ایستگاه خبر

ویتنام پیشتاز پذیرش کریپتو در جهان!

شرکت تحلیل بلاک‌چین Chainalysis با انتشار گزارش جدیدی سطح پذیرش جهانی کریپتو و دارایی‌های دیجیتال را در سال ۲۰۲۲ نشان داد. بر اساس این مطالعه کشور ویتنام در جایگاه نخست و پس از آن فیلیپین و اوکراین قرار گرفته‌اند، ایالات متحده پس از کشور هند در ردیف پنجم این جدول به چشم می‌خورد.

گزارش Chainalysis به تسلط بازار رمز ارزها توسط کشورهای درحال توسعه اشاره داشت و یادآور شد که این موضوع هم‌سو با روند سال گذشته بوده است. بر اساس شاخص طبقه‌بندی درآمد که توسط بانک جهانی (World Bank) ارائه شده است کشورهای ویتنام، فیلیپین، اوکراین، هند و پاکستان کشورهایی با سطح درآمد متوسط به پایین هستند. برزیل، تایلند، روسیه و چین کشورهایی با درآمد متوسط به بالا تلقی می‌شوند.

ویتنام پیشتاز پذیرش کریپتو در جهان!

از بین کشورهای با درآمد بسیار بالا تنها ایالات متحده در بین ۱۰ کشور برتر برای پذیرش کریپتو قرار دارد.

تحولات یک ساله

ویتنام برای دو سال پیاپی در صدر جدول پذیرش کریپتو قرار گرفته است. ایالات متحده نیز که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب جایگاه ششم و هشتم را در اختیار داشت، همچنان به عنوان تنها کشور پردرآمد از سطح پذیرش کریپتوی بالایی برخوردار است.

کشور چین که در سال پیش جایگاه سیزدهم را در اختیار داشت موفق شد تا امسال با ۳ رتبه صعود در بین ۱۰ کشور برتر قرار گیرد. مطالعۀ حاضر پیشرفت‌های چین در حوزۀ خدمات پرداخت متمرکز را موجب موفقیت آن در پذیرش بهتر رمز ارزها قلمداد کرده است. بانک جهانی با اشاره به ممنوعیت فعالیت معاملات کریپتو در چین، اظهار داشت که این قانون یا تاثیرپذیر نبوده و یا به خوبی اجرا نشده است زیرا روند پذیرش رمز ارز در این کشور را متوقف نکرده است.

اوج‌گیری پذیرش علی‌رغم بازار خرسی

از جالب‌ترین بخش‌های این گزارش نرخ پذیرش بود، پیشرفت این شاخص همزمان با شروع بازار خرسی و ریزش دارایی‌های دیجیتال در شیب آهسته‌تری قرار گرفت، اما همچنان توانسته است در سطح بالاتری درمقایسه با بازارهای گاوی گذشته ظاهر شود.

ویتنام پیشتاز پذیرش کریپتو در جهان!

با استناد به گزارش حاضر می‌توان گفت که نرخ پذیرش کریپتو از اواسط سال ۲۰۱۹ (تیر ۱۳۹۸) از افزایش پیوسته برخوردار بوده است و در سه ماهۀ دوم سال ۲۰۲۱ (فروردین تا خرداد ۱۴۰۰) اوج تاریخی خود را ثبت کرده است. این نرخ از آن زمان تا کنون با نوسان همراه بوده است.

پیشنهاد مطالعه: آشنایی با امورمالی احیاکننده یا ریفای (ReFi)

Source

https://coiniran.com/?p=59541
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x