سرمایهگذاران نهادی تمایلی به فروش بیتکوینهای خود ندارند!
یک نهاد پژوهشی گزارش داده است که سرمایهگذران نهادی تمایل پیدا کردهاند که بیتکوین را به صورت فیزیکی نگهداری کنند و تمایل کمتری به خرید بستههای معاملات آتی بیتکوین دارند.
به گزارش خبرگزاری دیکریپت، موسسه پژوهشی ZUBR در تازه ترین گزارش خود از روند سرمایهگذاری موسسات نهادی در بازار رمز ارزها به نتایج جالب توجهی دست پیدا کرده است. نتایج تحقیقات این موسسه نشان میدهد که نوسانات قیمتی بیتکوین تاثیری در اراده سرمایهگذاران نهادی برای نگهداری بلندمدت موجودی رمز ارزی خود ندارند.
در این گزارش که هفته گذشته منتشر شده است، سرمایهگذاران نهادی با عنوان هولدرهای جدید بیتکوین معرفی شدهاند. سرمایهگذاران نهادی سازمانهایی هستند که با جذب سرمایه توسط مشتریان خود به نمایندگی از آنها سرمایهگذاری اقتصادی انجام میدهند. این گزارش نشان میدهد که صرافیهای قانونی در حوزه رمزارزها محل خرید اوراق مشتقه بیتکوین توسط این سازمانها است.
اوراق مشتقه برگههایی قابل خرید و فروش هستند که ارزش خود را از دارایی که معرف آن هستند کسب میکنند. آنها بستههای محبوب سرمایهگذاران نهادی هستند. اوراق مشتقه بیتکوین باعث جلب توجه بسیاری از این شرکتهای سرمایهگذاری به بازار رمز ارزها شده است.
در دنیای اوراق مشتقه بیتکوین، بیتکوین فیزیکال به این معنی است که خود بیتکوین به سرمایهگذار در پایان قرار داد عودت خواهد شد. به جای بازپرداخت در فرم ارزهای فیاتی مثل دلار و یورو.
مدیر اجرایی شرکت ZUBR ایلگار الکپروف معتقد است:
“واضح است که تقاضای شرکتهای مالی و بانکها برای خرید و فروش در صرافیهای قانونی افزایش یافته است. یک بازار قانونی هم برای کاربران و هم برای سرمایهگذاران نهادی مفید است و به بازار اجازه میدهد محصولات مالی متنوعی به کاربران ارائه دهد.”
آمار نشان میدهد که در سال گذشته حجم معاملات آتی بیتکوین از ۴ تریلیون دلار عبور کرده است. بیشتر این افزایش مربوط به بازار بورس کالای شیکاگو و بکت Bakkt بوده است.
بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری در دیفای ، تمام آنچه که باید از پیش بدانید!