ایستگاه خبر

a16z صندوق سرمایه‌گذاری رمز ارز تاسیس می‌کند

شرکت سرمایه‌گذاری پرمخاطره‌ی (VC) آمریکایی Andreessen Horowitz موسوم به a16z قصد دارد یک میلیارد دلار در بازار رمز ارزها سرمایه‌گذاری نماید. این تصمیم درپی سرمایه‌گذاری موفق a16z در سهام صرافی Coinbase اتخاذ شده است. طبق گزارش‌ها، شرکت a16z در تلاش است تا صندوق سرمایه‌گذاری رمز ارز خویش را به ارزش ۸۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد دلار تاسیس نماید. این یکی از بزرگ‌ترین انواع صندوق‌هایی است که در حوزه‌ی کریپتو وجود دارد. با این حساب شرکت a16z دارای سه صندوق سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارزها خواهد گشت.

Andreessen Horowitz که موسس این شرکت است، هم‌اکنون بر استارت‌آپ‌های فناوری تمرکز داشته و بر مراحل اجرا تا بلوغ آنها نظارت کامل دارد.

این صندوق رمز ارز جدید به مجموعه دارایی عظیم ۱۶.۶ میلیارد دلاری شرکت a16z افزوده خواهد گشت. این شرکت نخستین صندوق بزرگ خود را در اوایل سال ۲۰۲۰ به ارزش ۵۱۵ میلیون دلار عرضه نمود، در آن زمان تمرکز a16z معطوف به امورمالی غیرمتمرکز (DeFi) و نسخه‌ی سوم شبکه‌ی اینترنت یا وب ۳.۰ بود.

a16z صندوق سرمایه‌گذاری رمز ارز تاسیس می‌کند

شرکت‌های VC دست به سرمایه‌گذاری‌های سنگینی می‌زنند

رشد سرسام‌آور فضای رمز ارز شرکت‌های VC را به‌شدت جذب خود نموده است. a16z سابق بر این در سال ۲۰۲۱ سرما‌یه‌گذاری‌های متعددی در بازار کریپتو همچون صرافی غیرمتمرکز dYdX و پلتفرم توکن‌های غیرقابل معاوضه‌ی (NFT) OpenSea انجام داده است. OpenSea به‌تازگی مرحله‌ی نخست جذب سرمایه‌ی خویش را با مجموع ۲۴ میلیون دلار با کمک a16z به اتمام رساند.

توسعه‌ی پیوسته‌ی کریپتو شرکت‌های حاضر در این عرصه را به گسترش پورتفولیوی خود تشویق و وادار می‌نماید. از دیگر شرکت‌های فعال این حوزه می‌توان Pantera Capital ،Sequoia Capital و Paradigm را نام برد که مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری بزرگی را عهده‌دار هستند.

Andreessen Horowitz پس از موفقیت جدیدش در سهام صرافی Coinbase اقدام به تاسیس این صندوق سرمایه‌گذاری نمود. a16z که از اولین شرکت‌کنندگان در عرضه‌ی عمومی سهام Coinbase بود، موفق شد ارزش سهام خریداری‌ شده‌اش را به بیش از ۱۱.۲ میلیارد دلار افزایش دهد. در پروفایل این شرکت آمده است: «فعالیت ما در حوزه‌ی رمز ارز به سال ۲۰۱۳ برمی‌گردد. a16z ماهیتی مخاطره‌آمیز دارد و برای خرید و نگهداری دارایی‌های دیجیتال تا بیش از ۱۰ سال برنامه‌ریزی شده است.»

پیشنهاد مطالعه: پنج معیار ارزیابی و مدیریت ریسک در پروژه‌ های دیفای (Defi Metrics)

Source

https://coiniran.com/?p=45418
دکمه بازگشت به بالا