آخرین اخبار ارزهای دیجیتالایستگاه خبر

هلدینگ تتر سیستم وام‌دهی خود را از سر می‌گیرد

هلدینگ تتر کمتر از یک سال پس از وعده «رساندن وام‌دهی به صفر» خدمات وام‌دهی در استیبل کوین خود را از سر گرفته است.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، این شرکت قرار بود صدور وام‌ها را در سال 2023 به صفر برساند. فرض بر این بود که آن‌ها در سال 2024 به طور کامل لغو شوند.

این تصمیم با هدف جلوگیری از هر گونه کاهش قابل توجه نقدینگی مشتریان تتر یا نیاز به فروش وثیقه خود با قیمت‌های نامطلوب، که می‌تواند منجر به زیان شود، انجام شد. با این حال، در سه ماهه دوم، تتر چندین درخواست برای این سرویس دریافت کرد.

در طول سه ماهه دوم سال 2023، چند درخواست وام کوتاه مدت از مشتریانی که با آن‌ها روابط طولانی‌ای داریم، دریافت کردیم و تصمیم گرفتیم به این درخواست‌ها پاسخ دهیم.

—الکس ولش، سخنگوی هلدینگ تتر

مشکلات نقدینگی دارایی‌ها

در پایان سپتامبر 2022، تتر بافر سرمایه ناچیزی به ارزش 250 میلیون دلار (0.4٪ از دارایی) داشت. در آن زمان، حجم وام‌ها 6.1 میلیارد دلار یا 9 درصد از کل دارایی‌های شرکت بود.

با کاهش نرخ ارز USDT در سال 2022، سرمایه‌گذاران این سؤال را مطرح کردند که آیا شرکت دارایی‌های نقدی کافی برای بازخرید در صورت بروز بحران خواهد داشت یا خیر. این شرکت ادعا می‌کند که وام‌هایش «با دارایی‌های نقدی بیش از حد وثیقه‌شده»اند، اما از بیان اینکه با چه دارایی‌هایی وثیقه می‌شوند، خودداری کرد.

وام‌های تتر تبدیل به یک ریسک شدند

کارشناسان خاطرنشان کردند که از سرگیری وام‌دهی یک خطر بالقوه برای صنعت ارزهای دیجیتال است. بنابراین، هلدینگ تتر نمی‌تواند مطمئن باشد که وام‌ها بازپرداخت می‌شوند، آیا می‌تواند وام‌ها را به دلار به خریدار بفروشند، یا وثیقه‌ای که در اختیار دارد کافی است؟

شرکت صورت‌های مالی حسابرسی‌شده یا ترازنامه کاملی را برای پیچیده کردن مسائل ارائه نمی‌کند. در نتیجه، افراد نمی توانند وضعیت مالی شرکت را به طور کامل درک کنند.

 

پیشنهاد مطالعه: تتر چیست؟ مزایای استفاده از USDT

 

 

Source

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا