ایستگاه خبر

نظرسنجی اخیر جی‌پی‌مورگان : ۷۸ درصد از مؤسسات در رمز ارزها سرمایه‌گذاری نخواهند کرد!

نظرسنجی اخیر جی‌پی‌مورگان (JPMorgan) نشان داده است، علیرغم افزایش آگاهی از رمز ارزها در فضای مالی سنتی، غالب مؤسسات در آینده نزدیک تمایلی به سرمایه‌گذاری در بازار کریپتو نخواهند داشت.

۷۸ درصد از مؤسسات هیچ علاقه‌ای به رمز ارزها ندارند

این مسئله در گزارشی که Business Insider در روز چهارشنبه منتشر کرده بود، مطرح شده است. بر اساس این گزارش، جی‌پی‌مورگان بیش از ۳۴۰۰۰ سرمایه‌گذار را به نمایندگی از بیش از ۱۵۰۰ مؤسسه در سراسر جهان بررسی کرده است.

در نتیجه‌ی این گزارش آمده است که ۸۹ درصد از شرکت‌‌ها سرمایه‌ای را به رمز ارزها اختصاص نداده‌اند، و فقط ۱۱ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که شرکت آن‌ها سرمایه‌گذاری قابل توجهی در رمز ارزها دارد. در ادامه‌ی این نظرسنجی از شرکت‌کنندگان پرسیده شده است که آیا در آینده تمایلی به سرمایه‌گذاری در این حوزه دارند یا خیر. پاسخ ۷۸ درصد شرکت‌ها «خیر» بوده است و تنها ۲۲ درصد از آن‌ها پاسخ مثبت داده‌اند.

پیشنهاد مطالعه: چطور در بازار رمز ارزها تحلیل فاندامنتال (بنیادی) انجام دهیم؟

پاسخ‌دهندگان از نظرات شخصی‌شان در مورد رمز ارزها نیز صحبت کرده‌اند. ۲۱ درصد گفته‌اند رمز ارزها یک مد موقتی‌اند، در حالی که ۵۸ درصد از سرمایه‌گذاران معتقدند که کریپتو یک مسئله‌ی واقعی است. ۱۴ درصد دیگر اعتقاد داشتند که باید از اشاعه‌‌ی بیشتر رمز ارزها جلوگیری شود و ۷ درصد اطمینان داشتند که کریپتو یک کلاس دارایی مهم است.

در نظرسنجی اخیر جی‌پی‌مورگان سؤالاتی نیز به کلاهبرداری در حوزه‌ی رمز ارزها اختصاص داده شده بود: ۹۸ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقد بودند کلاهبرداری در صنعت رمز ارز رایج است. پاسخ به این سؤالات نشان می‌دهد بسیاری از سرمایه‌گذاران سنتی هنوز با سوءظن به دارایی‌های دیجیتال نگاه می‌کنند.

پیش از گزارش جی‌پی‌مورگان، نظرسنجی دیگری از شرکت تحلیلی Blind در روز چهارشنبه ارائه شده بود. این شرکت ۱۸۰۰ متخصص فناوری را بررسی کرده و دریافته بود ۵۷ درصد از آن‌ها رمز ارز دارند. کارمندان شرکت‌های برتر حوزه‌ی فناوری مانند آمازون، توییتر و تسلا از پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی بودند.

علاقه‌ی مؤسسات همچنان در حال رشد است

در همین حال، شرکت‌های بیشتری به سرمایه‌‌گذاری در رمز ارز علاقه نشان داده‌اند، و این علاقه هنوز در حال افزایش است. به نظر می‌رسد شرکت‌های وال استریت و صندوق‌های تأمینی به دنبال افزودن رمز ارزها به دارایی‌های خود هستند. شرکت فناوری تسلا اخیراً به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار رمز ارز خریداری کرده و سایر شرکت‌ها نیز از آن تبعیت کرده‌اند.

مؤسسات مالی به دلیل توانایی در انطباق با ترندهای روبه‌رشد و فناوری‌های روز شناخته شده‌اند. از آنجایی که مشتریان بیشتری متقاضی رمز ارزها هستند، شرکت‌ها چاره‌ای جز ارائه‌ی خدمات مرتبط با کریپتو ندارند و به همین دلیل، ETFهای بیت کوین (صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت کوین) در ماه‌های اخیر بسیار محبوب شده‌اند.

 

Source

https://coiniran.com/?p=44298
دکمه بازگشت به بالا