ایستگاه خبر

شورای عالی اسلامی اندونزی: استفاده از رمز ارزها برای مسلمانان حرام است

بر اساس گزارش بلومبرگ، شورای مذهبی اندونزی استفاده از ارز دیجیتال و رمز ارزها را برای مسلمانان حرام یا ممنوع دانسته است.

بر اساس این گزارش، شورای ملی علمای اندونزی، نهاد عالی علمای اسلامی اندونزی، که از دولت بودجه دریافت می‌کند، گفت استفاده از رمز ارزها به عنوان ارز برای مسلمانان ممنوع است.

این شورا اغلب در مورد پیروی از شریعت در اندونزی، که بزرگترین جمعیت مسلمان جهان را دارد، مورد مشورت قرار می‌گیرد.

اندونزی سابقه پرهیاهویی در رابطه با رمز ارزها داشته است. گزارش DappRadar در آگوست نشان داد بیشترین علاقه به توکن‌های غیرقابل تعویض عمدتاً در ایالات متحده و اندونزی بوده است.

به گفته رئیس رگولاتور معاملات آتی این کشور، سال گذشته، ارزش کل تراکنش‌های ارزهای دیجیتال در اندونزی ۶۴.۹۷ تریلیون روپیه (۴.۶ میلیارد دلار آمریکا) بود، اما بین ژانویه تا مه ۲۰۲۱، این مقدار به ۳۷۰.۴ تریلیون روپیه (۲۶ میلیارد دلار) رسید.

در پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان، مذهب لایه دیگری از پیچیدگی را اضافه می‌کند. حدود ۸۶ درصد از اندونزیایی‌ها مسلمان هستند، و پیروی از شریعت و اصول اسلامی را به مسائل مهمی در پذیرش انبوه بالقوه آن‌ها تبدیل می‌کند—مسائلی که به نظر می‌رسد شورای علمای کشور اکنون بر آن‌ها تأکید دارد.

فرح جعفر، مدیر عامل Labuan IBFC، در یک میزگرد با موضوع مقررات دارایی‌های دیجیتال، گفت:

این که [کریپتو] اکنون در یکی از پرجمعیت‌ترین و فقیرترین کشورهای جهان غیرقانونی است، دلخراش است. به این دلیل که شورای شریعت و افرادی که در آنجا تصمیم می‌گیرند ممکن است درک بهتر یا درک کافی در مورد شبکه‌های ایمن نداشته باشند.

در این بین، در حالی که تجارت کریپتو در مالزی غیرقانونی نیست، به نظر می‌رسد مقامات نظارت قوی بر انطباق با مبادلات کریپتو دارند. برای مثال، بایننس در اواخر جولای در آنجا به دلیل مسائل مربوط به انطباق ممنوع شد.

طبق گزارش رسانه‌های محلی، همچنین در ماه جولای، در یک ویدیو، پلیس مالزی بیش از ۱۰۰۰ ماشین ماینینگ کریپتو را که با برق سرقتی کار می‌کردند، منهدم کرد.

قزاقستان که تخمین زده می‌شود بیش از ۷۰ درصد از جمعیت این کشور مسلمان هستند، پس از سرکوب این بخش توسط چین، به مقصد مورد علاقه ماینرهای کریپتوی چین تبدیل شد.

با این حال، اخیراً برق در قزاقستان جیره‌بندی شد و وزیر انرژی این کشور پیشنهاد کرده است که کل مصرف برق در سراسر کشور را برای استخراج‌کنندگان جدید ارز دیجیتال که به دنبال مجوزهای فنی برای اتصال به شبکه برق هستند، محدود کند.

 

پیشنهاد مطالعه: کشورهای مختلف برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های حوزه رمز ارز چه قوانینی دارند؟

 

Source

https://coiniran.com/?p=48275
دکمه بازگشت به بالا