تحلیل آنچینتحلیل بازار

تحلیل آنچین هفتگی ارزهای دیجیتال (۲۴ شهریور) – تحلیل ساختار جدید شبکه اتریوم بر اساس شاخص‌های آنچین

در مقاله تحلیلی این هفته قصد داریم به مناسبت آغاز به کار ساختار جدید شبکه اتریوم، مکانیزم اثبات-سهام (PoS) را به شکل دقیق‌تری مورد واکاوی قرار دهیم و علاوه براین، اطلاعات موجود درباره Beacon Chain اتریوم را از لحظه آغاز به کار تا لحظه فعلی، بر اساس شاخص‌های آنچین بررسی کنیم.

این تغییر، یکی از بزرگ‌ترین تغییرات اقتصادی حوزه رمز ارزها است. پروژه مرج مانند تعویض موتور یک جت ۱۹۱ میلیارد دلاری در حال پرواز است. علاوه بر این، اگر مجموعه تمام پروژه‌هایی که تحت شبکه اتریوم عملیاتی شده‌اند را در نظر بگیریم، شاید صحبت از تغییر در یک اکوسیستم چند هزار میلیارد دلاری به میان آید.

پروژه مرج اتریوم (Merge) یکی از مهم‌ترین و موثر‌ترین رخدادهای تاریخ بلاک چین محسوب می شود. این پروژه محصول نوآوری و نبوغ طراحان بلاک چین اتریوم است و مکانیزم اثبات-کار را به مکانیزم اثبات-سهام تغییر خواهد داد. در حال حاضر یک روز از آغاز به کار رسمی این پروژه می‌گذرد و ما نیز قصد داریم سازوکار و نحوه عملکرد این مکانیزم جدید را با توجه به شواهد موجود، ارزیابی کنیم. در ادامه تاریخ Beacon Chain از اولین بلاک ساخته شده در دسامبر ۲۰۲۰ تا به امروز را بررسی می‌کنیم.

پیشنهاد مطالعه: پرسش‌های متداول دربارۀ به‌روزرسانی مرج اتریوم (The Merge)

فرآیند تولید بلاک و روند اعتبار بخشی به آن‌ها

بر اساس مکانیزم اثبات-کار روند شکل‌گیری بلاک‌ها، تایید آن در چند مرحله توسط ماینرها انجام می‌شد. در مکانیزم پیشین، بلاک‌های تولید شده در اختیار نودهای شبکه قرار می‌گرفت تا بر اساس قوانین اجماع شبکه اتریوم، تراکنش‌ها مورد تایید قرار گیرد.

در مکانیزم جدید اتریوم (PoS) مراحل تولید و تایید بلاک‌ها کمی پیچیده‌تر خواهد بود:

  • بیکن چین (Beacon Chain) از کنار هم قرار گرفتن اسلات‌ها (Slot) تشکیل شده است. شکل‌گیری هر اسلات ۱۲ ثانیه طول می‌کشد.
  • هر اسلات موقعیتی است که اعتباردهنده‌ (Validator) می‌توانند به واسطه آن یک بلاک جدید را به مجموعه اعتباردهندگان پیشنهاد دهد.
  • شکل‌گیری هر ۳۲ اسلات متوالی ۶.۴ دقیقه زمان می‌برد که در اصطلاح به این مجموعه ۳۲ اسلاتی، Epoch گفته می‌شود.
  • شبکه برای نظارت و اعتبار بخشی به هر Epoch، ۱۲۸ اعتباردهنده انتخاب می‌کند.
  • بر اساس الگوهای شبکه در مکانیزم جدید، یک اعتبار دهنده انتخاب شده و وظیفه دارد با انتخاب یک بلاک از اسلات را به دیگر اعتبار‌دهنده‌ها پیشنهاد دهد.
  • اعتباردهنده‌ها بلاک مورد نظر را بر اساس الگوها و قوانین اجماع اتریوم تایید می‌کنند. این فرآیند به واسطه رای‌گیری از اعتباردهنده‌ها صورت می‌گیرد.
  • اولین بلاک ساخته شده در بیکن چین در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۰ ثبت شده است و در حال حاضر ۶۳۹ روز از فعال بودن آن می‌گذرد. در این مدت تعداد کل بلاک‌های تولید شده از چهار میلیون و پانصد هزار گذشته و بیش از ۱۴۲ هزار Epoch شکل گرفته است.

تحلیل آنچین

همانطور که گفته شد هر اسلات را می‌توان به عنوان فرصتی برای تولید بلاک درنظر گرفت. اگر اعتباردهنده‌ای که نقش تولید بلاک را به عهده دارد، فعال نباشد یا نتواند فرآیند تولید بلاک را به شکل کامل انجام دهد، یک اسلات ناموفق تولید خواهد شد. تا به امروز، شبکه بیش از ۴۱ هزار اسلات ناموفق را ثبت کرده که برابر با ۰.۹ درصد کل اسلات‌های ایجاد شده است.

علاوه بر این، اگر بلاک تولید شده، مورد توافق اکثریت رای‌دهندگان قرار نگیرد و رد شود، تحت عنوان بلاک‌های ناموفق دسته‌بندی خواهد شد و با اصطلاح Orphan شناخته می‌شود. تفاوت این مطلب با بند قبلی اینجاست که در این وضعیت بلاک مورد نظر تولید شده اما مورد تایید قرار نگرفته است. تا کنون بیش از ۵ هزار بلاک ناموفق در بیکن چین ثبت شده است.

تحلیل آنچین

بر اساس تعاریف پیشین، هرچه میزان فعالیت اعتباردهنده‌ها بیشتر باشد، اسلات‌های ناموفق کمتری در شبکه ثبت خواهد شد. برای ارزیابی فعالیت اعتبار دهنده‌ها می‌توان از شاخص نرخ مشارکت (Participation Rate) استفاده کرد. این شاخص نسبت بلاک‌های تولید شده به اسلات‌های موجود را محاسبه و بازنمایی می‌کند.

همانطور که در شاخص زیر مشاهده می‌کنید، خط‌ آبی میزان فعالیت اعتبار‌دهنده‌ها را برای تایید هر Epoch بازنمایی می‌کند. این خط نشان می‌دهد که به شکل میانگین همواره بیش از ۹۶ درصد از اعتباردهنده‌ها فعال هستند. از طرفی نمودار قرمز نشان‌دهنده تعداد بلاک‌های تولیدی نسبت به اسلات‌های موجود است. پس از قله قیمتی نوامبر در سال ۲۰۲۱، میزان این شاخص همواره بیش از ۹۹ درصد بوده است. به عبارتی می‌توان گفت همه اعتبار‌دهنده‌ها فعال هستند و از تمام اسلات‌ها برای تولید بلاک بهره می‌گیرند. هرچقدر میزان این نمودار به ۱۰۰ نزدیک‌تر شود، اعتماد سرمایه‌گذاران به شبکه بیشتر خواهد شد.

تحلیل آنچین

علاوه بر میزان مشارکت، می‌توان تعداد رای‌های صادر شده از طرف اعتبار‌دهنده‌ها را نیز با توجه به شاخص زیر بررسی کرد. هر رای یک تاییدیه برای ثبت شدن بلاک در شبکه است. با توجه به اینکه شکل‌گیری هر اسلات ۶ ثانیه زمان می کیو برای تولید شدن یک بلاک جدید از آن، نیازمند ثبت ۱۲۷ رای خواهیم بود، می‌توان نتیجه گرفت که در هر روز در حدود ۷۳۹ هزار رای ثبت می‌شود. همانطور که در نمودار زیر نیز مشاهده می‌کنید، از آگوست ۲۰۲۱ تا به امروز میزان رای‌های ثبت شده در شبکه همواره در حدود ۸۰۰ هزار رای قرار داشته است.

