ایستگاه خبر

غول تبلیغات ژاپن تولیدکنندگان محتوا را به استفاده از بلاک‌چین ترغیب می‌کند

تولیدکنندگان محتوا در برنامه‌های پخش محبوب در ژاپن، به زودی می‌توانند به لطف Dentsu و Kadosawa، کارهای خود را راحت‌تر انجام دهند. مطابق مقاله‌ای از روزنامه Nikkei در تاریخ 20 آوریل، دنتسو (Dentsu) با آزمایشگاه‌های تحقیقاتی Kadokawa Ascii و دیگران همکاری کرده است تا نسخه مقدماتی و آزمایشی طرح خود را برای تولیدکنندگان مستقل محتوا راه‌اندازی کند. اهداف این طرح آزمایشی کسانی هستند که درباره ده کامیک محبوب ژاپنی -مانگا- در برنامه‌های زنده صحبت می‌کنند.

مشکلات حق کپی رایت در بین متخصصین تولید محتوا

سازندگان ویدیو در یوتیوب و سایر اپلیکیشن‌های محبوب با این مشکل درگیرند که ویدیوهایشان بعد از بازه‌یی کوتاه در اثر استفاده‌ی حتی خیلی کوتاه از کارهای هنری اورجینال دارای حق کپی رایت، از این برنامه‌ها حذف می‌شوند. در ژاپن اما هنگامی که صحبت از ویدیوهای تفسیری مانگا می‌شود، برخی قوانین مربوط به حق کپی رایت را نقض می‌کنند. هدف Dentsu و Kadokawa این است که با استفاده از بلاک‌چین، مشکلات مربوط به کپی رایت را برای افرادی که از پخش زنده (livestream) استفاده می‌کنند، آسانتر کنند. هدف ثانویه این طرح افرادی هستند که با استفاده از اپلیکیشن‌هایی که قابلیت پخش زنده دارند در مورد مانگا اظهار نظر می‌کنند، و هدف سوم افرادی هستند که ویدیوهای تفسیری درباره مانگا را به زبان‌های خارجی ترجمه می‌کنند.

Jyunichi Suzuki، نماینده Dentsu گفت: «ما می‌خواهیم کار طرفداران را که قبلاً به عنوان یک بازار مشروع ارزش‌گذاری نشده بود یکپارچه کنیم».

دولت ژاپن همچنین نسبت به مدیریت تولیدکنندگان محتوا با استفاده از فناوری بلاک‌چین ابراز علاقه کرده است. وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت برنامه‌ای را در سال 2019 آغاز کرد تا طی آن 50 میلیون ین، تقریباً 460،000 دلار، در اختیار شرکت‌هایی با ابتکارات مشابه قرار گیرد.

Source

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا