ایستگاه خبر

صرافی های رمز ارز و نیاز به کنترل شدید آی پی (Ip) جهت امنیت بیشتر

آیا صرافی های رمز ارز جهت فراهم آوردن امنیت بیشتر به کنترل سخت گیرانه آی پی نیاز دارند؟ آیا دسترسی از طریق وی پی ان باید مجاز باشد؟

صرافی های رمز ارز باید نظارت شدیدی بر سرویس های مخفی کننده آی پی (IP) به عمل آورند

Richard Malish مشاور اصلی شرکت Nice Actimize است که در مورد موضوعاتی مانند اقدام علیه پول شویی جهانی، کلاهبرداری، انطباق ترید با قانون، و قانون گذاری بانکی مشاوره می دهد. او که دادستان کل نیویورک است اخیرا در گزارشی به تحقیقاتی در مورد پلتفرم های معامله رمز ارز در نیویورک پرداخته و بیان کرده بود که یکی از نتایج جالب این تحقیقات مربوط به این بوده که چگونه شبکه های خصوصی مجازی (VPN) ممکن است منجر به دستکاری بازار شوند.

وی پی ان ها، ابزار مورد استفاده تریدر هایی هستند که حریم خصوصی برای آنها مهم است و قادر به دسترسی به چنین بازار هایی نیستند مثلا تریدر های چینی با چنین وضعیتی مواجه هستند. اگرچه ممنوع کردن وی پی ان ها از جانب صرافی ها ایده جالبی به نظر نمی رسد اما نظارت شدید و دقیق بر آنها لازم است و صرافی ها باید مشتری های خود را بشناسند.

در حالی که تعدادی از صرافی های مورد بررسی قرار گرفته در تحقیق مذکور، از مشتریان اطلاعات شخصی لازم و مدارک گرفته بودند اما تعدادی نیز اقدامات لازم را به عمل نیاورده بودند. کنترل آدرس های آی پی کاربران نیز برای تعیین موقعیت جغرافیاییِ تقریبی آنها لازم بوده و از طریق این کنترل آی پی، اقدامات مشکوک شناسایی خواهند شد.

گاها کاربرانی از وی پی ان ها برای تغییر آی پی استفاده می کنند تا وانمود نمایند که از منطقه جغرافیایی خاصی هستند، و یا چندین اکانت باز کنند و چنین نشان دهند که به هم مرتبط نیستند. در حالی که اکثر صرافی ها در تحقیق مذکور ادعا کردند که بر آدرس های آی پی نظارت می کنند اما ظاهرا تنها دو صرافی Bitstamp و Poloniex بودند که دسترسی از طریق وی پی ان را محدود می کردند. 

صرافی های رمز ارز و نیاز به کنترل شدید آی پی (Ip) جهت امنیت بیشتر
ip-control-by-exchanges

خرید و فروش های گمراه کننده

به منظور اطمینان سازی از اینکه آدرس های آی پی نیویورک به صرافی های غیر مجاز دسترسی نداشته باشند، دادستان کل نیویورک ابراز نگرانی کرد که صرافی هایی که مدارک لازم برای احراز هویت را نمی گیرند و اقدامات لازم را برای جلوگیری از دسترسی با وی پی ان به عمل نمی آورند، قادر به جلوگیری از سوء استفاده و تخلف در ترید نیستند. 

مثلا فردی می تواند در یک صرافی حساب باز کند و اقدام به خرید و فروش متوالی دارایی هایی خاص کند تا به ظاهر فعالیت بازار را برای آن دارایی نشان دهد. متاسفانه در بازار های رمز ارز چنین فعالیت هایی رایج است زیرا که صرافی ها بر اساس حجم معاملات رتبه بندی می شوند. 

بیشتر بخوانید: آیا کسی توجه ای به دستکاری های رایج در بازار رمز ارز دارد؟

پول شویی

دسترسی از طریق وی پی ان می تواند خطر پول شویی را نیز در مبادلات رمز ارز افزایش دهد. دفتر کنترل دارایی های خارجی (OFAC) نیز اعلام کرده که پول های دیجیتال را دقیقا مانند پول کلاسیک تلقی کرده و با تخلفات مقابله می کند. FinCEN نیز سال هاست که بر آدرس های آی پی متمرکز است و اقدامات مشکوک را زیر نظر می گیرد. با ظهور رمز ارز ها، توجه ها به سمت وی پی ان ها جلب شده و موضوع کنترل آنها به طور جدی مورد بحث قرار گرفته است. در این راستا برخی از بانک ها دسترسی از طریق وی پی ان را ممنوع کرده اند. 

صرافی های رمز ارز و نیاز به کنترل شدید آی پی (Ip) جهت امنیت بیشتر
ip-control-by-exchanges

قوانین جدید زیاد محتمل به نظر نمی رسد

به نظر نمی رسد که برای دسترسی از طریق وی پی ان که با ظهور رمز ارز ها به طور جدی مورد توجه قرار گرفته، به این زودی ها قانونی وضع شود. دادستانی کل نیویورک به نظر می رسد تنها پلتفرمی برای اطلاع رسانی و آگاهی به مردم می باشد تا در کار با صرافی ها جانب احتیاط را رعایت کنند. در تحقیقات به عمل آمده، صرافی هایی مانند Binance نتوانستند جوابگو باشند و به عنوان نقض کنندگان احتمالی قوانین پول دیجیتال معرفی شدند.  

 نتیجه گیری

به طور کلی صرافی هایی که در آمریکا فعالیت می کنند یا آنهایی که با مشتری های آمریکایی سر و کار دارند باید سریعا سیاست هایی را برای تایید هویت و نظارت بر دسترسی مجاز اعمال کنند. استفاده از وی پی ان به دستکاری بازار و انجام پول شویی کمک می کند و اگر واقعا هدف بعضی صرافی ها چنین اقداماتی باشد، سرانجام با برخورد های جدی مواجه می شوند و قضیه وی پی ان به موضوعی ثانویه بدل خواهد شد.

نظر شما چیست؟ صرافی ها در زمینه احراز هویت و نظارت بر آی پی ها چه اقداماتی را باید انجام دهند؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.



توجه!
دیدگاه هایی که در این مقاله ارائه شده، مربوط به نویسنده می باشند و لزوما نباید به کوین ایران نسبت داده شوند.



 

Source

https://coiniran.com/?p=25798
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x