آخرین اخبار ارزهای دیجیتالایستگاه خبر

کلاهبرداری 6.4 میلیون دلاری مگنت فایننس در شبکه لایه دوم بیس

شبکه لایه دوی بیس (Base) با یک شکست جدید شد. مگنت فایننس (Magnate Finance) با دستکاری اوراکل قیمت یک کلاهبرداری 6.5 میلیون دلاری را سازماندهی کرد.

در 25 آگوست، ZachXBT، تحلیلگر زنجیره‌ای و متخصص رمزارزها، اخطاری را در پلتفرم X (که قبلاً به نام توییتر شناخته می شد) برای 434000 دنبال‌کننده خود ارسال کرد و به آن‌ها در مورد کلاهبرداری احتمالی پروتکل وام دهی مگنت فایننس هشدار داد.

در عرض یک ساعت از هشدار، وبسایت مگنت فایننس از دسترس خارج و گروه تلگرام آن حذف شد. این ناپدید شدن ناگهانی منجر به زیان 6.5 میلیون دلاری شد و تحلیلگران آن را به دستکاری اوراکل قیمت نسبت داده‌اند.

مگنت فایننس خود را یک پروتکل وام‌دهی جدید در زنجیره BASE کوین بیس توصیف می‌کرد، و از زمان راه‌اندازی در 4 آگوست، 6.4 میلیون دلار دارایی رمزارزی روی این پلتفرم قفل شده بود.

تحقیقات ZachXBT به ارتباط بین توسعه‌دهنده مگنت فایننس و کلاهبرداری Kokomo Finance اشاره کرد که قبلاً ۴ میلیون دلار از وجوه کاربران را در ۲۷ مارس سرقت کرده بود.

تحقیقات بیشتر توسط ZachXBT نشان داد که آدرس مگنت فایننس با کلاهبرداری Solfire هم مطابقت دارد، یافته‌ای که توسط شرکت امنیتی بلاکچین SlowMist هم تأیید شده است.

در زمان نگارش این خبر، وب‌سایت و تلگرام مگنت فایننس دیگر در دسترس نیستند و DeFiLlama گزارش می‌دهد ۲.۸ میلیون دلار دارایی رمزارزی در BASE همچنان در پروتکل قفل شده است.

شرکت امنیتی بلاکچین PeckShield در توییتی درباره دستکاری قیمت اوراکل توضیح داده است. این اتفاق منجر به کاهش 86 درصدی قیمت توکن مگنت فایننس (MAG) شده است.

کلاهبرداری‌های رمزارزی یک مسئله تکرارشونده در صنعت

صنعت کریپتو مدتی است که با کلاهبرداری‌های مربوط به پلتفرم‌های Web3 و DeFi دست و پنجه نرم می‌کند. در 23 آگوست، ZachXBT فاش کرد حملات تعویض سیم‌کارت به تنهایی باعث خسارت مالی بیش از 13.3 میلیون دلار در چهار ماه گذشته شده است.

علاوه بر این، سوءاستفاده از پل‌ها در اکوسیستم DeFi منجر به ضرر 207 میلیون دلاری در نیمه اول سال جاری شده است.

گزارش شرکت امنیتی وب 3.0 Beosin، در تاریخ 30 ژوئن 2023، ارزش کل ارزهای دیجیتال از دست رفته در نیمه اول سال 2023 به علت کلاهبرداری و هک را 656 میلیون دلار تعیین کرد.

وقوع مداوم کلاهبرداری‌های رمزارزی برای صنعت مضر است و موضوعات قابل بررسی بیشتری را برای رگولاتورها فراهم می‌کند تا مقررات سخت‌گیرانه‌تری را در صنعت کریپتو اعمال کنند.

 

پیشنهاد مطالعه: روش های رایج کلاهبرداری (اسکم) در حوزه رمزارز و بلاکچین، بخش اول

 

 

Source

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا