تحلیل قیمت بیت کوین و بازار رمزارز
تسلط روند نزولی بر بازار کریپتوکارنسی
طی هفته گذشته شاهد رشد مناسب سرمایه در بازار بیت کوین و ارز های رمزنگاری شده بودیم. ارزش کل سرمایه گذاری در بازار از ۲۷۷ میلیارد دلار در ۲۷ اسفند به رقم ۳۲۹ میلیارد دلار در ۵ فروردین رسید. همچنین مطابق با تحلیل قبلی، شاهد رشد قیمت بیت کوین در کوتاه مدت و رسیدن آن به قیمتی فراتر از ۹ هزار دلار بودیم. اما همانطور که پیش بینی شده بود این افزایش قیمت موقتی بوده و پس از آن قیمت به حدود ۸۴۰۰ دلار کاهش یافت.
ثبات نسبی در بازار ارز های رمزنگاری شده
به گزارش کوین ایران و به نقل از news.bitcoin، در روز های اخیر شاهد ثبات نسبی بازار بوده ایم.
نمودار اکثر ارز ها مشابه بیت کوین حرکت می کنند، لذا تغییر قیمت آنچنانی در آلت کوین ها رخ نداده است.
در حالی که این مقاله نگارش می شود قیمت بیت کوین در محدوده ۸۵۰۰ دلار شناور و ارزش مبادلات در ۲۴ ساعت گذشته در حدود ۵.۴ میلیارد دلار می باشد.
همچنین بیشترین حجم مبادلات بیت کوین مربوط به پنج صرافی Bitfinex, Binance, Okex, Bitflyer و Upbit است.
جفت ارز مبادلاتی Bitcoin-Tron (TRX/BTC) در صرافی بایننس (Binance) یکی از بالاترین حجم مبادلات را به خود اختصاص داده است. مطابق داده های Shapeshift، بیشترین حجم معاملات تحت سیستم همتا به همتا، مربوط به Bitcoin-Ether (ETH/BTC) می باشد. در حال حاضر ین (yen) ژاپن با در دست داشتن ۵۷ درصد از سهم مبادلات مربوط به بیت کوین، بر بازار تسلط دارد. دلار (USD) 20.8 درصد، تتر (USDT) 13.6 درصد، وون (won) کره جنوبی حدود ۳ درصد و یورو (euro) 2.4 درصد از سهم مبادلات بازار را به خود اختصاص داده اند.
تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین
نمودار های چهار ساعته، روزانه و هفتگی بیت کوین نشان دهنده واگرایی منفی شکل گرفته در معاملات شنبه شب می باشد. همچنین نمودار میانگین متحرک ۱۰۰ و ۲۰۰ روزه (۱۰۰-۲۰۰ SMA) چند ساعت قبل با هم تقاطع داشتند و هم اکنون میانگین متحرک بلند مدت ۲۰۰ روزه بالاتر از ۱۰۰ روزه آن است، لذا می توانیم انتظار کاهش قیمت را داشته باشیم.
شاخص MACd وارد محدوده منفی شده است و اسیلاتور Stochastic RSI نیز به کمتر از ۴۰ کاهش یافته است. این دو شاخص اهرمی دیگر، در جهت کاهش قیمت هستند. سفارشات ثبت شده (Order Book) حاکی از وجود مقاومت در قیمت ۹۰۰۰ و ۹۲۰۰ دلار است. اگر معامله گران در روند صعودی بتوانند این دو سد را بشکنند، ادامه مسیر راحت تر می باشد چرا که مقاومت ۹۵۵۰ دلار ضعیف تر است. طبق شاخص ها اگر روند نزولی غالب شود، حمایت های ۸۳۰۰ و ۷۹۰۰ دلاری نقاط کلیدی می باشند. اگر این حمایت ها حفظ نشوند، شاهد کاهش قیمت تا ۷۲۴۵ دلار خواهیم بود و درصورت ادامه این روند حمایتی، رشد نزولی غالب، قیمتی بسیار پایین تر و در حدود ۶۰۰۰ را رقم خواهد زد.
نگاه اجمالی به کل بازار رمزارز ها
در ۲۴ ساعث گذشته شاهد کاهش قیمت اکثر ارز های رمزنگاری شده بوده ایم. البته در نمودار های هفتگی برای ده ارز اول با افزایش قیمتی بین ۵ تا ۵۱ درصد مواجه هستیم. در این ده ارز، اتریوم (ETH) استثنا است و کاهش ۰.۶۹ درصدی در هفته ی گذشته داشته است. قیمت این ارز در حدود ۵۲۰ دلار شناور است و کاهش ۳.۷ درصدی در یک روز گذشته را تجربه کرده است. همچنین دو ارز ریپل (XRP) و بیت کوین کش (BCH) نیز کاهش ۳.۵ درصدی داشته اند و هم اکنون در قیمت های ۰.۶۳ و ۹۸۲ دلار معامله می شوند.
در آخر وضعیت لایت کوین (LTC) را بررسی می کنیم که این ارز هم با کاهش ۴.۱ درصدی همراه بوده و هم اکنون قیمت ۱۵۹ دلار را دارد. به طور کلی ارزش معاملات انجام شده در روز گذشته برابر رقم ۱۴.۱ میلیارد دلار بوده است.
پیش بینی روند نزولی اما امیدوار به آینده
طبق نکات ذکر شده انتظار کاهش قیمت بیت کوین و به دنبال آن سایر ارز های رمزنگاری شده را در کوتاه مدت داریم. اما با توجه به افزایش نسبی تعداد تراکنش ها، حجم معاملات و تا حدی مشخص شدن وضعیت قانونگذاری رمزارز ها، می توانیم همچنان امیدوار به رشد مجدد قیمت ها باشیم. طبق تحلیل قبلی، تا وقتی قیمت بیت کوین از ۱۱۷۰۰ دلار عبور نکند نمی توانیم انتظار افزایش چشمگیر قیمت را داشته باشیم.
مقاومتها در برابر بیتکویین زیاد است ولی با این حال ارزش خود را حفظ کرده هرچند رشد جهشی نداشته ولی میشود در درازمدت امیدوار بود