلار دورتر شویم و به جای آن از سبد ارزها استفاده کنیم به نفع ما خواهد بود و یکی از این ارزها می‌تواند بیت کوین باشد. چون امنیت بالا دارد و بانک های مرکزی دنیا نیز نظارتی بر آن ندارند و تجارت ما را تسهیل می کند؛ هر چند در مصوبه هیات وزیران آمده است که بیت کوین را نمی‌توان برای تجارت داخلی استفاده کرد.

وی معتقد است بیت کوین تجارتی معقول است که می‌تواند باعث اشتغال جوانان شود و از طرف دیگر با نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد، هیچ مشکلی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه وجود ندارد.

تعداد بیت کوین ها

وی افزود: با توجه به اینکه دستگاه‌های غول پیکری در دنیا هر لحظه به امنیت این شبکه اضافه می‌کنند، احتمال اینکه یکی از این سکه ها را کشف کنید خیلی کم است. چون هر روز امنیت آن توسعه پیدا می‌کند. بنابراین پشتوانه رمز ارزها میزان امنیتی است که یک شبکه کاملاً هوشمند برای خود ایجاد کرده است.

محمدی گفت: تعداد سکه هایی که باید کشف و استخراج شوند کاملاً محدود است ولی امنیت آن توسعه می یابد. در حدود۲۱ میلیون بیت کوین در جهان وجود دارد و دلیل ارزش آن، افزایش تقاضا با توجه به عرضه محدود آن است و به همین دلیل قیمت آن هر روز افزایش پیدا می کند.

وی درباره امنیت سرمایه گذاری بیت کوین و امکان برگشت پول گفت: این مسئله به ماهیت پول برمی‌گردد. چون پول دارای ارزش ذاتی نیست بلکه ارزشی قراردادی دارد. زمانی بشر اجناس مورد نیاز خود را تهاتر می‌کرد، زمانی از کالای واسطه‌ای استفاده کرد و سپس به طلا و اسکناس رو آورد و بانک های مرکزی بوجود آمد که پشتوانه حمایت حاکمیتی کشور را داشت. رمز ارز نیز این گونه است که عقلای جهان به مرور آن را به عنوان یک ارزش تلقی می‌کنند.

این وکیل دادگستری گفت: وقتی عقلا چیزی را می پذیرند به مرور اقتصاددانان و حقوقدانان نیز آن را دنبال کرده و سیر طبیعی تجارت بشر این گونه بوده است. اگرچه اکنون بیت کوین فقط در تجارت خارجی وجود دارد ولی به مرور شامل تجارت داخلی خواهد شد. اکنون بیت کوین به صورت غیررسمی در تجارت داخلی وجود دارد. مثلا هتل های پنج ستاره بین المللی و داخلی، مسافران را با بیت کوین می پذیرند.

وی دوباره گریزی به مصوبه هیئت وزیران زد و گفت: در مصوبه اخیر اعلام شده که کاربرد داخلی بیت کوین ممنوع است. البته این نگرانی از آنجا ناشی می‌شود که بانک مرکزی نگران آن است که مردم هجوم آورده و ریال را به بیت کوین تبدیل کرده و ارزش پول ملی به صورت ناگهانی افت کند.

محمدی افزود: هرچند این دلیل، منطقی است ولی ممنوعیت، راه آن نیست بلکه باید تجارت آن را آزاد بگذارند و اینگونه نیست که مردم منابع ریالی خود را تبدیل کنند. یعنی مردم می‌توانند بیت کوین را استخراج کنند. چون با دستگاه های قوی رمزها را پیدا می کنند که به آن استخراج بیت کوین گفته می‌شود. این کار در فضای مجازی مانند آن است که معدنی را حفر کنید و سکه ای را پیدا می‌کنید ولی تفاوت آن الکترونیکی بودنش است.

وی افزود: وقتی در استخراج بیت کوین به عدد موردنظر می‌رسید، سیستم بیت کوین به صورت هوشمند عمل می‌کند و آن را به شما اختصاص می‌دهد.

محمدی افزود: مصوبه اخیر هیات دولت در حکم قانون است مگر این که کسی ادعا کند که این مصوبه برخلاف قانون است که در آن صورت می‌تواند از دیوان عدالت اداری بخواهد تا آن را باطل کند.

وی تاکید کرد: دولت دو وظیفه عمده دارد. یکی وظیفه حاکمیتی و دیگری تصدی‌گری است. دولت با این مصوبه در هیچ یک از این جنبه ها وارد نشده و فقط از نظر حاکمیتی اعلام کرده که منافع عمومی دولت را این‌گونه تضمین می‌کند که در این نوع تجارت نه وارد رقابت می‌شود و نه به درآمد آنها کار دارد. بنابراین دولت از ابتدا وظیفه خود را مشخص کرده است.

Source

تمام صنایع یک طرف، ماینینگ یک طرف؟

موضوعات دنیای امروز، موضوعات پیچیده‌ای هستند و گاهی اوقات چندین رشته را در بر می‌گیرند. درباره استخراج رمز ارز نیز دستگاه‌های مختلف با عینک‌های متفاوت به ماجرا نگاه می‌کنند. بخشی از آن در حوزه IT است که به وزارت ارتباطات برمی‌گردد، بخش دیگر انرژی است که وزارت نیرو و وزارت نفت متولی تصمیم‌گیری درباره آن هستند، یک بخش دیگر آن بعد مالی‌اش است که به بانک و وزارت اقتصاد مربوط می‌شود و بخش صنعتی‌اش نیز به وزارت صنایع و حتی بُعدی هم دارد که محیط زیست را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.

«امیر ناظمی» رئیس سازمان فناوری اطلاعات و معاون وزیر ارتباطات روز یکشنبه در کارگاه آموزش بلاک‌چین، از نگاه نهادهای دولتی به  رمز ارز صحبت کرد و معایب و مزایای این صنعت را برای خبرنگاران حاضر برشمرد. او به واکاوی دیدگاه دستگاه‌های مختلف، مصوبات این حوزه و چرایی طولانی شدن این مقوله پرداخت.

اولین دستگاهی بودیم که به مسائل رمزارزها ورود کردیم

او درباره ورود وزارت ارتباطات به مقوله ماینینگ گفت: «سعی کردیم خودمان روی صندلی بازیگران مختلف بنشینیم و از دید آن‌ها به مشکلات نگاه کنیم. در نتیجه به دو راه‌حل رسیدیم؛ یکی محافظه‌کارانه است که وزارت ارتباطات کاری نکند و منتظر تصمیم‌گیری دولت بمانیم. دیگری رویکرد فعالانه بود که آن را در پیش گرفتیم و اولین دستگاهی بودیم که پیشنهادمان را ارائه دادیم، اولین تفاهم‌نامه را در این حوزه امضا کردیم و به واسطه آن یک سری از شرکت‌ها فعالیت خود را شروع کردند. ما بر اساس آن تفاهم‌نامه به کسی مجوز فعالیت ندادیم اما تاکید کردیم تا زمانی که دولت تصمیم نگرفته بر اساس تفاهم‌نامه عمل کنید. فکر می‌کنم در مواجهه با تکنولوژی، این رویکرد صحیح‌تری است و هر زمان که دستورالعمل جدیدتری بیاید، به آن شکل عمل خواهند کرد.

رمزارز پول است یا کالا؟

156558829

معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال جدی گفت: قطعا پول و چیز با ارزشی مانند طلا؛ چرا که اگر آن را کالا در نظر بگیریم ما در کشور حق مبادله کالا با کالا را نداریم. اتفاق دیگر این که خرید و فروش برعکس پول، مالیات دارد. همه تلاش این بود که با ارز دیجیتال نیز مانند یک واحد پولی رفتار شود، بنابراین پول است اما خارج از پول رسمی کشور.

وی افزود: در نوآوری‌ها با چالش عدم قطعیت بزرگی روبه‌رو هستیم، این که در آینده، پروژه رمزارزها شکست می‌خورد یا به پول متداول دنیا تبدیل می‌شود؟ نگاه اول این است که حاکمیت‌ها نمی‌گذارند یک نهاد خارج از دولت، تعیین‌کننده وضعیت مالی و پولی کشور باشد و نگاه دوم مختص افرادی است که برعکس فکر می‌کنند و می‌گویند طی سال‌های آینده این ارزها جایگزین پول‌های رایج خواهد شد و مردم دنیا با این ارز تجارت می‌کنند.

اگر این صنعت شکست بخورد چه می‌شود؟

رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: اگر سیاستگذار با نگاه خوشبینانه دوم پیش برود ولی این صنعت شکست بخورد تمام جامعه به یک میزان ضرر می‌دهند و وظیفه حاکمیت این است که نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. باید با رویکردی پیش رفت که این دوگانگی را حفظ کند. به این شکل که اجازه ورود فناوری جدید را بدهد اما نگذارد این فناوری در کشور فراگیر شود و وضعیت کل کشور را تحت تاثیر قرار بدهد. باید برای رشد تکنولوژی آزادی عمل داد اما نه آن‌قدر که جایگزین پول ملی شود.

وی درباره ماینینگ و مسائل مرتبط با حوزه انرژی، تصریح کرد: ما دو میزان برق در کشور داریم؛ میزان تولید اسمی و میزان تولید واقعی. حدود مورد نیاز برق کشور در ساعات پیک حدود بین ۵۵ تا ۶۰ هزار مگاوات است که البته امسال این رقم کمی بیشتر شده است.

برای تولید برق باید نیروگاه احداث شود، استدلال وزارت نیرو این است که اگر در ساعات پیک مصرف، اجازه ماین بدهم نمی‌توان برق را مدیریت کرد. راه حل جایگزینش هم این بود که برای استخراج رمزارز، قیمت متوسط صادراتی در نظر بگیریم.

به زعم وزارت ارتباطات این استدلال نادرست است؛ ناظمی به این شکل آن را توضیح می‌دهد: فرض کنید نیروگاه برق ۱۰۰ واحد برای تولید برق در ساعات پیک و غیر پیک سرمایه‌گذاری می‌کند. در ساعات آف پیک این سرمایه‌گذاری انجام شده است و هر اندازه نتوانید بفروشید، ضرر می‌شود. علاوه بر آن نیروگاه هزینه نگهداری هم دارد.

پیشنهاد ما این بود که در ساعات پیک مصرف، برق ماینتر قطع شود و برای ساعات غیر پیک، یک بازار ثانویه به وجود بیاید که عرضه‌کننده و مصرف‌کننده با یکدیگر ملاقات کنند و بر اساس مناقصه از برق استفاده کنند.

اگر صادرات تمام ظرفیت اضافی برق امکان‌پذیر بود، چرا تاکنون انجام نشده است؟

وی گفت: وزارت نیرو ممکن است در جواب این رویکرد بگوید در طول سال احتیاج است برخی نیروگاه‌ها در طول سال برای نگهداری از مدار خارج و بازسازی شوند. حرف ما باز هم این است که بقیه نیروگاه‌هایی که از مدار خارج نشده‌اند همین کار را در بازار ثانویه انجام بدهند. چرا باید برای این افراد قیمت متوسط صادراتی برق مبنا قرار بگیرد؟ اگر نیروگاه‌ها می‌توانستند تمام بار اضافی ظرفیت برقشان را به فروش برسانند، چرا تا الان این کار را انجام نداده‌اند؟

ناظمی اشاره کرد: اگر ماینینگ را به عنوان صنعت پذیرفته‌ایم چرا باید این صنعت با صنایع دیگر فرق کند؟ باید با صنعت‌ها برخورد یکسان داشت و بین آن‌ها تبعیض قائل نشوند. اکنون ماجرا به این شکل است که تمام صنایع یک طرف و ماینینگ یک طرف. راه‌حل ما این است که کل برق تولیدی را از مصرف داخلی و صادرات کاهش داده و آن را در یک بازار عرضه و تقاضا به فروش برسانند.

صرافی‌های رمز ارز

معاون وزیر ارتباطات در این کارگاه آموزشی به این نکته اشاره کرد که اگر قرار است با رمز ارز مانند یک ارز خارجی برخورد شود، باید صرافی‌هایی وجود داشته باشند که آن را به پول تبدیل می‌کنند و کارمزد می‌گیرند. وی گفت: در این مرحله بانک مرکزی مسئول سیاستگذاری است. بانک مرکزی نیز مخالفت خود را با این که در کنار فروش ریالی در سایت‌ها، از این ارز هم استفاده شود اعلام کرد.

به نظر می‌رسد این مخالفت درست باشد چون بعد از مدتی ممکن است این پول، جایگزین پول ملی شود و سیاست‌های پولی کشور را تحت الشعاع خودش قرار دهد. با این کار نوسانات داخلی گره می‌خورد به جهان و سرنوشت تکنولوژی.

اجازه واردات ماینر به صاحبان مزارع

ناظمی افزود: فرض کنیم ماینرها فعالیتشان را شروع کنند و گمرک نیز اجازه ورود ماینر دهد. در این شرایط ممکن است فردی از برق عمومی برای این کار استفاده کند. راه‌حل چیست؟ برای کنترل وضعیت، راه‌حل این بود اجازه ورود ماینر برای مزارع بزرگ و شناسنامه دار صادر شود. مزرعه‌ای که مسئولیت حقوق دارد و کار غیرقانونی انجام نمی‌دهد.

داشتن ماینر غیر قانونی است؟ طبق قوانین باید بگویم. کارخانه‌ها را چرا متوقف کردند؟ استناد این بود که برقی که به کارخانه تعلق دارد نباید برای استخراج رمزارز مورد استفاده قرار بگیرد. زمانی که مجوزهای لازم صادر شود، اگر کسی به این شیوه کار کند، قطعا باید در خصوص آن جرم‌انگاری صورت بگیرد.

ارز دیجیتال و کمک به بی‌اثر کردن تحریم‌ها

آیا رمزارزها می‌توانند به دور زدن تحریم کمک کنند؟ پاسخ دو وجه دارد هم بله و هم خیر. ناظمی معتقد است: استخراج رمزارز می‌تواند به شرایط تحریم کمک کند ولی نه در ابعاد بزرگ بلکه در خریدهای خیلی خِرد که مجموع آن‌ها نمی‌تواند بیش از ۵ میلیارد دلار باشد.

بسیاری کشورها برای استفاده از رمزارزها قوانینی وضع کرده‌اند تا اگر میزان آن از یک حدی بالاتر رفت، افراد احراز هویت شوند. همین مسئله باعث شده مطمئن باشیم که این راه‌حلی برای تمام تحریم نیست. حاکمیت می‌تواند برای خرید خارج از کشور، اجازه استفاده از بیت کوین بدهد و برای داخل کشور سقف آن را محدود کند.

اگر صنعت ماینینگ شکست بخورد چقدر ضرر می‌کنیم؟

ناظمی تلویحا می‌گوید ضرری در کار نیست: در این مدت که شکست نخورده، ما حداقل تجهیزات و زیرساختی را آماده کردیم که قابلیت ارائه سرویس به دیتا سنترها و مراکز پردازشی کشور را داراست و افرادی برای نگهداری از آن‌ها، آموزش دیده‌اند. فرض کنید اجازه دادیم نیروگاه برق به وجود بیاید و ماینرها بیایند و مزرعه بزنند. اگر شکست بخورند از همان زیرساخت و برقی که تولید شده برای دیتا سنترها استفاده می‌کنیم. سیتسم خنک‌کننده، استقرار و نگهداری مزارع و دیتا سنترها بسیار شبیه هم است.

او در پایان به این نکته اشاره کرد که اخبار مربوط به ساخت رمز ارز چیزی است که شاید در عالم تخیل اتفاق بیفتد اما امکان آن در واقعیت فراهم نیست: رمز ارز در تقابل با مرزها و بانک‌های مرکزی به وجود آمده و ملی شدن با این مفهوم کاملا در تعارض است.

Source

کسب و کارها

پس از یکسال انتظار پلتفرم قراردادهای آتی Bakkt سرانجام به زودی راه‌اندازی می‌شود

shutterstock 1192008367

Bakkt اعلام کرده قراردادهای آتی روزانه و ماهانه در ایالات متحده پس از دریافت تائیدیه‌های لازم از طرف قانون‌گذاران، ۲۳ سپتامبر راه‌اندازی می‌شود. تحویل فیزیکی Bakkt مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

این شرکت پیشتر قرار بود در آگوست ۲۰۱۸ راه‌اندازی شود ولی تاریخ راه‌اندازی به طور مکرر بخاطر انطباق با قوانین کمیسیون معاملات کالایی آتی (CFTC) به تعویق افتاد. موافقت با راه‌اندازی Bakkt یک گام جدی در قانون‌گذاری رمز ارزها محسوب می‌شود.

Source

مدیران سابق UBS و IMF به استارتاپ بلاکچینی Fnality پیوستند.

Fnality International در حال ساختن سیستم مبتنی بر بلاک چین برای تسویه تراکنش‌های مالی است و Gary Chu، مشاور حقوقی و مدیر اجرایی سابق UBS، غول بانکداری سوئیس، را به‌عنوان مشاور عمومی، Adam Clarke، عضو سابق UBS و JPMorgan، را به‌عنوان مدیر ارشد فناوری (CTO) و Daniel Heller، مدیر اجرایی سابق صندوق بین المللی پول (IMF) را به‌عنوان رئیس امور نظارتی، برای تیم‌های ارشد مدیریتی و مشاوره خود استخدام کرد.

شرکت در حال توسعه یک کوین تسویه همگانی (USC) با هدف فعال کردن پرداخت‌های فرامرزی ارزان‌تر و پشتیبانی از پنج ارز: دلار آمریکا (USD)، دلار کانادا (CAD)، پوند انگلیس (GBP)، ین ژاپن (JPY) و یورو (EUR) است.

Fnality مبلغ ۶۰ میلیون دلار در سرمایه‌گذاری سری A جمع آوری کرده و سهامداران برجسته ای از جمله UBS ،Barclays ،Credit Suisse و Nasdaq دارد.

Source

تقابل مهندسان و مدیران؛ مشکلاتی از نیروهای میان رده در R3 به گوش می‌رسد

منابع نزدیک به R3، غول فناوری بلاک چین و مدیر ارشد پروژه Corda گزارش داده‌اند که اختلاف نظرهایی درمورد آینده این پروژه ۱۲۰ میلیون دلاری با بیش از ۲۰۰ کارمند در دفاتر نیویورک، برزیل و لندن وجود دارد. از جمله این اختلاف نظرها مربوط به رویکرد طراحی و توسعه Corda است. برخی به تنش‌های مربوط به مسائل انسانی در فضای سازمانی این بلاک چین سازمانی اشاره می‌کنند که منجر به خروج دسته‌جمعی مهندسان باسابقه از R3 شده است.

Source

مجوز موسسه نقل و انتقال اوراق بهادار دیجیتالی توسط SEC برای Securitize صادر شد

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) به پلتفرم Securitize به عنوان پلتفرم معاملات اوراق بهادار دیجیتال مجوز فعالیت داد. Securitize از این پس می‌تواند رسما اطلاعات مربوط به نقل و انتقالات و تغییر در مالکیت اوراق بهادار دیجیتال را ثبت کند. این پلتفرم توسط صرافی رمز ارز کوین بیس پشتیبانی می‌شود.

Carlos Domingo، همبنیانگذار و مدیرعامل Securitize می‌گوید: «ما به دنبال افزایش مقدار اوراق بهادار صادر شده روی بلاک چین هستیم تا به مردم اطمینان دهیم که این فضا قاون‌ گذاری شده است».

Source

پذیرش هفت رمز ارز مطرح توسط غول مخابراتی اتریشی

شرکت مطرح مخابراتی اتریشی A1 اعلام کرده است که سیستم پرداخت با رمز ارزها را پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری altcoin buzz پذیرش اولین پرداخت با رمز ارزها در تاریخ ۱۹ اوت بوده است و سیستم پرداخت توسط ۶ رمز ارز مهم دیگر برای کاربران اتریشی به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

مطابق با گزارش وب‌سایت Future Zone پذیرش از این سیستم پرداخت فعلا در هفت فروشگاه منتخب امکان‌پذیر است.

