ایستگاه خبر

یونیسف چگونه از فناوری بلاک چین برای اتصال مدارس جهان به هم استفاده می‌کند؟

یونیسف سازمانی بین‌المللی است که به بهبود آسایش و رفاه کودکان جهان اختصاص یافته است. این سازمان اخیرا پروژه‌هایی را شروع کرده است و قصد دارد که مدارس جهان را برای بهبود کیفیت آموزش به اینترنت متصل کند. این پروژه‌ها از جانب دفتر نوآوری این سازمان راه‌اندازی شده‌اند که این بخش از این سازمان به مطالعه فناوری‌های نوینی مانند فناوری بلاک چین اختصاص یافته است.

مهران حیدری که مدیر محصول در یونیسف است، در خصوص نحوه استفاده از فناوری در این پروژه‌های یونیسف مطالبی را ابراز داشته است. او اظهار داشته که رسالت یکی از این پروژه‌ها بنام Giga این است که مدارس کل جهان را به اینترنت متصل کند. این پروژه اینک مشغول جمع‌آوری وجوه برای ایجاد زیرساخت مورد نظر است و لازم است که آموزش‌های لازم را به مردم در مورد اهمیت اتصال به اینترنت بدهد.

یکی دیگر از پروژه‌ها در این راستا Project Connect است که بر شناسایی مدارس و نواحی فاقد دسترسی به اینترنت متمرکز شده است. مهران ابراز داشته است که در اینجاست که فناوری بلاک چین کاربرد خود را نشان می‌دهد و در اعتبارسنجی مکان‌های فاقد اینترنت کمک خواهد کرد. به همین خاطر است که تیم بلاک چینی یونیسف اپلیکیشنی با نام Project Connect Game ایجاد کرده است. مهران توضیح می‌دهد که هدف از طراحی این اپلیکیشن این است که افراد در اعتبارسنجی نقشه‌ها از طریق مکانیسم‌هایی خاص ترغیب شوند.

مهران ابراز داشته که آنها داده‌ها را از حکومت‌ها می‌گیرند و آنها را در این برنامه موبایلی قرار می‌دهند. مردم می‌توانند داده‌ها را در این برنامه موبایلی ببینند و به اعتبارسنجی آنها کمک کنند. انگیزه لازم برای این کار از طریق بازی فراهم شده است و کاربران در ازای خوب بازی کردن پاداش دریافت خواهند کرد. اینکه این پاداش می‌تواند به صورت کریپتو باشد، هنوز در حال بررسی است و چالش‌هایی در این میان مطرح است. فناوری بلاک چین با تکیه بر شفافیت خود در این میان می‌تواند بسیار کمک کند.

یونیسف در حال بررسی فناوری بلاک چین

تیم بلاک چینی یونیسف اینک در حال بررسی فناوری‌های مختلف بلاک چین است اما عمده تلاش این تیم بر فناوری‌های اتریوم و بیت کوین متمرکز است. مهران در ادامه اشاره می‌کند که درک بیت کوین برای مردم راحت‌تر از درک اتریوم است و او معتقد است که جا برای تحقیق بیشتر در این فضا وجود دارد و تیم آنها به تحقیقات بیشتری در مورد جنبه‌های مختلف فناوری بلاک چین خواهد پرداخت.

یونیسف اینک در ۱۹۰ کشور جهان فعالیت دارد و این سازمان همواره تلاش دارد که رسالت خود را به انجام برساند و به کودکان سراسر جهان کمک کند. پروژه‌های مذکور به یونیسف کمک می‌کنند که نه تنها مدارس جهان به اینترنت متصل شوند، بلکه جوامع با فناوری‌های نوینی مانند فناوری بلاک چین آشنا شوند. مهران خواستار استفاده بیشتر از فناوری بلاک چین در کشور‌هایی است که با یونیسف کار می‌کنند.

مهران معتقد است که اینک شرکت‌های بلاک چینی بیشتر بر افرادی متمرکز هستند که اطلاعات فنی زیادی دارند. این افراد از منظر او نیاز چندانی به آموزش ندارند و این شرکت‌ها باید آموزش‌ها را به افراد و مناطق لازم برسانند. او معتقد است که شرکت‌ها و استارتاپ‌های بلاک چینی باید این آموزش‌ها را به آحاد مردم برسانند و با چالش‌های پیش‌رو مقابله کنند. نظر شما چیست؟ فناوری بلاک چین تا چه حد به افزایش کیفیت آموزش کودکان کمک خواهد کرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

Source

https://coiniran.com/?p=42484
دکمه بازگشت به بالا