ایستگاه خبر

کریگ رایت از سال ۲۰۱۷ اقدام به ثبت ۱۱۴ پتنت مرتبط با حوزه بلاک چین کرده است

بنابر آمار سازمان جهانی مالکیت فکری، کریگ رایت یکی از داعیه داران عنوان ساتوشی ناکاموتو بیش از ۱۵۰ پتنت در حوزه بلاک چین به ثبت رسانده است.

طبق گزارش ها، کریگ رایت، چهره نام آشنای دنیای رمز ارز ها و یکی از مدعیان جنجالی عنوان ساتوشی ناکاموتو، از سال ۲۰۱۷ تعداد زیادی درخواست ثبت اختراع در حوزه بلاک چین و فناوری های مربوطه به ثبت رسانده است.

به گزارش کوین ایران به نقل از کوین تلگراف، وب سایت خبری The Next Web به تازگی دست به انتشار مقاله ای زده و یافته های خود را در مورد درخواست های ثبت اختراع رایت منتشر کرده است. این یافته ها حاکی از آن است که سازمان جهانی مالکیت معنوی یا همان WIPO از اوت ۲۰۱۷ بیش از ۱۵۰ فرم درخواست ثبت اختراع را که توسط رایت تکمیل شده، منتشر کرده است. این سازمان همانند اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا درخواست های ثبت اختراع را با هدف اطلاع رسانی عمومی منتشر می کند تا همگان از فناوری های نوین بالقوه در یک حوزه یا صنعت خاص باخبر شوند.

بیشتر بخوانید: Craig Wright خالق بیت کوین ! راست یا دروغ

البته ناگفته نماند که پر کردن فرم درخواست ثبت اختراع به معنای موافقت با ثبت آن نیست. از این رو رایت تنها در صورتی می تواند بر محتوای اختراع خود ادعای مالکیت معنوی کند که اعتبار آن به طور رسمی توسط WIPO احراز شود. گفتنی است ساز و کارهای تایید ثبت اختراع WIPO به گونه ای تنظیم شده که یک اختراع تنها زمانی مورد تایید قرار می گیرد که به اندازه کافی نوآورانه باشد.

مطابق گزارش The Next Web در این ۱۵۰ درخواست ثبت اختراع، ۱۱۴ بار نام بلاک چین تکرار شده، حال آنکه تنها ۶ بار اسمی از رمز ارز به میان آمده است. جالب آنکه در هیچ کدام از این درخواست ها هیچ ردپایی از عبارت بیت کوین دیده نمی شود. علاوه بر این، در این درخواست ها شاهد تکرار عبارات دارایی های دیجیتال و قرارداد های هوشمند هستیم.

برخی چنین ادعا می کنند که رایت یک خوره ثبت اختراع است و خط تولید پتنت در حوزه بلاک چین راه انداخته و هدفی جز چاپیدن شرکت های فعال در این حوزه (به بهانه نقض حق مالکیت معنوی) ندارد. مارک کوفمن، وکیل و عضو هیئت رئیسه شورای مالکیت معنوی در مرکز تجارت دیجیتالی ایالات متحده به وب سایت فورچون گفته است:

روش ها و فعالیت های او (کریگ رایت) تمام نشانه های یک بنگاه چاپ پتنت یا به زعم عده ای یک ترول پتنت را دارد. تا جایی که من خبر دارم، شرکت های او هیچ محصول واقعی‌ای را معرفی و روانه بازار نکرده اند.

سال گذشته، وراث دیوید کلیمن (یک کارشناس حوزه علوم کامپیوتر و امنیت سایبری که بسیاری از او به عنوان یکی از توسعه دهندگان فناوری بیت کوین و بلاک چین یاد کرده اند) با ادعای آنکه رایت میلیاردها دلار بیت کوین به سرقت برده، از وی شکایت کرده و خواستار غرامت ۴ میلیارد دلاری از او شدند.

بیشتر بخوانید: طرح دعوی ۱۰ میلیاردی علیه مردی که خود را خالق بیت کوین می داند

طبق ادعای شاکیان، رایت فهمیده که خانواده کلیمن از ثروت او بی خبرند و با جعل مجموعه ای از قراردادها اقدام به انتقال دارایی ها و شرکت های تحت مدیریت کلیمن به خودش کرده است. گویا رایت این قراردادها را با تاریخ غیر واقعی تنظیم و اقدام به جعل امضای کلیمن کرده است.

پیش تر یک دادگاه منطقه ای در ایالات متحده برای جف گرازیک، مهندس نرم افزار و فعال حوزه بیت کوین، به عنوان یکی از مطلعان پرونده شکایت از رایت، احضاریه صادر کرده بود. این احضاریه از گرازیک خواسته بود که در محضر دادگاه حاضر شده و شواهد خود را مبنی بر این داعیه که کلیمن همان ساتوشو ناکاموتوی واقعی است، اقامه کند. همچنین در این احضاریه از گرازیک خواسته شده که تمامی توافقنامه ها، اسناد و مدارک مربوط به ارتباطات خود با رایت و کلیمن را به محضر دادگاه ارائه کند.

توجه!
مطالب صرفا برای اهداف خبری و آموزشی ارائه می شوند و نباید به عنوان مشاوره ی تجاری از طرف کوین ایران و نویسندگانش مورد استفاده قرار گیرند.
Source & Image
https://coiniran.com/?p=28775
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x