گفتنی است این توسعه به کمک متخصصان شرکت اتریشی Salamantex ، شرکت آلمانی Concardis و شرکت فرانسوی Ingenico میسر شده است. علاوه بر بیت‌کوین، اتریوم، ریپل استلار و دش نیز ازجمله رمز ارزهای پذیرفته‌شده خواهند بود. فروشگاه‌های منتخب از ریسک نوسانات قیمت رمز ارزها با پشتیبانی بانکی فوری خارج خواهند شد و به‌زودی توریست‌ها نیز می‌توانند از این سیستم پرداخت استفاده کنند.

پیش‌تر رئیس بخش بازاریابی این شرکت مخابراتی اعلام کرده بود که ارزهای دیجیتالی در حال تغییر شیوه‌های پرداخت هستند و سیستم پرداخت نقدی در حال منقرض شدن است.

Source

به گفته تحلیلگران رمز ارز بانک مرکزی چین سلطه Alipay و WeChat Pay در پرداخت را کاهش می‌دهد

دولت چین قصد دارد در پاسخ به رمز ارز پایدار فیسبوک (لیبرا) رمز ارز خود را راه‌اندازی کند و تحلیلگران معتقدند این کار به بانک مرکزی چین کمک می‌کند از سلطه Alipay و WeChat Pay در حوزه پرداخت و انتقال پول در این کشور بکاهد.

به گفته Wang، تحلیلگر گروه تحقیقاتی DBS، دو غول پرداخت Alipay و WeChat Pay، حدود ۹۰٪ تراکنش‌های چین را در دست دارند. وی معتقد است رمز ارز ها می‌تواند خروج سرمایه را محدود کند.

Mu Changchun، نایب رئیس PBoC، تأکید کرد که روش پرداخت و رمز ارز بانک مرکزی چین به دنبال رقابت با یوان نیستند و هیچکدام از عملکردهای موجود را به عهده نمی‌گیرد.

Source

کیف پول ZenGo از شبکه تستی رمز ارز پایدار فیسبوک (لیبرا) حمایت می‌کند

Libra

توسعه دهندگان ZenGo، یک کیف پول رمز ارزی بدون کلید غیر امانی (non-custodial)، اعلام کردند از شبکه تستی لیبرا (رمز ارز پایدار فیسبوک) حمایت می‌کنند. این کیف پول تنها برای کاربران iOS در دسترس است.

بنابراین، کاربران این کیف پول از این پس می‌توانند لیبرا را مانند هر رمز ارز دیگری در ZenGo ارسال و دریافت کنند. فیسبوک در حال تهیه کیف پول خود می‌باشد ولی این کیف پول هنوز در دسترس عموم نیست. تیم ZenGo همچنین هشدار داند که لیبرا هنوز در مرحله تیت است و داده‌ تراکنش‌های شبکه ممکن است طی به روزرسانی‌ها ریست شوند، بنابراین کاربران باید برای حفظ سرمایه خود از کیف پول بک آپ داشته باشند.

Source

جوانه‌های اقتصاد دیجیتال سرزمین آفتاب، ژاپن، با انرژی خورشیدی سبز می‌شود

این روزها مردم کشورهای مختلف دنیا شاهد کاربرد هرچه بیشتر فناوری‌های مرتبط با رمز ارزها، هوش مصنوعی و بلاک‌چین درزمینه‌های مختلف هستند. همه این فناوری‌ها با مصرف بالای الکتریسیته‌ای که توسط نیروگاه‌های فسیلی تهیه می‌شود، مورد انتقاد فعالان محیط زیستی قرارگرفته‌اند. به گزارش وب‌سایت تحلیلی خبری کوین‌تلگراف، گرایش به سمت استفاده از انرژی‌های سبز نیازمند رفع موانع حقوقی و قانونی لازم و حمایت دولت‌ها و نهادهای مسئول است.

در سرزمین خورشید ژاپن از سال ۲۰۰۹ اقدامات مناسبی جهت استفاده از انرژی خورشیدی برای هرچه سبزتر کردن سومین اقتصاد بزرگ جهان در حال انجام است. پروژه‌ای نظیر استفاده از انرژی خورشیدی در فضای بیرونی اتمسفر و ارسال آن به زمین نیز در مرحله تحقیقات علمی است.

کارشناسان معتقدند استفاده از بلاک‌چین همانند اینترنت می‌تواند مصرف برق کشور ژاپن را مقدار چشمگیری افزایش دهد. آن‌ها هم‌اکنون چهارمین مصرف‌کننده انرژی دنیا و ششمین کشور تولیدکننده گازهای سمی جوی هستند.

مطابق با گزارش سازمان بین‌المللی آمار اقتصادی ۱۰ درصد حجم تولید ناخالص داخلی ژاپن در سال ۲۰۲۷ بر روی بلاک‌چین خواهد بود که این باعث شده است شرکت‌های بزرگ فناوری محور از هم‌اکنون سرمایه‌گذاری‌های خود را برای تولید هرچه سالم‌تر برق مورد نیاز خود آغاز کنند.

Source

درخواست بانک Silvergate آمریکا از SEC برای ارائه وام های رمز ارزی

بانک Silvergate، متعلق به شرکت Silvergate Capital با ارسال فرم S1/A به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) نوشت: «ما معتقدیم فرصت‌های جذابی در ارائه وام با رمز ارزها برای تعمیق روابط‌ ما و مشتریانمان و افزایش درآمد بانک وجود دارد». این بانک همچنین «حداقل وثیقه برای ارائه وام، چارچوب حداقل کردن ریسک و توسعه بیشتر مدل های وام دهی در طول زمان را تعیین خواهد کرد».

این سرویس به مشتریانی که رمز ارز یا دلار آمریکا را در صرافی به عنوان وثیقه نگهداری کنند اعتبار بیشتر ارائه خواهد کرد.

درآمد سالانه این بانک ۳۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود. همچنین در سال ۲۰۱۸، سپرده های رمز ارز  مشتریان آن ۱۵۰.۴ میلیون دلار (حدود ۱۱.۴٪) افزایش یافته است.

Source

صرافی ها

صرافی بایننس با پروژه «ونوس» وارد میدان رقابت برای ایجاد رمز ارز پایدار جهانی می‌شود

Binance

صرافی بایننس در حال راه اندازی یک پروژه بلاک چینی به نام «ونوس» با تمرکز بر توسعه‌ی کوین‌های پایدار منطقه‌ای در سراسر جهان است. بایننس اعلام کرد با توجه به دست آمده توسط این صرافی با راه‌اندازی Binance Chain، کاربران گسترده در سراسر جهان و اقداماتی که برای تطبیق در سطح جهان انجام گرفته است، موقعیتی خوبی برای اجرای این پروژه دارد.

بایننس چشم انداز این پروژه را ایجاد یک جامعه پایدار و آزاد در مقیاس جهانی عنوان کرده است. Binance Chain تا کنون چندید رمز ارز پایدار از جمله BTCB، رمز ارز پایدار وابسته به بیت کوین، و BGBP، رمز ارز پایدار وابسته به پوند انگلیس، ایجاد کرده است.

به نظر می‌رسد پروژه جاه طلبانه بایننس در رقابت با پروژه رمز ارز پایدار فیسبوک (لیبرا) و پروژه‌ی Gemini dollar صرافی برادران دوقلوی Gemini راه‌اندازی شده باشد.

Source

پس از بحران: تعلیق کلیه خدمات مالی صرافی کره‌ای Prixbit برای همیشه

به گزارش خبرگزاری‌های محلی ۹۷ درصد صرافی‌های کره‌ای با بحران مالی دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش خبرگزاری financemagnates و به نقل از خبرگزاری کره ای BusinessKorea، صرافی Prixbit از تعلیق تمامی فعالیت های مرتبط با رمز ارزهای خود خبر داده است. مطابق با گزارش، مقامات این صرافی تاکنون به هیچ دلیل خاصی برای این تعطیلی اشاره نکرده اند اما بحران های مالی اخیر را دلیل اصلی این اقدام دانسته اند.