تحلیل آنچین

اعتبار‌دهنده‌ها به جای ماینرها

در مکانیزم جدید شبکه اتریوم، ماینرها به کلی حذف خواهند شد و اعتبار‌دهنده‌ها نقش تایید تراکنش‌ها را به عهده می‌گیرند. هر فرد برای آنکه یکی از اعتبار‌دهندگان اتریوم باشد، باید به اندازه ۳۲ ETH در بیکن‌چین سرمایه‌گذاری کند. این شبکه امکان سرمایه‌گذاری یا خرید سهام را از نوامبر ۲۰۲۰ آغاز کرد و اولین بلاک در ۱ دسامبر تولید شد. طبق محاسبات مرحله صفر این پروژه، برای تولید بلاک، بیکن چین نیازمند سهامی برابر با ۵۲۴۲۸۸ ETH بود. روند تجمیع این حجم از سهام ابتدا کند بود، اما به تدریج سرعت گرفت و در ۲۴ نوامبر ۲۰۲۰ سهام‌داران کافی برای آغاز به کار شبکه فراهم شدند.

یکی از مسائل مهم در پروژه ادغام، سرمایه‌گذاری یکطرفه است. به این معنی که سهام‌داران تا زمان اجرای ارتقای Shanghai حق برداشت سهام خود را ندارند. طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، ارتقای مذکور بین ۶ تا ۱۸ ماه پس از شروع ادغام شبکه، اجرایی خواهد شد.

تحلیل آنچین مرج اتریوم

طی ۶۳۹ روزی که از آغاز فعالیت بیکن چین می‌گذرد، همچنان سرمایه‌گذاری و خرید سهام در این پروژه ادامه دارد. علت این امر رشد فناوری شبکه و جلب اعتماد سهام‌داران بوده است. از ابتدا تا به امروز همواره به شکل میانگین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تراکنش برای خرید سهام و ورود به دایره اعتباردهندگان ثبت شده است.

بر اساس شاخص زیر، میزان سرمایه‌گذاری در بیکن چین طی چند دوره، بیش از میانگین بوده است. سه دوره در بازار صعودی سال ۲۰۲۰-۲۱ رخ داده و یک دوره نیز از فوریه یا می ۲۰۲۲. اما پس از آن و در پی ریزش ناگهانی ارزش LUNA، سطح اعتماد سرمایه‌گذاران کاهش یافت و در همین راستا میزان خرید سهام نیز افت کرد.

تحلیل آنچین

کل حجم اتریومی که به عنوان سهام، پشتوانه بیکن چین قرار گرفته است ۱۳.۴ میلیون اتریوم است. این میزان معادل ۱۱ درصد کل ذخیره شبکه اتریوم است. تمرکز ۱۱ درصد از ذخیره اتریوم تحت یک قرارداد هوشمند، نشان‌دهنده اهمیت بیکن چین است. این حجم می‌تواند سطح اعتماد سرمایه‌گذاران به موفقیت پروژه ادغام را بازنمایی کند.

می‌توان حجم اتریوم واریز شده به قرارداد بیکن چین را با حجم کل اتریوم واریز شده به کل قراردادهای زیر مجموعه مقایسه کرد. حجم اتریومی که به تمام پروژه‌های زیرمجموعه اتریوم واریز شده است ۲۷ درصد ذخیره کل را تشکیل می‌دهد و کل اتریوم نگه‌داری شده در صرافی‌های متمرکز نیز ۱۶ درصد ذخیره در گردش این شبکه است.

تحلیل آنچین

در این بخش قصد داریم به تقسیم‌بندی سهام‌داران (اعتباردهندگان) بیکن چین بپردازیم. نودهای بیکن چین تحت عناوین مختلفی طبقه‌بندی می‌‌شوند: استخرهای سهام (Staking Pool)، عملگرهای صرافی‌ها (Exchange Operator)، نودهای نا‌شناس (Unknown) و نودهای انفرادی (Single).

