ایستگاه خبر

مصر هم از حمله بدافزار استخراج مونرو در امان نماند!

آزمایشگاه شهروندی (Citizen Lab) دانشگاه تورنتو در مطالعه ای که در روز جمعه منتشر کرد، اشاره می کند که کاربران اینترنت سوریه و ترکیه که برنامه های ویندوزی Avast Antivirus، CCleaner، Opera یا 7-Zip را دانلود کرده اند، ناخودآگاه به سمت نسخه های دستکاری شده و مخرب هدایت شده اند.

به گزارش کوین ایران و به نقل از کوین دسک، افراد ناشناس در یک شرکت مخابراتی مرتبط با دولت مصر (Telecom Egypt) به طور مخفیانه از یک بدافزار بدافزار برای استخراج مونرو (AdHose) با استفاده از کامپیوتر های کاربران، استفاده می کنند.

در این گزارش آمده است:

«ما مجموعه ای از واسط ها را در شبکه مخابراتی ترکیه پیدا کرده ایم که صد ها نفر از کاربرانی که تلاش می کنند ورژن های مجاز برنامه های خاص را دانلود کنند، به نسخه های آلوده به نرم افزار های جاسوسی آن برنامه ها هدایت کنند.

واسط های مشابهی نیز در یک نقطه خاص از شبکه مخابراتی در مصر پیدا شده است. این واسط ها برای هدایت کاربران از ده ها ISP وابسته به تبلیغات و اسکریپت های استخراج رمزارز ها استفاده کرده اند».

Telecom Egypt مصر هم از حمله بدافزار استخراج مونرو (AdHose) در امان نماند!
Cointelegraph

غول ارتباطات مصر (Telecom Egypt) و دستگاه های آلوده به بدافزار استخراج AdHose

Telecom Egypt، یک شرکت بزرگ ارتباطات و مخابرات دولتی است و واسط های مورد نظر شامل دستگاه های Sandvine PacketLogic، تحت نظارت دولت های ترکیه و سوریه هستند. محققان شبکه های منطقه ای، در ماه ژانویه ۵۷۰۰ دستگاه آلوده به AdHose کشف کردند.

پس از انتشار این گزارش ها، سخنگوی Sandvine بر خلاف یافته های این گزارش، به CoinDesk گفت:

«براساس بررسی اولیه این گزارش، برخی اتهامات به لحاظ فنی نادرست، مغرضانه و گمراه کننده است… . ما هرگز، به طور مستقیم یا غیرمستقیم، هیچ گونه ارتباط تجاری یا فنی با هیچ یک از فروشندگان شناخته شده بدافزار ها نداشته ایم و محصولات ما نمی توانسته آلوده به بدافزار باشد. با این حال، محصولات ما دارای ویژگی تغییر مسیر هستند، هدایت HTTP یک محصول تکنولوژیکی است که معمولا در بسیاری از انواع محصولات تکنولوژی محور گنجانده می شود».

Telecom Egypt مصر هم از حمله بدافزار استخراج مونرو (AdHose) در امان نماند!
https://coinwire.com

سخنگوی شرکت همچنین گفت که تحقیقاتی در مورد اتهامات وارد شده انجام پذیرفته است، زیرا شرکت «کاملا به توسعه اخلاقی تکنولوژی متعهد است».

ایده نرم افزار های جاسوسی دولتی با سوخت رمزارز، بعید به نظر می رسد.

با این حال، محققان Tor Project’s Open Observatory of Network Interference می گویند یک اپیدمی بدافزار مشابه –بدون المان استخراج رمزارز- در سال ۲۰۱۶ ثبت شده است.

محققان Tor متوجه شدند که مخابرات مصر، ارائه دهنده سرویس اینترنتی TE Data می باشد که عمده پهنای باند اینترنت مصر را در اختیار دارد و حملات انسانی با بدافزار ها و تبلیغات را تسهیل می کند.

 

https://coiniran.com/?p=19250
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x