گزارش بازار های همتا به همتای (P2P) بیت کوین در ایران ، پرو و…
دو هفته گذشته، مبادلات ریال با بیت کوین افزایش قابل توجهی داشته و رقم ۳۷.۵ میلیارد ریال (حدود ۸۹۰ هزار دلار) به ثبت رسیده است.
بر اساس گزارش Coindance، فعالیت های تجاری همتا به همتا در هفته های اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. به نظر می رسد فعالیت تجاری بیشتر در بازار های نوظهور بیت کوین در آمریکای لاتین و بخصوص در کشور های پرو، آرژانتین و فیلیپین رونق یافته است.
حجم معاملات ثبت شده بیت کوین (BTC) در پرو
پرو در طول دو هفته گذشته، شاهد شکسته شدن رکورد فعالیت های تجاری میان BTC و PEN بوده است. هفته اول سپتامبر حجم معاملات بیشتری ثبت شد و رکورد دومین حجم معاملات، معادل با 114 BTC یا ۲.۶۳۵ میلیون PEN (حدود ۸۰۰ هزار دلار آمریکا) در این هفت روز اتفاق افتاد. همچنین سومین رکورد متعلق است به جابجایی 112 BTC معادل با ۲.۳۹ میلیون PEN (حدود ۷۲۰ هزار دلار آمریکا) که در هفته دوم سپتامبر رخ داد.


رکورد تاریخی بازار های همتا به همتای بیت کوین در آرژانتین و فیلیپین
در آرژانتین، تقریبا ۶.۹۳ میلیون ARS (حدود ۱۸۰ هزار دلار آمریکا) در اولین هفته بیت کوین معامله شد. هفته بعد نزدیک به ۶.۱۶ میلیون ARS (حدود ۱۶۰ هزار دلار آمریکا) مبادله گردید و رکورد دومین هفته پر تراکنش را از آن خود کرد.

هفته گذشته همچنین شاهد قوی ترین رکورد مبادله پزوی فیلیپین (PHP) با بیت کوین بودیم و معادل ۳۷.۵ میلیون PHP (حدود ۶۹۰ هزار دلار) بیت کوین مبادله شد. این یعنی هفته گذشته با مبادله 106 BTC رکورد مبادله همتا به همتای BTC با PHP پس از می ۲۰۱۶ شکست.


بازار های نوظهور افزایش فعالیت معاملاتی را نشان می دهند
برخی از بازار های نوظهور دیگر نیز هفته گذشته شاهد افزایش ناگهانی در حجم معاملات بوده اند که از مهمترین آنها می توان به ایران و تانزانیا اشاره کرد. هفته گذشته همچنین رکورد دار بیشترین مبادله ریال با بیت کوین نیز بوده است و حدود ۳۷.۵ میلیارد ریال (حدود ۸۹۰ هزار دلار) بیت کوین در این هفته معامله شده است.

همچنین دو هفته گذشته رکورد دار دومین و سومین هفته های با مبادله بالای شیلینگ تانزانیا (TZS) و BTC است. هفته ی با بیشترین رکورد مبادله TZS و BTC حوالی ۱۴ام آوریل رخ داده و ۱۷ بیت کوین در آن مبادله شده است.

توجه!
دیدگاه هایی که در این مقاله استفاده شده اند متعلق به نویسنده بوده و لزوما مربوط به کوین ایران نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.
تازه بیشتر حجم خرید و فروش ایرانیا تو سایتهای فارسی هستش که آماری ازشون نیست
به جزء بیتگاه سایت فارسی دیگه ای هم داریم