دورخیز کوانتوم برای دیفای و فرصت ویژه برای توسعه دهندگان
کوانتوم به دنبال جذب توسعه دهندگان خلاق برای ورود به دنیای دیفای با سرمایهگذاری میلیون دلاری
در سال ها و ماه های اخیر و به دنبال ترند و فراگیر شدن صنعت دیفای در حوزه رمزارز و بلاکچین، شرکت های بزرگ، پروژه های معروف و بانک های صاحب نام زیادی یا به این عرصه وارد شده اند و یا رویای ورود به آن را در سر میپرورانند. این صنعت وسوسه انگیز و پولساز است، هم برای بنیانگذاران و هم برای توسعه دهندگان.
سرعت رشد این صنعت و ورود بازیگران و پروژه های جدید به این حوزه که اکثرا مبتنی بر بلاکچین اتریوم هستند بار دیگر مشکلاتی را برای این دومین رمزارز پرطرفدار دنیا به وجود آورد.
از جمله این مشکلات بروز مجدد مشکل مقیاس پذیری، اشباع شدن تراکنش های شبکه و به دنبال آن تاخیر در تایید تراکنش ها و مهمتر از همه افزایش چشمگیر هزینه کارمزد شبکه (gas) است. این نقصان فرصتی را برای دیگر بازیگران به منظور ورود به این عرصه را پدید آورده است.
در همین رابطه، کوانتوم نیز برای ورود پرقدرت به این فضا خیز برداشته است. شاید بخشی از این انگیزه به خاطر شباهت زیاد ساختار شبکه اتریوم و کوانتوم است. هر دوی آنها از EVM و زبان برنامه نویسی سالیدیتی استفاده میکنند.
همین نکته میتواند برای توسعه دهندگان جذاب بوده و انگبزه آنها را تحریک نماید. مخصوصا اگر بدانند کوانتوم برای این کار اعلام کرده که میخواهد یک میلیون دلار برای جذب توسعه دهندگان خلاق و با انگیزه سرمایهگذاری کند. این خبر را پاتریک دای بنیانگذار اتریوم در اکانت توییترش اعلام کرده است.
او از این هم فراتر رفته و اعلام کرده اگر میزان تقاضاها از سوی توسعه دهندگان زیاد باشد حتی این مبلغ را به 5 میلیون دلار خواهد رساند. همین سخن کافی بود که قیمت کوین کوانتوم (Qtum) را در عرض 24 ساعت به اندازه 8% افزایش دهد.
به نظر میرسد مشکلات پدید آمده برای شبکه اتریوم در روزهای اخیر (از جمله افزایش کارمزد و پر شدن ممپول ها) موجب نگرانی زیادی برای کاربران و پدید آورندگان دیفای (DeFi) شده است و آنها را با این تردید مواجه کرده که آیا این مشکلات و نگرانی ها بر تراکنش های شبکه و مبادلات غیر متمرکز تاثیر زیادی خواهد گذاشت یا نه.
شبکه کوانتوم دارای هزینه کارمزد کمتر و سرعت بالاتری است و این میتواند یک فرصت ویژه برای آن خلق کند. همین امر سبب تبلیغات زیادی در این زمینه شده و امکانات و مزایای شبکه کوانتوم را نسبت به اتریوم برجسته کرده است. از جمله امکانات بیشتر و موثر تر برای ایجاد اسمارت کانترکت ها و باگ های کمتر در این زمینه.
هرچند کوانتوم از خیلی قبل تر یعنی سال 2017 این ایده و ورود به دیفای را در سر میپرورانده است، اما رشد خیره کننده این صنعت که اخیرا اتفاق افتاده، نمیتوانست در آن زمان انگیزه کافی به کوانتوم برای ورود به این عرصه را بدهد.
توسعه دهندگان با انگیزه و بلند پرواز اکنون میتوانند از این موقعیت به وجود آمده بهره برده و با پیوستن به تیم توسعه کوانتوم برای پروژه های دیفای یک بازی برد-برد هم برای خود و هم برای کوانتوم خلق کنند. نتیجه این باز قطعا یک برد ویژه برای فراگیر تر شدن صنعت دیفای و اقبال کاربران به آن خواهد شد.
فرصت ویژه
اگر شما نیز جزو یکی از این توسعه دهندگان با تجربه کاری در زمینه برنامه نویسی سالیدیتی و شبکه اتریوم هستید و علاقمند به استفاده کردن از این فرصت ویژه و پیوستن به تیم کوانتوم هستید میتوانید مستقیما درخواست همکاری خود را برای این پروژه ارسال نمایید.
تیم کوین ایران نیز مثل همیشه در کنار شماست تا اگر در این راه کمک و یا راهنمایی خواستید به شما ارائه نماید.
بیشتر بخوانید:Qtum چیست؟