استخراجگران بیت کوین با افزایش تقاضا، تاکتیک HODLing را اتخاذ کردهاند
طبق دادههای اخیر، استخراجگران بیت کوین بیشتر تمایل به نگهداشت کوینهای خود دارند و فروش آنها را متوقف کردهاند.
روند مداوم هودلینگ در میان استخراجگران بیت کوین
در حالی که به نظر میرسد استخراجکنندگان به نگهداشتن سکههای خود تمایل دارند، تقاضای سرمایهگذاران نهادی نیز برای رمز ارزها بیشتر شده است.
ماینرها، که به عنوان ستون فقرات شبکه بیت کوین شناخته میشوند، برای حفظ بلاکچین بیت کوین پاداش دریافت میکنند. بسیاری از آنها امیدوارند که با نگه داشتن طولانیمدت بیت کوینها سود بیشتری کسب کنند.
رفتار و تاکتیکهایی که آنها در قبال توکنهای تازه خریداری شده میتواند بر قیمت این داراییها تأثیر بگذارد، بهویژه اگر آنها تصمیم به فروش عمده داشته باشند.
برخی از تحلیلگران میترسند که عرضهی بیت کوین (BTC) از این تاکتیکها متأثر شود. این موضوع میتواند، بهرغم پیشبینی تحلیلگران قیمت را برای مدت طولانی ثابت نگه دارد.
شاخص وضعیت استخراجگران بیت کوین
اخیراً مدیر عامل Kraken، جسی پاول، گفته است که یک بیت کوین در سال جاری به اندازهی لامبورگینی و در سال 2022 به قیمت یک بوگاتی ارزش داشته باشد. برخی از تحلیلگران هم از رسیدن بیت کوین به 100000 دلار اطمینان دادهاند.
بیش از یک سوم ذخیرهی بیت کوین از نوامبر 2020 در نقل و انتقال بوده است، و آمارها نشان میدهد کوینهایی که هودلرها نگه داشتهاند دو برابر شده است.
دو سری از کیفپولهای استخراجگران در ماه فوریه مقادیر قابل توجهی را به صرافیها منتقل کردند. پس از هریک از این وقایع، قیمت این رمز ارز طی چند روز بین 5000 تا 13000 دلار کاهش یافت.
با این حال، به نظر میرسد که ماینرها نگرش خود را نسبت به بیت کوین تغییر دادهاند. دادههای ارائه شده میگوید شاخص وضعیت معدنچیان (MPI) در هفتههای اخیر به منطقه منفی سقوط کرده است.
این روند نشان میدهد هودلرهای بیت کوین که در آخرین روند صعودی سال 2018 و قبل از آن خرید کردهاند، با رسیدن بیت کوین به بالای 55،000 دلار، اعتقاد عمیقتری به این رمز ارز به دست آوردهاند.
رکود کوتاهمدت
دیروز بیت کوین تقریباً 3000 دلار کاهش یافت. این رمز ارز قبل از رسیدن به بالای 58،000 دلار به سطح حمایتی 56،900 دلار رسیده بود.
امروز، قیمت بیت کوین به 56900 دلار رسید و برخی از خریدها مجدداً با 57400 دلار از سر گرفته شد. در چند هفتهی گذشته، بیت کوین با تهدیدهای بزرگی روبرو شد که میتوانست رکود کوتاه مدت را تحت تأثیر قرار دهد.
بهعنوان مثال، سود خزانهداری ایالات متحده افزایش یافت. این مسئله اغلب باعث افت سهام فناوری میشود که بر کلیه بازارهای ریسکپذیر تأثیر منفی میگذارد.
استخراجگران احتمالاً در انتظار قیمتهای بالاترند و بنابراین بیت کوین زیادی را در اختیار دارند. علیرغم مخاطراتی که در بالا ذکر شد، بیت کوین عملکرد نسبتاً خوبی داشته و و در برابر سقوط به زیر 50،000 دلار مقاومت کرده است.
پیشنهاد مطالعه: بهترین نرمافزارهای استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۱