ایستگاه خبر

نگرانی ۸۷ درصد از متخصصان فناوری اطلاعات درباره‌ی سرقت رمز‌ارز

با بر گزارش سایت Cryptonewmedia، استارت‌آپ Acronis، آخرین نظر‌سنجی امنیت سایبری را در ۳۱ مارس انجام داد که نتایج آن نشان می‌دهد ۸۶ درصد از متخصصان IT درباره‌ی سرقت رمز‌ارز نگران هستند. بنا بر این مطالعه، یک ترس فزاینده از حمله‌های سرقت رمز‌ارز در میان متخصصان IT وجود دارد. همان‌طور که نتایج نشان می‌دهند، ۳۰ درصد از کاربران شخصی و ۱۳ درصد از کاربران حرفه‌ای متوجه نمی‌شوند که آیا داده‌ها و منابع کامپیوتر آن‌ها بر خلاف انتظار تغییر یافته است (همان کاری که یک حمله‌ی سایبری انجام می‌دهد) یا خیر.

این مطالعه همچنین اشاره می‌کند که از سال ۲۰۱۹، آگاهی و نگرانی درباره‌ی روش‌های حمله‌های سایبری مثل سرقت رمز‌ارز، ۳۳ درصد افزایش داشته است. همچنین ترسی از حمله‌های باج‌افزار (ransomware attacks) در میان متخصصان IT در حال گسترش است. ۸۸ درصد از مشارکت‌کنندگان در این نظر‌سنجی گفته‌اند که این نگرانی را داشته‌اند.

سرقت رمز‌ارز چیست؟

سرقت رمز‌ارز،‌ استفاده‌ی بدون اجازه و اختیار از دستگاه فرد دیگری برای استخراج رمز‌ارز است. این دستگاه می‌تواند کامپیوتر، تلفن هوشمند و یا یک شبکه‌ی کامل از تجهیزات باشد. روش‌های سرقت رمز‌ارز از دو راه برای شکستن امنیت یک کامپیوتر وارد می‌شوند: ورود بد‌افزار با نصب کردن برنامه‌های مشکوک و یا از طریق وب‌سایت‌هایی که از منابع دستگاه بدون اجازه و رضایت کاربر استفاده می‌کنند.

 اوج حجم کلاه‌برداری‌های مربوط به ویروس کورونا در آسیا

این مطالعه نشان داد که حجم کلاه‌برداری‌های سایبری مربوط به ویروس کورونا در طی دو هفته‌ی اخیر به اوج خود رسیده و کشور سنگاپور در این قاره، بیش‌تر از همه تحت تأثیر این کلاه‌برداری‌ها بوده است. حالا شرکت Acronis که در همین کشور مستقر است، توصیه می‌کند که برای حفظ امنیت، همیشه نسخه‌های پشتیبان از داده‌های باارزش خود بسازید،‌ از به‌روز‌رسانی برنامه‌ها و سیستم‌های عملیاتی اطمینان حاصل کند و از ایمیل‌ها و وب‌سایت‌های مشکوک آگاه و مطلع باشید.

بر خلاف نتایج این مطالعه،‌ در سال گذشته، کوین‌تلگراف گزارشی منتشر کرد که با نرم‌افزار MalwareBytes برای سیستم‌های عامل مختلف،‌ سرقت رمز‌ارز از کاربران اساسا منقرض‌شده به حساب می‌آید.

https://coiniran.com/?p=37953
دکمه بازگشت به بالا