ایستگاه خبر

در آخرین روز از ریاست ترامپ، عضو هیات مدیره ریپل بخشیده شد!!

کن کورسون (Ken Kurson) که سابقا عضو هیات مدیره ریپل بود، در آخرین روز ریاست جمهوری ترامپ بخشیده شد. او ویراستار New York Observer و همچنین هم‌بینیان‌گذار رسانه کریپتویی Modern Consensus است. کورسون یکی از دوستان نزدیک خانواده ترامپ است. او در ماه اکتبر به اتهام اذیت و آزار اینترنتی برای سه نفر که یکی از آنها همسر سابقش بود، دستگیر شد. گزارش‌ها حاکی از آن هستند که او مرتبا نرم افزار‌های نظارتی را بر روی دستگاه‌های همسر سابقش نصب می‌کرده است و پیام‌های تهدید‌آمیزی را برای او فرستاده است. او همچنین اتهامات دروغین کودک‌آزاری را به کارفرمایان سایر قربانی‌های خود وارد کرده است.

یکی از این قربانیان، به مدت بیش از ۲۰ سال دوست صمیمی کورسون بوده است. او ابراز داشته که کورسون او را به خاطر فروپاشی ازدواجش سرزنش کرده است. فعالیت‌های جنایی کورسون زمانی آشکار شدند که او تقاضای پستی در حکومت فدرال کرد. در این زمان بود که اف بی آی (FBI) به بررسی پیشینه او پرداخت و متوجه شد که کورسون در سال ۲۰۱۸ به تهدید و آزار دو دکتر پرداخته است و بررسی بیشتر، اتهاماتی از تهدید و آزار اینترنتی را علیه او مطرح ساخت.

کورسون ظاهرا در تقاضای خود برای رسیدن به یک سمت فدرال مرتکب دروغ شده است. او در این درخواست به دروغ ادعا کرده که هرگز از نام‌های دیگر و یا نام‌های مستعار استفاده نکرده است. این دروغ خودش نوعی جرم فدرال محسوب می‌شود. او سال گذشته با یک ضمانت ۱۰۰ هزار دلاری آزاد شد و اینک علیرغم جرایمی که مرتکب شده است، از جانب رئیس جمهور بخشیده شده است.

بخشش‌های صادر شده از جانب رئیس جمهور

ترامپ تا به حال ۷۳ حکم بخشش صادر کرده است و علاوه بر این، از اتهامات ۷۰ فرد دیگر نیز کاسته است. البته این بخشش‌های ترامپ شامل افرادی مانند جولیان آسانژ (Julien Assange)، ادوارد اسنودن (Edward Snowden) و راس اولبریخت (Ross Ulbricht) نشده است. بسیاری از افراد در جامعه کریپتو مدت‌هاست که از رهایی و آزادی اولبریخت حمایت می‌کنند. او از بنیان‌گذاران بازار غیرقانونی Silk Road بوده است که از سال ۲۰۱۳ زندانی شده است. اولبریخت با اتهامات دیگری مانند پول‌شویی، هک و دست داشتن در قاچاق اسناد هویتی و مواد مخدر نیز مواجه است. مقامات فدرال مدعی هستند که اولبریخت اقدام به قتل هم کرده است که موفق به انجام این کار نشده است.

شایان ذکر است که تعداد زیادی از عاملان درگیر در پرونده اولبریخت به اتهاماتی مانند دزدی و اختلاس در وجوه بیت کوینی Silk Road، دستگیر شده‌اند. اگرچه گزارش‌ها حاکی از آن هستند که ترامپ تلاش‌هایی برای رهایی او انجام داده است، اما اولبریخت همچنان در زندان باقی خواهد ماند. ادوارد اسنودن و جولیان آسانژ نیز با بخشش و یا تخفیف مجازات مواجه نشده‌اند.

نظر شما چیست؟ بخشش عضو هیات مدیره ریپل در آخرین روز ریاست جمهوری ترامپ، بر چه موضوعی دلالت دارد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

Source

https://coiniran.com/?p=43333
دکمه بازگشت به بالا