ایستگاه خبر

مدل انباشت بر جریان: هر بیت‌کوین معادل ۱۰ هزار اونس طلا

پریان بورینگ (Perianne Boring)، موسس اتاق بازرگانی دیجیتال، مدعی شد که در هشت سال آینده هر بیت‌کوین ارزشی برابر با ۱۰ هزار اونس طلا خواهد داشت. این پیش‌بینی برپایه‌ی تجزیه و تحلیل رفتار قیمتی با استفاده از مدل انباشت بر جریان (stock to flow – S2F) شکل گرفته است.

مدل S2F میزان کمیابی یک منبع معین را ارزیابی می‌کند. نسبت مورد استفاده‌ی در این مدل از تقسیم مقدار منابع موجود از یک دارایی در خزانه‌ها (انباشت) بر مقدار تولید سالانه‌ی آن (جریان) به‌دست می‌آید. به بیان ساده‌تر با افزایش نسبت انباشت بر جریان بیت‌کوین قیمت آن نیز اوج خواهد گرفت.

PlanB، که نام مستعار یک معامله‌کننده‌ی معروف در فضای کریپتو است، نخستین فردی بود که از این مدل برای بیت‌کوین استفاده نمود. او با کمک مدل S2F و قیمت‌های تاریخی بیت‌کوین موفق به طراحی یک مدل آماری برای آن شد که قیمت این رمز ارز در بهار ۲۰۲۵ حدود یک میلیون دلار پیش‌بینی می‌کرد.

مدل انباشت بر جریان: هر بیت‌کوین معادل 10 هزار اونس طلا

مدل انباشت بر جریان خبر از بیت‌کوین گران‌تری می‌دهد

پریان بورینگ در گفتگوی خود با Squawk Box CNBC، در خصوص قیمت‌گذاری پایین بیت‌کوین گفت بر اساس قانون متکالف (Metcalfe) ارزش بیت‌کوین ۷۲ هزار دلار تعیین شده که حدودا ۲۰ درصد بیشتر از قیمت فعلی بازار است.

بورینگ با استناد به مدل S2F قیمت بیت‌کوین را در سال جاری بین ۱۰۰ تا ۲۸۸ هزار دلار اعلام کرده و با اشاره به همبستگی ۹۴ درصدی این مدل از ادعای خویش دفاع نمود.

او اظهار داشت:

«تحلیل‌های موجود حاصل ۱۲ سال داده‌ی تاریخی در مدل S2F برای این رمز ارز است، این مدل پس از برابرسازی دلار آمریکا و طلا به ترتیب نرخ همبستگی ۹۴ و ۹۹ درصدی‌ای ارائه می‌دهد.»

محدودیت‌های مدل انباشت بر جریان

با وجود جذابیت‌های موجود در سنجش کمیابی دارایی‌ها، محدودیت‌های این مدل اثربخشی آتی آن را در سایه‌ای از تردید قرار می‌دهد.

برای مثال تنها شاخص ارزیابی آن نسبت کمبود-بر-عرضه است که متغیرهای دیگری از جمله تقاضا را نادیده می‌گیرد. مطابق یک اصل کلی، قیمت همواره از تعامل بین عرضه و تقاضا به‌وجود می‌آید. نقطه ضعف دیگر بی‌توجهی به رویدادهای پیش‌بینی نشده مانند ورود سرمایه‌گذاران سازمانی به بازار یک دارایی خاص است.

پیشنهاد مطالعه: بهترین نرم‌افزارهای استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۱

Source

https://coiniran.com/?p=45001
دکمه بازگشت به بالا