ایستگاه خبر

هم‌بنیان‌گذار سولانا: درحال توسعۀ راهکار بلندمدتی جهت رفع اختلالات شبکه هستیم!

Anatoly Yakovenko، هم‌بنیان‌گذار سولانا، با اشاره به نگرانی کاربران نسبت به اختلالات مکرر این بلاک‌چین از توسعۀ راهکاری برای حل این مشکل خبر داد. وی در یک گفتگوی پادکستی گفت:

«این مساله درحال حاضر بزرگترین چالش و اولویت اصلی تیم ما به شمار می‌آید».

بلاک‌چین هیبریدی اثبات تاریخچه(PoH)/اثبات سهام (PoS) سولانا از زمان راه‌اندازی خود در سال 2020 (1399) تاکنون 5 اختلال بزرگ را تجربه کرده که سه عدد از آن‌ها در سال جاری رخ داده است. دلیل اصلی این مشکلات وجود باگ‌ در کدنویسی سولانا و یا هجوم بات‌ها و تحمیل فشار کار مضاعف بر شبکه بوده‌اند.

وی مدعی شد که کلاینت Firedancer، که در ماه آگوست (مرداد) شروع به دریافت خدمات سولانا کرده است، می‌تواند یک راهکار بلندمدت برای مشکلات شبکه تلقی شود. دلیل این امر این است که Firedancer توسط شرکت Jump Crypto به طور مستقل توسعه یافته و از نرم‌افزار انحصاری خود برخوردار است. این شرکت با بنیاد سولانا همکاری متقابلی دارد.

شرکت Jump Crypto ابراز امیدواری کرده است که Firedancer بتواند طی دو سال آتی به طرز قابل‌توجهی مقیاس‌پذیری سولانا را بهبود بخشیده تا ظرفیت پردازش تراکنش‌ها را افزایش دهد. Yakovenko در ادمه اظهار داشت:

«با توجه به اینکه Firedancer توسط یک تیم مستقل توسعه می‌یابد، احتمال وجود باگ‌های نرم‌افزاری یکسان در کدنویسی آن‌ تقریبا صفر است».

وی با بیان آنکه سولانا بسیار پیچیده است خاطرنشان کرد:

«مشکلات فعلی سولانا را می‌توان تا حد زیادی خطای انسانی دانست. زیرا نرم‌افزار آن محصول کدنویسی انسانی است. سولانا یک بلاک‌چین یکپارچه است، به بیان دیگر همانند اتریوم است اما تمام دستورات و فرآیندها را همزمان پردازش می‌کند».

وی به جدیدترین اختلال سولانا اشاره کرد که در آن تنظیمات اشتباه یک اعتبارسنج نظم شبکه را برهم زد و در انتخاب فورک‌ها وقفه ایجاد کرد.

Yakovenko یادآور شد که مشکلاتی از این دست به هیچ وجه دارایی کاربران و یا شبکه را با ریسک روبه‌رو نمی‌سازند، زیرا بلاک‌چین Solana بیش از 2000 اعتبارسنج مختلف دارد.

لازم به ذکر است که سولانا دارای یش از 2000 اعتبارسنج و تقریبا 3400 نسخه از شبکۀ خود است، بنابراین هنگام بروز مشکلات بحرانی پشتیبان‌های فراوانی برای تداوم عملکرد در دسترس خواهند بود.

وی در پایان افزود که علاوه‌بر این 5 اختلال اصلی، وجود ترافیک سنگین باعث شده است تا شبکه برای چند مرتبه غیرقابل استفاده شود؛ با این‌حال این یک مشکل رایج برای تمام شبکه‌های محاسباتی تلقی می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: ارز دیجیتال سولانا چیست؟ معرفی و بررسی آینده پروژه سولانا

Source

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا