ایستگاه خبر

اتریوم، حلال یا حرام؟ مسئله این است!

یک گروه از متخصصین فقه اسلامی و محققین مالی در عمان اخیرا اعلام کرده‌اند که استفاده از اتریوم برای دریافت و پرداخت مالی با توجه به مبانی فقه اسلامی حلال است. حلال بودن استفاده از رمز ارزها برای مدت‌ها موضوع موردتوجه محققین فقه اسلامی در اقصی نقاط کشورهای اسلامی بوده است.

اتریوم از منظر فقه اسلامی مشکلی ندارد

به گزارش خبرگزاری beincrypto کارشناسان یک موسسه مالی در عمان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از رمز ارز اتریوم از منظر فقه  اسلامی حلال است.

مطابق با قوانین فقه اسلامی انجام فعالیت‌های مالی که حکم ربا داشته باشد، حرام است. ابتدا این‌طور به نظر می‌رسید که استفاده از رمز ارزها می‌تواند از منظر فقه اسلامی حکم ربا داشته باشد؛ مانند طلا و به این دلیل که رمز ارزها با هیچ پشتوانه فیزیکی در ارتباط نیستند. محققین عمانی اما با توجه به اینکه هیچ نرخ بهره‌ای در تراکنش‌های اتریوم منظور نمی‌شود، ارتباطی بین این رمز ارز و ربا پیدا نکرده‌اند و استفاده از آن را حلال اعلام نموده‌اند.

عطیف یعقوب یکی از اعضای این گروه عمانی اعلام کرده است که افرادی که به حلال بودن فعالیت‌های مالی خود اعتقاددارند نیز می‌توانند از این رمز ارز استفاده کنند.

شایان‌ذکر است که پیش‌تر دکتر الحداد محقق اسلامی معروف استفاده از بیت‌کوین را حلال ندانسته بود و اعلام کرده بود که بیت‌کوین مصداق بارز تولید پول از هیچ است که این از منظر فقه اسلامی حکم ربا دارد.

https://coiniran.com/?p=31878
دکمه بازگشت به بالا