ایستگاه خبر

dYdX قراردادهای دائمی لایه ۲ را راه‌اندازی کرد

طبق اعلامیه امروز dYdX، این پروژه پلتفرم صرافی لایه‌ ۲ خود را راه‌اندازی کرده است.

خدمات لایه ۲ اکنون در دسترس است

dYdX نسخه‌ی آلفای خود را در ماه فوریه راه‌اندازی کرد و از پذیرش گسترده آن خبر داد. این شرکت در جدیدترین اطلاعیه خود نوشت: «ما ۱۱۰،۰۰۰ کاربر داشتیم که در لیست انتظار ثبت‌نام کردند و حجم ۹۰،۰۰۰،۰۰۰ دلار در بیش از ۲۵،۰۰۰ معامله انجام دادند.»

اکنون، مرحله‌ی آزمایشی قراردادهای دائمی لایه‌‌ی ۲ به اتمام رسیده و در StarkEx در دسترس است. dYdX، به‌عنوان یک سرویس لایه ۲، هزینه‌ها را کمتر و سرعت معاملات را بیشتر می‌کند.

dYdX همچنین به کاربران کیف پول‌هایی مانند MetaMask امکان می‌دهد بدون واریز توکن‌ها به واسط و بدون اتصال به شبکه‌ی جایگزین معاملات خود را انجام دهند.

کاربران به خدمات برداشت سریع از کیف‌پول‌های اصلی اتریوم دسترسی خواهند داشت. برای کاهش هزینه‌ها، این پلتفرم به کاربران اجازه می‌دهد که به جای هزینه‌های گس اتریوم، کارمزد نقدینگی پرداخت کنند.

پلتفرم معاملاتی dYdX با استفاده از USDC کلیه قراردادهای دائمی را تسویه و مارجین می‌کند. سپرده‌ها نیز باید USDC باشد. از آنجایی که این پلتفرم با API 0x سازگار است، کاربران می‌توانند پرداخت‌ها را با دارایی‌های دیگر نیز انجام دهند. واریزها و برداشت‌ها منوط به هزینه‌های گس اتریوم است.

dYdX توسط StarkEx طراحی شده است. StarkEx یک راه‌حل مقیاس‌بندی لایه‌ ۲ است که صنایع StarkWare آن برای بهبود dApp‌های اتریوم مانند صرافی‌های رمز ارز و پلتفرم‌های بازی ساخته است تا برای تجربه‌ی کاربر خود (UX) را ارتقا دهد.

StarkEx از ZK-Rollups استفاده می‌کند که صدها انتقال را در هر تراکنش انجام می‌دهد. این برنامه همچنین از اثبات دانش صفر  استفاده می‌کند تا هزینه‌های گزاف شبکه‌ی اتریوم را کاهش دهد.

نیاز به راه‌حل‌های لایه‌ ۲

صرافی‌های غیرمتمرکز لایه ۱ اتریوم با بحران هزینه‌های بسیار بالای گس دست و پنجه نرم می‌کنند. این امر مانع رشد صرافی‌های غیرمتمرکز شده و استفاده از آنها را برای معاملات کوچک غیرکاربردی کرده است.

اتریوم ۲.۰ که به تدریج در حال اجرا است، هزینه صرافی‌های لایه‌ی ۱ و برنامه‌ها را کاهش می‌دهد. با این حال، راه‌حل های لایه ۲ با کم کردن بار معاملات شبکه‌ی اتریوم، DEXها (صرافی‌های غیرمتمرکز) را برای کاربران مقرون‌به‌صرفه‌تر می‌کند.

 

پیشنهاد مطالعه: مسئله مقیاس پذیری شبکه و بحران فی تراکنش ها (GAS) در شبکه اتریوم

 

Source

https://coiniran.com/?p=44947
دکمه بازگشت به بالا