گفتنی است این صرافی طبق گزارش ها مدت‌ها با مسائلی همچون هک شدن، بدهی زیاد و دزدی اطلاعات روبه‌رو بود. اما هیچ‌کدام این مشکلات منجر به بسته شدن این صرافی نشده بود.

در یک بیانیه رسمی این صرافی به مشتریان خود وعده داده است که تمامی موجودی آن‌ها برگردانده خواهد شد. اطلاعات مربوط به انجام پروسه‌های هویتی برای تسریع فرآیند برگرداندن سرمایه‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.

Sourse

پلتفرم BitMEX سه حوزه‌ی قضایی دیگر را به لیست تحریمی خود اضافه کرد

پلتفرم معاملات مشتقات رمز ارزی مستقر در سیشیل، BitMEX، دسترسی به پلتفرم خود را برای سه حوزه قضایی دیگر محدود کرده است. طبق گفته BitMEX، برای اطمینان از امنیت وجوه کاربران این پلتفرم تصمیم گرفته کاربران سیشیل، هنگ کنگ و برمودا تحریم کند. دفاتر BitMEX و شرکای آن در این سه حوزه قضایی واقع است.

BitMEX پس از گزارش‌هایی مبنی بر اینکه کمیسیون معاملات کالایی ایالات متحده در حال بررسی مساله شکسته شدن قوانین این کشور در پلتفرم BitMEX است این تصمیم را گرفت. BitMEX در CFTC ثبت نشده و ایالات متحده یکی از حوزه های قضایی است که در لیست تحریم این شرکت قرار گرفته است.

Source

اعلام استقلال اتر از بیت در Bitfinex! وعده‌های مدیر اجرایی به کاربران صرافی Ethfinex

2019 08 20 163908

صرافی Ethfinex که به DeversiFI معروف است به کاربران خود وعده داده است که کنترل سرمایه آنها را به خودشان خواهد داد و امنیت صرافی را ارتقاء خواهد بخشید. این صرافی همچنین اعلام کرده است که به دنبال ایجاد یک پلتفرم خودگران غیر متمرکز برای صرافی خود است.

آقای هاربورن مدیر اجرایی DeversiFI اعلام کرده است که پلتفرم قبلی برای ایجاد یک پلتفرم مبادله ای  غیر متمرکز (DEX) که لیکوئیدیتی مناسبی داشته باشد از دسترس خارج شده است. به عقیده آقای هاربورن آینده غیر متمرکز است و ایجاد صرافی های غیر متمرکز از الزامات اصلی صنعت رمز ارزهاست.

او همچنین تاکید کرده است که این صرافی می تواند از بعضی محدودیت ها برای کاربران خود چشم پوشی کند: کسانی که مراحل KYC را به طور کامل انجام نداده باشند نیز می توانند به صورت محرمانه خرید و فروش نمایند.

گفتنی است که مطابق با گفته های آقای هاربورن DeversiFI اکنون از صرافی Bitfinex جداست و ارتباطی نیز به کمپانی مادر یعنی iFinex ندارد. آنها خود را رقیبی برای این دو شرکت نمی دانند زیرا بر روی جامعه ی دیگری از کاربران هدف گذاری کرده اند.

Source

۳۴۲۰ کاربر صرافی کوین بیس به علت یک اتفاق نادر باید پسورد خود را تغییر دهند

صرافی کوین بیس (Coinbase) طی یک ایمیل به ۳۴۲۰ کاربرش از یک اتفاق تصادفی هنگام ثبت نام کاربران پرده‌بردای کرد. به نظر می‌رسد برخی جزئیات ثبت نام روی سرور داخلی کوین ذخیره شده و به همین دلیل کاربران ملزم شده‌اند رمزهای خود را تغییر دهند.

کوین بیس اعلام کرده ریشه این مشکل را حل کرده است و به کاربران اطمینان داده‌ که داده‌های ذخیره شده مورد سوءاستفاده قرار نمی‌گیرند.

Source

https://coiniran.com/?p=31552
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x