اخبار داخلی رمزارزها

رمز ارز ملی ایران از دیدگاه بانک مرکزی چه ویژگی هایی خواهد داشت؟

آخرین جزئیات مربوط به رمز ارز ملی که بر پایه ریال و در بستر بلاک چین است، از سوی مدیر عامل شرکت خدمات انفورماتیک منتشر شد.

به گزارش کوین ایران به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، جزئیات مربوط به رمز ارز ملی از سوی ابوطالب نجفی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، اعلام شد. بر این اساس، رمز ارز ملی که توسط شرکت انفورماتیک وابسته به بانک مرکزی ایران طراحی شده و توسعه یافته است، دارای مشخصات زیر خواهد بود:

این رمز ارز توسط شرکت خدمات انفورماتیک با درخواست بانک مرکزی به عنوان منتشر کننده آن با تکنولوژی Hyperledger fabric platform  طراحی گردیده و توسعه یافته است.این رمز ارز هیچگونه محدودیتی در زمینه تعداد تولید و انتشار ندارد و به هر میزان که بانک مرکزی تصمیم داشته باشد با پشتوانه ریال قابل صدور است.

رمز ارز ملی در شبکه زیرساخت بلاک چین خصوصی توسعه پیدا کرده و قابلیت استخراج ندارد. این رمز ارز در فاز اول به عنوان توکن و ابزار پرداخت برای تبادلات بین بانکی و در فاز دوم پرداخت‌های خُرد بین افراد جامعه کاربرد خواهد داشت. نقش بانک‌های تجاری در این رمز ارز تایید تراکنش‌ها و نگهداری از دفاتر کل می باشد.

Source

به گزارش کوین ایران به نقل از تسنیم، زیرساخت بلاک چین بانکی این قابلیت را دارد تا رمز ارز را به عنوان پشتوانه پول ملی کشور صادر کند؛ سپس در فاز اول در اختیار بانک‌های تجاری کشور و پس از آن به عنوان توکن و ابزار پرداخت برای تبادلات، تسویه بین بانکی و توسعه خدمات خود از آن بهره ببرد؛

این زیرساخت پس از طی نمودن دوران بررسی و آزمایش به صورت یک اکوسیستم در اختیار بانک‌ها، شرکت‌های حوزه فناوری و فعالین نظام پولی و بانکی قرار خواهد گرفت اما تا زمان عملیاتی شدن قرار است تا این زیرساخت بر اساس نظرات و پیشنهادات علاقمندان و کارشناسان بهبود و توسعه پیدا کند.

به گفته ابوطالب نجفی، هدف از ایجاد این زیرساخت استفاده فعالان این حوزه از یک زیرساخت استاندارد و جلوگیری از تعدد پلتفرم‌ها، اطلاق منابع و نیز کاهش هزینه‌های ناشی از یکپارچه سازی است.

جزئیات-رمزارز-ملی

Source

اقدامات شرکت انفورماتیک

به گزارش کوین ایران به نقل از تسنیم، از جمله اقدامات شرکت انفورماتیک در حوزه رمز ارزها می توان به طراحی و توسعه بلاک چین شبکه بانکی با هدف قرارگرفتن بانک‌های کشور به عنوان Node اصلی و امکان توسعه انواع کاربردها اشاره داشت.

از جمله دیگر اقدامات انفورماتیک در حوزه رمز ارز ها، توسعه KYC یا راهکار ثبت و تایید هویت بر بستر بلاک چین است که بر این اساس مشتری اطلاعات هویتی خود را تنها به یک بانک دیگر ارائه داده، اطلاعات بر روی بستر بلاک چین قرار می‌گیرد و سپس در سایر بانک‌ها قابل استفاده است.

نظرات خود را در این خصوص از طریق توییتر، بات تلگرام، اینستاگرام، فیس بوک و وب سایت کوین ایران با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

[poll id=”17″]

توجه!

دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده اند، متعلق به نویسنده می باشند و لزوماً مربوط به Coiniran نمی باشد و نباید به آن نسبت داده شود.

نمایش بیشتر

1 دیدگاه

  1. فلسفه وجود رمز ارزها آزادی اقتصاد و تجارت هست. هر تلاشی برای توسعه رمز ارز زیر نظر بانک مرکزی ایران یا هر کشوری تلاش بیهوده ای خواهد بود. من متوجه نمیشم اگه قراره زنجیره این رمز ارز توسط سرورهای بانکها کنترل بشه و قابلیت ماینینگ نداشته باشه، ارزش افزوده اون نسبت به سیستم فعلی نگهداری دیتای مالی توی دیتا بیس های بانکها چی هست؟ فقط اینکه پز بدید ما بلاک چین راه انداختیم؟ نه دادش کلا شما داری اشتباه میزنی. چهل ساله داری اشتباه میزنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا