ایستگاه خبر

ویتالیک بوترین معتقد است فضای کریپتو سرانجام در برابر توئیت‌‌های ایلان ماسک ایمنی پیدا می‌کند!

ویتالیک بوترین بنیان‌گذار ۲۷ ساله‌‌ی اتریوم معتقد است بازار کریپتو به‌زودی در برابر توئیت‌های جهت‌دار و کنترل‌کننده‌ی ایلان ماسک ایمنی پیدا می‌کند. وی اظهار داشت: «دنیای رمز ارز تنها در سال گذشته و امسال شاهد این دسته‌ از توئیت‌ها بوده است. هیجان ناشی از این رویداد تا حدی طبیعی است، اما بنظرم بازار به‌تدریج خود را به این موضوع ایمن می‌سازد، سلطه‌ی ماسک بر فضای رمز ارز همیشگی نخواهد بود.»

توئیت‌‌های جنجالی ماسک

بوترین افزود اگرچه بازار رمز ارز درحال حاضر تحت کنترل توئیت‌های ماسک قرار دارد، اما به‌زودی یک «سیستم ایمنی» در برابر آن ایجاد می‌نماید. هیچ‌ کدام از کاربران توئیتر به اندازه‌ی ماسک بر تَب رمز ارزها تاثیر ندارند. توئیت‌های مدیرعامل تسلا و SpaceX ارزش دو رمز ارز دوج‌کوین و بیت‌کوین را به‌شدت تغییر داده است.

برای نمونه یکی از توئیت‌های ماسک درباره‌ی دوج‌کوین در ۴ فوریه، افزایش ۴۰ درصدی قیمت این رمز ارز را در کمتر نیم ساعت رقم زد. این توئیت جنجالی تصویر صورت ایلان ماسک بر عکسی از انیمشین «شاه شیر» (Lion King) بود که در زیر آن کپشن «قابل ندارد!» نوشته شده بود. در این تصویر سیمبا با سگ شیبا اینو، نماد دوج‌کوین، جایگزین شده است.

ویتالیک بوترین معتقد است فضای کریپتو سرانجام در برابر توئیت‌‌های ایلان ماسک ایمنی پیدا می‌کند!

ماسک حتی سناریوی مشابهی را برای بیت‌کوین شکل داد و با پست توئیتی مبنی بر توقف پذیرش بیت‌کوین برای خرید محصولات تسلا، به ارزش این رمز ارز ۱۵ درصد ضرر وارد کرد. بوترین بیان داشت:

«ماسک با اینکه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار ثروت دارد و تسلا و  SpaceX را اداره می‌کند اما در واقع او نیز یک انسان است و تمام انسان‌ها سکه‌های با طرح سگ را دوست دارند. معتقدم که ایلان ماسک رویکرد بدی در قبال دوج‌کوین ندارد.»

دیدگاه بوترین درباره‌ی حباب قیمتی رمز ارزها

علی‌رغم اخبار نامطلوبی که اخیرا از جانب کشور چین به گوش رسیده و از تصمیمات دولتی برای محدودیت ماینرهای بیت‌کوین حکایت دارد، بوترین به آینده‌ی رمز ارزها خوش‌بین است.

به‌علاوه، پیش‌تر خواندیم که سه موسسه‌ی مالی چین نیز با انتشار بیانیه‌ای سرمایه‌گذاران را نسبت به بازار کریپتو هشدار دادند. این دو خبر توانستند حدود یک تریلیون دلار ارزش کل بازار رمز ارز را نابود کنند و آن را از ۲.۴۲ تریلیون دلار در روز سه شنبه به ارزش فعلی ۱.۶۱ تریلیون دلار برسانند.

بوترین درباره‌ی حباب قیمتی بازار معتقد است: «ما در میان این حباب قرار داریم، اما به روشنی نمی‌توان گفت چه زمان این حباب خواهد ترکید، زیرا پیش‌بینی بازار امر بسیار دشواری است.»

پیشنهاد مطالعه: استخراج اتریوم با کامپیوتر

Source

https://coiniran.com/?p=45753
دکمه بازگشت به بالا