هکرها با جعل هویت نمایندگان بنیاد فانتوم بار دیگر به قربانیان مولتیچین خسارت وارد کردند
پس از یک هک نه رقمی دیگر به زیرساختهای شبکه بریج، در حالیکه بخش مربوط به ارزهای دیجیتال در تلاش است تا وضعیت خود را بهبود داده و خود را بازیابد، هکرها با جعل هویت نمایندگان بنیاد فانتوم مجدداً قصد کلاهبرداری از این قربانیان را داشتند.
علیرغم ادعای ایلان ماسک (Elon Musk) مبنی بر بستن حساب کاربری باتهای توییتری و ایجاد فشار بر روی حسابهای مشکوک، در حال حاضر، هزاران اکانت فعال در این شبکه اجتماعی در حال ترویج کلاهبرداریاند.
از دیروز، ۷ ژوئیه ۲۰۲۳ (۱۶ تیر)، یک کمپین جعلی «توزیع اضطراری» در تایملاینهای کریپتویی توییتر بهراهافتاده و مورد توجه قرار گرفته است که در آن هکرها با جعل هویت نمایندگان بنیاد فانتوم (Fantom Foundation)، یک سازمان غیرانتفاعی وابسته به این بنیاد و یک پروتکل بلاکچین با کارایی بالا، قصد فریب کاربران را داشتند با این ادعا که ذخایر توکن فانتوم (FTM ) را برای افرادی که از هک اخیر زیرساختهای پل زنحیرهای آسیب دیدهاند، صادر میکنند.
دیروز، به دلیل فعالیتهای مخرب کمپین کلاهبرداری مذکور، این پروتکل از همه کاربران خود که مکانیسمهای آنها مبتنی بر شبکه فانتوم است درخواست کرد تا همه داراییها خود را پس بگیرند و علاوه بر آن، تمام تأییدیهها را نیز لغو کنند.
حساب جعلی ایجاد شده توسط کلاهبرداران برای تقلید از صفحه قانونی توییتر بنیاد فانتوم (Fantom Foundation) طراحی شده و به شدت توسط رباتهای توییتر تبلیغ و پشتیبانی میشد.
در ساعات پایانی این کمپین، توییتی که در واقع یک دعوت جعلی به برنامه بازپرداخت و لینک فیشینگ بود، بیش از ۶۰۰۰ بار ریتوییت شد. مشکوکترین هک کریپتو در سال ۲۰۲۳. علاوهبراین، این توییت بیش از ۴۳۰۰۰ بار دیده شد و حتی برخی از کاربران توییتر آن را بوکمارک کردند.
پیامهای این حساب جعلی، توسط رباتهایی که آواتار آنها اغلب تصاویری از NFTهای برتر و شناختهشده بود، پشتیبانی و تبلیغ میشدند. روز گذشته، فعالیت ناقص عنصر مبتنی بر فانتوم زیرساخت پل چندزنجیرهای مشاهده و گزارش شد.
هکرها موفق شدند بیش از ۱۰۲ میلیون دلار دارایی را برداشت کنند. شبکه مولتیچین (Multichain) پبش از این هم چندین بار هک شده بود. پس از آخرین تلاش برای حمله به این شکبه، اعضای تیم اعتراف کردند که مدیر عامل آن ناپدید شده است و هیچکس نمیتواند به سرورهای زیرساخت دسترسی داشته باشد.
پیشنهاد مطالعه: ۱۲ مورد از جدیدترین کلاهبرداریهای ارز دیجیتال