ایستگاه خبر

استلار (Stellar)، اولین ارز رمزنگاری شده مطابق با احکام اسلامی

استلار (Stellar) به عنوان اولین رمز ارز که توانست گواهی شرعی (مبتنی بر احکام اسلامی) برای پرداخت و توکنیزه کردن (Tokenization) دارایی ها را دریافت نماید.

به گزارش کوین ایران به نقل از CCN، استلار (Stellar) به عنوان هفتمین بزرگترین شبکه ارز رمزنگاری شده به اولین پروتکل فناوری دفتر کل دیجیتال (DLT) تبدیل شد که توانست گواهی های شرعی (مبتنی بر احکام اسلامی) برای پرداخت و توکنیزه کردن (Tokenization) دارایی ها را دریافت کند.

بیشتر بخوایند: بررسی مشروعیت بیت کوین و دیگر رمز ارز ها از منظر دین اسلام

دفتر بازبینی شریعت (SRB) استلار را تأیید کرد

بنیاد توسعه استلار روز سه شنبه اعلام کرد که دفتر بازبینی احکام اسلامی (Shariyah Review Bureau-SRB) با توجه به بررسی کاربرد ها و ویژگی های فناوری، Stellar را به عنوان یک حامل سازگار با شریعت برای نقل و انتقالات پولی و توکنیزه کردن دارایی های جهان واقعی تأیید کرده است. SRB مجوز فعالیت خود را از بانک مرکزی بحرین دریافت کرده و به عنوان یک Sharia Consulting Practice بین المللی به کسب و کارها در حل چالش های تکنولوژی و امنیتی کمک می کند. گواهی SRB به استلار اجازه می دهد تا با مؤسسات مالی اسلامی خاورمیانه و جنوب شرقی آسیا همکاری داشته باشد.

بخشی از بیانیه استلار برای شروع همکاری با بانک های اسلامی

در همکاری با SRB، این گواهی به رشد اکوسیستم استلار کمک خواهد کرد تا فعالیت خود را در مناطقی که سرویس های مالی، نیازمند انطباق با اصول مالی اسلامی هستند گسترش دهد. برای مثال، مؤسسات مالی اسلامی در انجمن همکاری خلیج فارس (بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان و امارات) و بخش هایی از جنوب شرق آسیا (اندونزی و مالزی) پس از این می توانند از فناوری Stellar در ارائه سرویس و محصولات منطبق بر احکام اسلامی خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: روش های مختلف نقد کردن رمز ارز ها در ایران به همراه بررسی مزایا و معایب هر کدام

بیانیه دفتر بازبینی احکام اسلامی (SRB) در مورد استلار

دفتر بازبینی احکام اسلامی بررسی های خود در مورد اعطای گواهی شرعی به Stellar را در یک سند ۱۶ صفحه ای منتشر کرده است. این سند، رمز ارز استلار و کاربرد های آن را بر اساس استاندارد های منتشر شده توسط سازمان های غیر انتفاعی ممیزی و حسابرسی برای موسسات مالی اسلامی (AAOIFI) ارزیابی کرده است. SRB نتیجه گرفته است: بر اساس اطلاعات ارائه شده، SRB بررسی خود را در مورد دستورالعمل شبکه، مفاهیم و مواد مرتبط انجام داد و هیچ موردی بر خلاف اصول احکام اسلامی پیدا نکرد. با این حال، کاربران شبکه Stellar که به دنبال انطباق با احکام اسلامی هستند باید توجه داشته باشند که پیروی صرف از دستورالعمل های پیوست شده به معنی تضمین انطباق خودکار با احکام اسلامی نیست.

دفتر بازبینی احکام اسلامی (SRB)
Shariyah Review Bureau (SRB) / Source

بررسی انطباق ارز های رمزنگاری شده با احکام اسلامی

ارز رمزنگاری شده برای مدت زمان زیادی است که به یکی از موضوعات مورد بحث در میان محققان اسلامی تبدیل شده است. تعدادی از محققین با توجه به نوسانات فراگیر قیمت ارز رمزنگاری شده تجارت آن را ربوی دانسته و آن را بر اساس احکام اسلامی ممنوع اعلام کرده اند. با این حال، اوایل سال جاری، مفتی محمد ابوبکر به عنوان ناظر انطباق با احکام اسلامی شرکت سرمایه گذاری Blossom Finance مقاله ای در مورد حلال بودن ارز رمزنگاری شده بیت کوین منتشر کرد. در این مقاله بیت کوین به دلیل شناخته شدن به عنوان یک ارز قانونی در برخی کشور ها و استفاده گسترده از آن به عنوان ابزار پرداخت، حلال شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: بیت کوین و رمز ارز یا بانکداری سنتی؟ آینده از آن کدام یک است؟

توجه!

دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.

Source & image

https://coiniran.com/?p=22859
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x