صرافی Lido (قرمز): این صرافی یکی از بزرگترین سهام‌داران بیکن چین محسوب می‌شود و سرمایه‌گذاران بسیاری از طریق این صرافی، فعالیت خود در راستای تایید تراکنش‌ها را انجام می‌دهند. بیش از ۴.۱ میلیون اتریوم از پشتوانه شبکه بیکن چین متعلق به Lido است که ۳۱ درصد از نودها را به خود اختصاص می‌دهد.

سه صرافی اصلی (نارنجی): Coinbase، Kraken و Binance؛ سه صرافی برتری هستند که سهم قابل توجهی در ایجاد نودها به عهده دارند. این صرافی‌ها مجموعا ۳.۵ میلیون اتریوم از سهام بیکن چین و ۲۷ درصد از نودها را به خود اختصاص داده‌اند.

همه ارائه‌دهندگان خدمات خرید سهام (بنفش):  این مجموعه ۱.۲ میلیون اتریوم از سهام بیکن چین را در اختیار دارند و ۹.۵ درصد از نودها را به خود اختصاص می‌دهند. اگر جمع کل سه دسته اخیر را محاسبه کنیم خواهیم دید که حدود ۹ میلیون از سهام پشتوانه بیکن چین و بیش از ۶۷ درصد از نودهای شبکه در اختیار این سه دسته قرار گرفته است.

نودهای انفرادی یا ناشناس (سبز): حجم باقی‌مانده، معادل ۴.۴ میلیون اتریوم و ۳۲ درصد از نودها، در این دسته قرار می‌گیرد.

تحلیل آنچین

در نمودار زیر می‌توانید نسبت سهم گروه‌های مختلف سهام‌داران را مشاهده کنید. بر اساس این شاخص می‌توان نتیجه گرفت که ارائه‌دهندگان خدمات خرید سهام به سرعت رشد کردند و توانستند تسلط قابل ملاحظه‌ای به کل شبکه داشته باشند. در این میان رشد صرافی Lido بیشتر از دیگر ارائه‌کنندگان خدمات است. علت این امر را می‌‌توان در ترکیب عناصر زیر توضیح داد:

  • راه‌اندازی نود انفرادی نیازمند دانش و تسلط کافی بر مسائل فنی این حوزه است.
  • استفاده از خدمات ارائه‌دهندگان خدمات خرید سهام، بسیار ساده‌تر است و ریسک کمتری داد.
  • با استفاده از خدمات ارائه شده توسط این دسته، می‌توان با داشتن کمتر از ۳۲ اتریوم نیز در سود حاصل سهیم بود
  • با استفاده از خدمات این واسطه‌ها می‌توان سهام را تبدیل به توکن کرد در بازارها و صرافی‌های مختلف به عنوان وثیقه استفاده کرد. RacketPool، Lido و اخیرا Coinbase جزو این دسته ارائه‌کنندگان خدمات خرید سهام هستند.

همانطور که در شاخص زیر مشاهده می‌کنید، ریزش ناگهانی LUNA تاثیر منفی خاصی بر وضعیت سهام‌داران انفرادی نداشته است و حتی مقدار تسلط آن‌ها مقداری افزایش یافته است. این در حالی است که میزان تسلط مجموعه ارائه‌دهندگان خدمات خرید سهام، پس از ریزش LUNA، ۲ درصد کاهش یافته است.

تحلیل آنچین

هرچند تا اجرای ارتقای Shanghai، سرمایه‌گذاری در قرارداد بیکن چین یکطرفه است. اما در دو صورت امکان خروج اعتباردهنده‌ها وجود دارد:

خروج اختیاری (آبی): در این حالت اعتباردهنده دیگر بلاکی پیشنهاد نمی‌دهد و در فرآیند رای‌گیری نیز شرکت نمی‌کند. اما همچنان نمی‌تواند سرمایه خود را برداشت کند.

مجازات (نارنجی): اگر یک اعتباردهنده بلاک نادرستی را به دیگر اعتبار‌دهنده‌ها پیشنهاد دهد یا به یک بلاک نادرست رای دهد و باعث ایجاد اختلال در تایید تراکنش‌ها شود، اجبارا از مجموعه اعتباردهندگان اخراج می‌شود. به این مجازات در اصطلاح Slashing گفته می‌شود.

تا به امروز ۶۷ سهام‌دار به شکل اختیاری از استخر اعتباردهندگان خارج شده‌اند و ۱۶۷ سهام‌دار به شکل اجباری. با این حال تشخیص اینکه نودها بر اساس یک اتفاق دچار اشتباه شدند یا رفتار مجرمانه‌ای انجام داده‌اند، نیازمند بررسی و واکاوی بیشتری دارد.

تحلیل آنچین

عملکرد اعتباردهندگان و درآمد آن‌ها

یک اعتبار‌دهنده برای شروع کار خود باید ۳۲ اتریوم داشته باشد و در صورتی که مقدار سهام از ۱۶ اتریوم کمتر شود، اعتباردهنده از مجموعه اخراج می‌شود. به طور کلی میزان سهام اعتباردهندگان تحت شرایط زیر تغییر می‌کند:

۱.درآمد: هر اعتباردهنده با معرفی بلاک و تایید آن درآمد کسب می‌کند و این امر میزان سهام او را افزایش می‌‌دهد.

۲.عدم فعالیت: اگر اعتباردهنده‌ها فرصت معرفی بلاک یا مشارکت در رای‌گیری را از دست بدهند، از سها‌م‌شان کاسته خواهد شد.

۳.مجازات: در صورت بروز رفتار مجرمانه از اعتبار‌دهنده، فرد شامل مجازات خواهد شد و درآمدش کاهش می‌یابد.

دارایی موثر (Effective Balance) که در شاخص زیر با رنگ سبز نشان‌ داده شده است، موجودی موثر شما مستقل از کاهش‌ها و افزایش‌ها است. به عنوان نمونه اگر بر مبنای معرفی و تایید بلاک ۰.۵ اتریوم درآمد کسب کنید، موجودی شما ۳۲.۵ اتریوم است اما دارایی موثر شما ۳۲ اتریوم است. از طرفی اگر به دلیل عدم فعالیت، ۰.۵ اتریوم جریمه شوید، موجودی شما ۳۱.۵ اتریوم است، اما دارایی موثر شما ۳۱ اتریوم است. این نکته را در نظر داشته که اگر دارایی موثر کمتر یا بیشتر از ۳۲ اتریوم شود، مقدار مازاد تحت عنوان دارایی غیرموثر طبقه‌بندی می‌شود.

در حال حاضر ۱۳.۳۵ میلیون اتریوم از پشتوانه‌های بیکن چین، حد نصاب سهام را دارند و ۷۴۵ هزار اتریوم در وضعیت غیرفعال قرار گرفته‌اند (این رقم ۵ درصد از کل سهام بیکن چین را تشکیل می‌دهد).

تحلیل آنچین

شاخص زیر وضعیت سهام موثر را بازنمایی می‌کند. این شاخص با توجه به نسبت دارایی غیرموثر و دارایی موثر می‌تواند تغییرات سهام موثر را محاسبه کند. با توجه به اینکه در حال حاضر ۵.۲۹ درصد دارایی‌های سهام‌داران غیرموثر است، میزان سهام موثر به ۹۴.۷۱ رسیده است. وضعیت سهام موثر در اولین بلاک تولید شده ۱۰۰ درصد بوده است، اما با گذر زمان و کسب درآمد سهام‌داران بیش از ۵ درصد دارایی سهام‌داران وارد بخش دارایی‌های غیرموثر شده است.

تحلیل آنچین

در شاخص زیر می‌‌توان میزان درآمد اعتباردهندگان بیکن چین را مشاهده کرد. بر اساس مکانیزم اثبات-سهام هرچقدر میزان سهام کل افزایش یابد، درآمد اعتباردهندگان کاهش می‌یابد. از ابتدای آغاز به کار بیکن چین، با توجه به افزایش حجم سهام، میانگین درآمد اعتباردهندگان از ۳.۶۵ اتریوم در سال به ۱.۴۲ اتریوم در سال رسیده است. البته سرمایه‌گذاری یکطرفه نیز نقش موثری در این موضوع داشته است. از ابتدای فعالیت بیکن چین هیچ کدام از سهام‌داران نتوانسته‌اند سرمایه خود را خارج کنند و همین امر باعث افزایش قابل توجه حجم سهام و کاهش درآمد اعتباردهندگان شده است.

درآمد اعتباردهندگان به ازای سهام ۳۲ اتریومی در بلاک اول شبکه، ۱۱ درصد بوده است. اما این رقم در حال حاضر به ۴ درصد رسیده است. با توجه به اینکه پس از پروژه ادغام، اعتماد سرمایه‌گذاران بیش از پیش جلب خواهد شد و حجم سهام، افزایشی جهشی خواهد داشت، درآمد اعتباردهندگان از این مقدار نیز کمتر خواهد شد.

تحلیل آنچین

در حال حاضر هر دو مکانیزم PoW و PoS همزمان فعالیت می‌کنند. از آغاز فعالیت بیکن چین تا به امروز ۷۴۷ هزار اتریوم تولید شده است. در همین مدت مکانیزم PoW، ۸.۵ میلیون اتریوم ایجاد کرده است. به عبارتی می‌توان گفت در این مدت ۸ درصد از اتریوم‌ها توسط مکانیزم اثبات-سهام تولید شده‌اند و ۹۲ درصد اتریوم‌ها توسط مکانیزم اثبات-کار. می‌توان نتیجه گرفت که میزان افزایش حجم ذخیره توسط PoS بسیار کمتر از PoW است.

تحلیل آنچین

در این بخش قصد داریم قیمت واقعی (Realized Price) اتریوم‌های واریز شده به قرارداد بیکن چین را محاسبه کرده و تاثیر درآمد حاصل از سهام را بسنجیم. قیمت واقعی اتریوم‌های متعلق به قرداد بیکن چین از ضرب تعداد آن‌ها در میانگین قیمت خرید محاسبه می‌شود.

قیمت واقعی برای کل ذخیره اتریوم (بنفش) ۱۶۵۰ دلار است که نشان می‌دهد نقطه عطف جابه‌جایی‌ها به طور میانگین در این سطح واقع شده است.

قیمت واقعی اتریوم‌های واریز شده به قرارداد بیکن چین (قرمز) ۲۴۷۰ دلار است. قیمت واقعی این دسته از توکن‌ها ۵۰ درصد بالاتر از قیمت واقعی کل بازار است. این امر نشان می‌دهد که سهام‌داران بیکن چین ۳۳ درصد بیشتر از دیگر مالکان اتریوم در محدوده ضرر واقع شده،اند.

قیمت واقعی اتریوم‌های واریز شده به قرارداد بیکن چین با احتساب پاداش‌های دریافت شده (آبی) ۲۳۹۰ دلار است. سهام‌دارانی که موفق به کسب درآمد از بیکن چین شده‌اند، ۳ درصد کمتر از دیگر سهام‌داران در محدوده زیان واقع شده‌اند. با این حال همچنان اختلاف زیادی با قیمت واقعی کل بازار دارند.

هرچند سهام‌داران شامل یک سود ۳ درصدی شده‌اند، اما بازار نزولی سال ۲۰۲۲ باعث شد که متحمل زیان بالقوه بالایی شوند. به همین خاطر استقبال از صرافی‌هایی مثل Lido که به واسطه سهام بیکن چین، خدمات بازار مشتقات اتریوم را ارائه می‌دهند، افزایش چشمگیری داشته است.

تحلیل آنچین

در حالی که نرخ انتشار اتریوم در مکانیزم PoW نسبتا ثابت و در حدود ۲ اتریوم به ازای هر بلاک بوده است، نرخ انتشار مکانیزم PoS به شکل پیوسته‌ای افزایش یافته است. با ورود اعتباردهنده‌های بیشتر نرخ انتشار نیز افزایش می‌یابد. نرخ انتشار اتریوم در مکانیزم اثبات-سهام از روزی ۳۴۰ اتریوم به روزی ۱۶۲۳ اتریوم رسیده است.

اگر نسبت نرخ انتشار را بین دو مکانیزم مذکور در نظر بگیریم، خواهیم دید که سهم اتریوم‌‌های متعلق به مکانیزم PoS همواره در حال افزایش است. این نرخ از ۲.۸ درصد در آغاز کار بیکن چین به ۱۲.۴ درصد در حال حاضر رسیده است.

تحلیل آنچین

در نهایت قصد داریم مهم‌ترین مسئله شبکه اتریوم پس از مرج را مورد ارزیابی قرار دهیم: با توجه به میزان تولید اتریوم توسط مکانیزم PoS و سوزانده شدن اتریوم‌های تولید شده توسط الگوریتم EIP1559؛ چه تغییری در نرخ انتشار و افزایش ذخیره این شبکه رخ خواهد داد؟ 

نمودار زیر از زمانی که الگوریتم EIP1559 در آگوست ۲۰۲۱ فعال شد، دو سناریو را درباره وضعیت انتشار اتریوم بازنمایی می‌کند:

شرایط حال حاضر (نارنجی): هر دو مکانیزم PoW و PoS فعال است و الگوریتم EIP1559 نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهد. در این شرایط نرخ انتشار همچنان بالاست و بین ۱۱.۸ تا ۱۴.۳ هزار اتریوم در روز نوسان می‌کند.

شرایط شبیه‌سازی شده (آبی): در این شرایط فقط مکانیزم PoS فعال است و الگوریتم EIP1559 در ساختار بیکن چین به فعالیت خود ادامه می‌دهد. همانطور که مشاهده می‌کنید، این وضعیت به شکل موثری روند افزایش ذخیره اتریوم را محدود کرده و می‌تواند طی مدت کوتاهی نرخ انتشار را به ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ اتریوم در روز برساند.

تحلیل آنچین

جمع‌بندی

پروژه مرج اتریوم که طی ۲۴ ساعت گذشته اجرایی شد، حاصل سال‌ها تلاش‌ تحقیقی است و انقلابی در صنعت بلاک چین محسوب می‌شود. تمام آزمایش‌های شبکه اتریوم طی ماه‌های گذشته موفقیت‌آمیز بوده و اکنون تحقق نهایی پروژه مرج در حال اجرا است. بنابراین می‌توان انتظار خبرهای مثبتی درباره ساختار اتریوم و بهبود شرایط آن داشت.

در این مقاله سعی کردیم بنیاد‌های مکانیزم جدید شبکه اتریوم (PoS) را بررسی کرده و عملکرد بیکن چین را روشن‌تر کنیم. در این بررسی واریزی‌های سهام‌داران بیکن چین را ارزیابی کردیم، درآمدشان را سنجیدیم و وضعیت ذخیره سهام‌داران را به دقت واکاوی کردیم.

تمرکز ۱۱ درصدی ذخیره کل اتریوم در قرارداد بیکن چین، نشان می‌دهد که این مکانیزم توانسته است اعتماد سهام‌داران خود را جلب کند. در حال حاضر نیز باید منتظر مشخص شدن کیفیت اجرای پروژه ادغام باشیم. از اطلاعات جدیدی که بدست خواهد آمد می‌توان تحلیل‌های دقیق‌تری ارائه کرد.

این مقاله صرفا برای اهداف آموزشی ارائه شده است و نباید به‌عنوان مشاورهٔ تجاری و سرمایه‌گذاری از طرف کوین ایران و نویسندگانش قلمداد شود.

منبع

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا