ایستگاه خبر

قانونی شدن ارزهای دیجیتال در اوکراین در سایه جنگ

طبق اطلاعیه جدید دولت اوکراین رمز ارزها در این کشور قانونی می‌شوند زیرا کمک‌های ارزهای دیجیتال به داوطلبان و گروه های هکر اوکراینی با افزایش تنش‌ها با روسیه به اوج خود رسیده است و ترس از تهاجم قریب‌الوقوع روسیه روز به روز افزایش می‌یابد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که چندین بانک مرکزی و صندوق بین‌المللی پول نسبت به رمز ارزها استفاده غیرقانونی از آن‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.

برای ورود ارزهای دیجیتال به جریان اصلی کمک کنید

میخائیلو فدوروف، معاون نخست وزیر اوکراین در توییتر اعلام کرد که پارلمان اوکراین رمز ارزها را قانونی کرده است. وی همچنین افزود که قانون جدید به محافظت از دارایی‌های اوکراین کمک می‌کند و در عین حال از عموم مردم در برابر کلاهبرداری یا هرگونه سوء استفاده محافظت می‌کند.

معاون نخست وزیر در توییتر خود نوشت:

اوکراین در حال حاضر در بین ۵ کشور برتر در استفاده از ارزهای دیجیتال قرار دارد. امروز یک قدم دیگر برداشتیم: مجلس قانون دارایی‌های مجازی را تصویب کرد! این قانون فعالیت صرافی‌های رمز ارزی و ارزهای دیجیتال را قانونی می‌کند و اوکراینی‌ها می‌توانند از دارایی‌های خود در برابر سوءاستفاده یا کلاهبرداری احتمالی محافظت کنند.

پیش از این، اوکراین به امید جلوگیری از پولشویی، بررسی‌های سخت‌تری را انجام داده بود، به طوری که نقل و انتقالات نقدی داخلی نیاز به تأیید هویت و نقل و انتقالات مرزی مشمول نظارت اجباری بود.

افزایش کمک‌های مالی با بیت کوین در سایه جنگ

محقق بیت کوین Elliptic اخیراً در گزارش خود بیان کرده است که کمک‌های بیت کوین به هکرها و گروه‌های داوطلب اوکراینی با تجمع نیروهای روسی در مرز اوکراین جهش قابل توجهی داشته است. اهداکنندگان به جای کانال‌های بانکی سنتی برای این کمک‌ها از ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند، زیرا می‌ترسند مؤسسات مالی تحت فشار بین‌المللی قرار بگیرند و وجوه را مسدود کنند.

برخی از گروه‌ها برای تأمین تجهیزات به نیروهای دولتی کمک مالی کردند، به طوری که این گروه‌ها در سال ۲۰۲۱ بیش از ۵۵۰۰۰۰ دلار ارز دیجیتال دریافت کردند.

ارز دیجیتال ثابت کرده است که یک جایگزین قوی و رو به رشد (برای ارز سنتی) است—به خصوص وقتی صحبت از کمک‌های مالی کشورهای دیگر باشد.

نارضایتی صندوق بین‌المللی پول و بانک‌های مرکزی

بانک‌های مرکزی و مؤسسات مالی، نظرات خود را در رابطه با ارزهای دیجیتال ابراز کرده‌اند. اظهارات کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین المللی پول، نیز در مخالفت خود با ارزهای مجازی و رشد محبوبیت آن‌ها بسیار پر سر و صدا بوده است. مدیر عامل صندوق بین المللی پول اظهار داشت که ارزهای دیجیتال با ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) قابل مقایسه نیستند.

معاون بانک مرکزی هند نیز انتقادات خود را قویاً علیه ارزهای دیجیتال مطرح کرد و آن‌ها را تهدیدی برای حاکمیت مالی یک کشور خواند و بدتر از طرح‌های پونزی توصیف کرد. بانک انگلستان همچنین از شرکت‌ها و مصرف‌کنندگانی که با رمز ارزها سروکار دارند، خواسته است که «احتیاط کنند».

تلاش‌های قبلی اوکراین برای قانونی کردن ارزهای دیجیتال

این اولین بار نیست که اوکراین برای قانونی کردن ارزهای دیجیتال تلاش می‌کند. در سال ۲۰۲۱، پارلمان اوکراین پیش‌نویس قانونی را در مورد دارایی‌های مجازی تصویب کرده بود که انواع ارزهای دیجیتال و سایر دارایی‌های مجازی را در داخل مرزها و حوزه اقتصادی و تجاری کشور قانونی می‌کرد. با این حال، این لایحه توسط رئیس جمهور زلنسکی وتو شد.

 

Source

https://coiniran.com/?p=49837
دکمه بازگشت به بالا