دلایل سقوط بانک سیگنیچر چه بود؟
سقوط بانک سیگنیچر (SBNY) با ترکیبی از سوء مدیریت اجرایی و مداخله ناکافی رگولاتورهای فدرال مرتبط است، که ریسکها را در صنعت کریپتو برای این بانک تشدید کرد.
همانطور که در گزارش جامع شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) آمده، سقوط بانک سیگنیچر به مدیریت ناکافی و پیامدهای بعدی ناشی از سقوط بانک سیلیکون ولی و بانک سیلورگیت مرتبط است.
بررسی دقیق ۶۳ صفحهای، چالشهای پیش روی بانک سیگنیچر را نشان میدهد که شامل مدیریت اشتباه، اتکای بیش از حد به سپردههای بیمهنشده، مدیریت ضعیف ریسک نقدینگی و فقدان کلی شیوههای مدیریت ریسک مؤثر است. این وضعیت به دلیل ورشکستگی سایر بانک ها رخ داد، تشدید شد.
علاوه بر این مسائل، گزارش FDIC تاکید کرد که بانک سیگنیچر نتوانست خطرات بالقوه اتصال خود به صنعت کریپتو و اختلالات و نوسانات آن بازار را تشخیص دهد، که در پایان سال ۲۰۲۲ تشدید شد و تا سال ۲۰۲۳ ادامه یافت.
FDIC از زمانی که در ماه مارس توسط دپارتمان خدمات مالی نیویورک (NYDFS) توقیف شد، بانک سیگنیچر را مورد بررسی قرار داده است. برخلاف ادعاها مبنی بر اینکه بانک صرفاً به دلیل مشتریان رمزارزی بسته شده است، آدرین هریس سرپرست NYDFS بارها تاکید کرده است که بانک با مسائل دیگری نیز دست و پنجه نرم کرده است.
همزمان با گزارش FDIC، فدرال رزرو و دفتر پاسخگویی دولت (GAO) یافتههای خود را از تحقیقات جداگانه در بانک سیلیکون ولی و بانک سیگنیچر منتشر کردند.
گزارش فدرال رزرو همچنین سقوط SVB را به زنجیرهای از مشکلات ناشی از سوء مدیریت مرتبط میداند که با ریسکهای پیشبینینشده مانند افزایش نرخ بهره و چالشهای نقدینگی ترکیب شده است.
گزارش GAO نشان میدهد که در سال منتهی به سقوط بانک Signature، سپردهگذاری و فعالیت در کریپتو را کاهش داده است. GAO به این نتیجه رسید که هر دو بانک قادر به مدیریت موثر ریسکهای مربوط به سپردههای خود نیستند.
هر یک از این سه گزارش عدم اقدام به موقع تنظیمکنندههای فدرال را به عنوان یک عامل مهم برجسته میکند و نشان میدهد که مقامات بانکی میتوانستند زودتر برای جمعآوری دادههای بیشتر یا مدیریت موثرتر بانک ها و خطراتی که با آن روبرو هستند وارد عمل شوند.
پیشنهاد مطالعه: گزارشی درباره بحران مالی و ورشکستگی بانک سیلیکون ولی (Silicon Valley Bank)