گزارش دانشگاه MIT از جایگاه تکنولوژی بلاک چین در سال ۲۰۱۹
نشریه مستقل و متعلق به دانشگاهMIT، با مرور تاریخی کوتاهی بر رویداد های اخیر بلاک چین سال ۲۰۱۹ را سال جهانی شدن بلاک چین معرفی کرده است.
مجله ی فناوری MIT طی انتشار مقاله ای در ۲ ام ژانویه، سال ۲۰۱۹ را سال جهانی شدن بلاک چین معرفی کرده است. این نشریه مستقل و متعلق به دانشگاهMIT می باشد.
این مقاله مرور تاریخی کوتاهی بر رویداد های اخیر بلاک چین داشته و اذعان کرده که این فناوری، تحولی است که قصد داشت سیستم مالی جهانی را در سال ۲۰۱۷ دگرگون کند، اما با توجه به کاهش قابل توجه ارزش دارایی های رمز ارزی مبتنی بر بلاک چین، سال ۲۰۱۸ تبدیل به سال نسبتا ناامید کننده ای برای رسیدن به این هدف شد.
بیشتر بخوانید: رشد ملایم قیمت برترین رمز ارز های بازار؛ رقابت تنگاتنگ ETH و XRP
با این وجود، طبق این گزارش بسیاری از «پروژه های خلاقانه هنوز زنده و در شرف به ثمر رسیدن هستند». با وجود برنامه ها وپروژه های چندین شرکت بزرگ، «سرانجام، سال ۲۰۱۹ فناوری بلاک چین بر روال خود خواهد افتاد».
به عنوان نمونه، این نشریه به تحولات در شرف وقوع حوزه مالی، گزارش ورود بازیگران بی باک و بزرگ وال استریت همچون بورس اوراق بهادار نیویورک (NYSE) و غول سرمایه گذاری Fidelity به حوزه ی کسب و کار رمز ارز ها، اشاره کرده است.

با اینکه کلاهبرداری در پوشش بلاک چین رو به کاهش نهاده است، بحث هایی برای بهبود زیر ساخت های قانون گذاری برای رمز ارز ها به موضوعی مهم تبدیل گردیده است.
مثال دیگری که در گزارش آمده، پیشرفت فناوری قرارداد های هوشمند است که استفاده از چندین زمینه ی حقوقی را فراهم می کند. با تبدیل کردن «کد به قانون»، رمز ارز ها یک قدم دیگر به پذیرش عمومی نزدیک تر می شوند.
بیشتر بخوانید: یک محقق ارشد: به رغم بازار کساد رمز ارز ها، چرا نباید نگران بود؟
در ادامه ی مقاله آمده است که فراگیر شدن فناوری بلاک چین تغییرات قابل توجهی در ایدئولوژی به وجود می آورد که از انگیزه های مهم و برتر ایجاد رمز ارز ها و بلاک چین است. طبق ادعای این مقاله، ریشه های رمز ارز ها که به عنوان حرکات ضد دولتی قلمداد می شد، به ظهور رمز ارز های ملی می انجامد. ونزوئلا که رمز ارز جنجالی پترو با پشتوانه نفت را راه اندازی کرده یا دیگر کشور ها که در فکر ایجاد کوین ملی خود هستند، نمونه هایی از این موارد می باشند.
مثال دیگری که در این مقاله آمده، موافقت صندوق بین المللی پول (IMF) با تحقیق روی رمز ارز های با پشتوانه ی بانک مرکزی (CBDCs) است.
توجه!
دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به کوین ایران نیست و نباید به آن نسبت داده شود.