ایستگاه خبر

NiceHash اتهامات مربوط به حمله ۵۱ درصدی به شبکه اتریوم کلاسیک را رد کرد

NiceHash در پاسخ به پست وبلاگ اخیر آزمایشگاه اتریوم کلاسیک، تأیید کرد که این پست آنها را هدف قرار داده و آنها را به تسهیل حمله ۵۱ درصدی اخیر به شبکه ETC متهم کرده است. با این حال، NiceHash این ادعاها را رد و خاطرنشان کرد که همیشه با اجرای قانون تضمین کرده است که کاربران آن با شرایط و سیاست‌های حریم خصوصی آنها همراه هستند.

NiceHash همچنین اشاره کرده است که پس از حملات ۵۱ درصدی به ETC، سوءتفاهم زیادی در مورد نحوه عملکرد این پلتفرم وجود داشته است. این امر منجر به این شد که NiceHash مخاطبان خود را از نحوه عملکرد سرویس‌های خود مطلع کند و توضیح دهد که چرا این پلتفرم به افراد در حمله به شبکه‌های بلاکچین (اتهامی که آزمایشگاه‌های ETC به آنها نسبت داده است) کمک نمی‌کند .

NiceHash چیست؟

NiceHash کارگزار حوزه قدرت هش است. NiceHash در اطلاعیه خود گفت: «خریداران در بازار آزاد شرکت می‌کنند و می‌توانند الگوریتمی را که برای پشتیبانی قدرت هش می‌خواهند انتخاب کنند. آنها یک استخر را که قدرت هش NiceHash را قبول می‌کند، انتخاب می‌کنند، قیمت آن را تعیین می‌کنند و سفارش می‌دهند. پس از انجام سفارش توسط ماینرهای متصل به NiceHash، داده‌های قدرت هش آنها به استخری که خریدار برای استخراج انتخاب کرده است هدایت می‌شود. برای هر سهم معتبری که ارائه می‌دهند، به ازای قیمتی متوسطی که تعیین شده و هر دقیقه به روز می‌شود، به آنها بیت کوین پرداخت می‌شود. و خریدار در پایان، رمزارز را از استخر دریافت می‌کند.»

با این توضیحات، خدماتی که NiceHash ارائه می‌دهد از تصورات و اتهاماتی که آزمایشگاه‌های ETC به آن نسبت داده‌اند مبری می‌شود.

آنها ادامه دادند: «از نظر فنی، غیرممکن است که NiceHash یا هر ماینر دیگری در پشت استخر تشخیص دهد که آیا از قدرت هش آن برای حمله 51٪ سواستفاده می‌شود یا خیر. استخرهای استخراج فقط اطلاعات لازم برای محاسبه هش بلوک را به NiceHash تحویل می‌دهند.»

NiceHash قبل از وقوع حمله هیچ راهی برای فهمیدن اینکه آیا هش خریداری‌شده از آنها برای اهداف غیرقانونی استفاده می‌شود یا خیر، ندارد.

NiceHash گفته است: «از آنجایی که حمله دیرتر از استخراج اتفاق می‌افتند (معمولاً چند ساعت بعد)، هیچ ماینر، هیچ نود بلاکچین یا فعال دیگری در شبکه بلاکچین نمی‌تواند بین استخرهای قانونی و مهاجمین در طول استخراج تمایز قائل شوند. همانطور که در حمله اخیر علیه ETC می‌بینیم، حتی پس از وقوع حمله، ممکن است روزها طول بکشد تا تجزیه و تحلیل حوادث انجام شود تا بفهمیم آیا حمله‌ای وجود داشته است و چه کسی مهاجم بوده است.»

راه حل چیست؟

با این اوصاف، چگونه می‌توانیم از حملات 51 درصدی محافظت کنیم، زیرا طبق گفته NiceHash و وایت‌پیپر بیت کوین، هیچ روشی برای محافظت در برابر حمله 51 درصدی وجود ندارد.

|| بیشتر بخوانید : وایت پیپر بیت کوین ؛ درست، غلط و آنچه هنوز در مورد آن نمی‌دانیم ||

پاسخ این بوده و هست – در یک راه حل اثبات کار واقعاً غیرمتمرکز، جلوگیری از این حملات غیر ممکن است. تنها کاری که می‌توان انجام داد این است که هزینه حمله را از پاداش مهاجم بالاتر ببریم.

 

Source

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا