ایستگاه خبر

حمایت یکی از بنیانگذاران ریپل از کمپین تغییر کد بیت کوین

چندین گروه زیست محیطی، از جمله Greenpeace USA ،Environmental Working Group، و همچنین سازمان‌های فعال محلی، کنسرسیومی درباره اثرات زیست محیطی بیت کوین تشکیل داده‌اند. به گفته بلومبرگ، تبلیغات این کمپین با نام «کد را تغییر بدهید، نه آب و هوا را» در رسانه‌های بزرگی مانند نیویورک تایمز، پولیتیکو و وال استریت ژورنال منتشر شده است.

هدف متقاعد کردن جامعه بیت کوین برای اصلاح کد موجود شبکه و حذف الگوریتم اجماع اثبات کار (PoW) است که ماینرها را ملزم به حل مشکلات پیچیده برای اعتبارسنجی تراکنش ها و صدور ارز جدید به نفع انرژی کمتر می کند.

بر اساس شاخص مصرف برق بیت کوین کمبریج، شبکه بیت کوین حدود ۱۳۶ تراوات ساعت مصرف می‌کند که بیشتر از مصرف برق نروژ یا اوکراین است.

لارسن در مصاحبه‌‌ای با بلومبرگ گفت که در پنج سال، بیت کوین به اندازه ژاپن انرژی مصرف می‌کند.

اتریوم، دومین ارز دیجیتال بزرگ صنعت، در حال حاضر به PoW (اثبات کار) نیز متکی است. با این حال، در اواسط مسیر انتقال به PoS (اثبات سهام) است که، طبق برخی برآوردها، می‌‌تواند منجر به کاهش ۹۹.۹۵٪ در کل مصرف انرژی شود.

لارسن رویکرد ضد بیت کوین را رد کرد

به گفته لارسن، اگر ارز دیجیتال پیشرو حرکت مشابهی انجام دهد، که به سافت فورک یا هارد فورک نیاز دارد، می‌تواند مشکلات ادعایی مصرف انرژی ارز دیجیتال پیشرو را حل کند.

لارسن به بلومبرگ گفت:

اکنون با تغییر اتریوم، میزان مصرف انرژی بیت کوین واقعاً بیرون از محدوده است. برخی از پروتکل‌های جدیدتر مثل سولانا، کاردانو  با رویکرد انرژی کم ساخته شده‌اند.

لارسن همچنین ضد بیت کوین بودن کمپین «تغییر کد، نه آب و هوا» را رد کرد.

او گفت:

اگر من به عنوان یک رقیب نگران بیت کوین بودم، احتمالاً بهترین کاری که می‌توانستم انجام دهم این بود که اجازه دهم به این مسیر ادامه دهد، چون این یک مسیر ناپایدار است.

تأثیرات زیست محیطی این شبکه برای سال‌ها موضوع بحث بوده است. با این حال، جامعه رو به رشد طرفداران، از جمله ماینرها و توسعه‌دهندگان، تاکنون هرگونه تغییر پیشنهادی در سیستم طراحی‌شده توسط ساتوشی ناکاموتو، مخترع ناشناس بیت کوین را رد کرده‌اند.

 

پیشنهاد مطالعه: جنبه محیط زیست-دوستی استخراج بیت کوین

 

Source

https://coiniran.com/?p=50408
دکمه بازگشت به بالا