ایستگاه خبر

Secretum با پشتوانه فناوری بلاکچین جایگزینی برای تلگرام خواهد بود؟

تلگرام هنگامی که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ منتشر شد، جهان را به شدت تحت تأثیر قرار داد. این ایده برادران دوروف، بنیانگذاران شرکت VKontakte که معروف به «فیس بوک روسیه» است، به سرعت مترادف امنیت و پیامرسانی رمزنگاری شده شد. این پیامرسان اکنون طیف گسترده‌ای از کانال‌ها و ویژگی‌های کاربر پسند را ارائه می‌دهد.

تلگرام بلافاصله مورد توجه قرار گرفت و رشد تصاعدی در جذب کاربر داشت. از تنها ۱۰۰،۰۰۰ کاربر روزانه فعال در اکتبر ۲۰۱۳، در ژانویه ۲۰۱۶ به ۱۰۰ میلیون نفر و در پایان ۲۰۲۰ به ۵۰۰ میلیون نفر کاربر روزانه رسید.

امروز، تلگرام پنجمین برنامه پیامرسانی محبوب در جهان است. علیرغم موفقیت و رشد آن، رویدادهای اخیر شهرت تلگرام به عنوان برنامه پیام رسانی ایمن را زیر سؤال برده است:

  • در ژوئن ۲۰۱۹، هکرها توانستند به حساب‌های تلگرام هزاران مقام ارشد برزیل، از جمله رئیس جمهور بولسونارو، نفوذ کنند.
  • در مارس ۲۰۲۰، تلگرام به اشتباه اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر (شناسه حساب کاربری، شماره تلفن و نام) را افشا کرد.
  • در آگوست ۲۰۲۰ داده‌های شخصی بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر فاش شد. مجرمان سایبری توانستند از ابزارهای برنامه‌نویسی چت تلگرام برای هک کردن داده‌های حساب بانکی کاربران استفاده کنند.
  • واحد سایبری دولت چین در سال ۲۰۱۸ ادعا کرد که می‌تواند تلگرام را هک کند.

این رویدادها میلیون‌ها کاربر را بر آن داشته است که آشکارا بپرسند: آیا تلگرام واقعاً امن است؟

نقاط ضعف تلگرام افشا شده است

تلگرام به گونه‌ای طراحی شده است که به طور پیش فرض کاربران خود را در معرض انواع خطرات قرار می‌دهد:

تلگرام برای ثبت نام نیاز به دسترسی به تلفن کاربر دارد و داده‌های مکانی کاربران را جمع‌آوری می‌کند. این بدان معناست که کاربران فقط می‌توانند به افرادی که می‌شناسند پیام دهند، در حالی که اطلاعات تماس ذخیره شده امنیت داده‌ها را به خطر می‌اندازد. رمزگذاری پیام‌ها با استفاده از پروتکل MTProto 2.0 ارائه انجام می‌شود، اما برخی از پیام‌ها رمزگذاری‌نشده باقی می‌مانند. درکنار این، همه تاریخچه‌‌ پیام‌ها در فضای ابر تلگرام ذخیره می‌شوند در معرض هک شدن قرار دارد.

تنها جایگزین واقعاً ایمن برای تلگرام ممکن است در قالب فناوری ایجاد شود که در حال حاضر انقلابی در اقتصاد جهانی ایجاد کرده است، پیامرسانی با استفاده از فناوری بلاکچین.

در سال ۲۰۲۰، تیمی از متخصصان فناوری رمزنگاری از لیتوانی کار بر روی ارائه یک برنامه نهایی با استفاده از فناوری بلاکچین را آغاز کردند، هدف ایجاد ایمن‌ترین پروتکل پیامرسانی در جهان به نام Secretum بود.

سکریتم اولین و تنها برنامه پیامرسانی غیرمتمرکز و رمزگذاری شده جهان است که بر اساس بلاکچین‌های اتریوم و سولانا ساخته شده است.این پلتفرم پیامرسان دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی است:

ثبت نام کاملاً امن و ناشناس است، فقط به آدرس کیف پول کریپتو نیاز دارید. نیازی به نام، شناسه یا شماره تلفن (مانند تلگرام) نیست. به این معنی که حریم خصوصی کامل کاربر بدون هیچ گونه خدشه‌ای رعایت می‌شود.

این پیامرسان بدون ذخیره‌سازی ابری، بدون تعدیل کاربر و رمزگذاری سرتاسری برای همه پیام‌ها خطر هک یا لو رفتن داده‌ها را کاملاً از بین می‌برد.

همه سابقه پیامرسانی در گروه‌های ناشناس، مستقل و غیر متصل، در شبکه Secretumنگهداری می‌شوند. این شبکه علاوه بر مزایای خود به عنوان یک برنامه‌ی پیام رسان، نحوه مبادله دارایی‌های رمزارزی را نیز متحول می‌کند.

به آسانی ارسال پیام برای یک دوست می‌توان دارایی‌های رمزارزی را نیز به صورت فرد به فرد مبادله کرد. به لطف سولانا، سریع‌ترین بلاکچین در جهان، Secretum به طور کامل از هزینه‌های پایین گس، سرعت بالا و حداقل کمیسیون استفاده می‌کند.

شبکه Secretum استاندارد جدیدی را برای برنامه‌های پیامرسان به وجود می‌آورد و ارتباطات را ایمن‌تر، مطمئن‌تر و قابل اعتمادتر از گذشته می‌کند.
به لطف فناوری و عملکرد مناسب، Secretum این پتانسیل را دارد که مانند تلگرام به یک نام شناخته شده در سطح جهان تبدیل شود: بدون داشتن محدودیت‌های شبکه‌های پیامرسان دیگر.

 

پیشنهاد مطالعه: مفهوم حقوق مالکیت و کاربرد بلاک چین در آن

 

Source

https://coiniran.com/?p=47955
دکمه بازگشت به بالا