ایستگاه خبر

نیمی از کمپین‌های کمک رمز ارزی به اوکراین کلاهبرداری‌اند

طبق یک گزارش جدید، حدود ۵۰ درصد از کمپین‌های کمک رمز ارزی که به تلاش‌های اوکراین برای مقاومت در برابر تجاوز روسیه کمک می‌کنند، کلاهبرداری‌ هستند. با این حال، پول‌های واریزشده به کمپین‌های کلاهبرداری‌ تنها بخش کوچکی از پول جمع‌آوری شده از زمان شروع تهاجم را تشکیل می‌دهند.

بر اساس یک گزارش جدید، کسانی که مایل به حمایت از تلاش‌های جنگی اوکراین در برابر تهاجم روسیه هستند، باید مراقب باشند که دچار کلاهبرداری نشوند.

با این حال، طبق گزارش جدید شرکت اطلاعاتی بلاکچین TRM Labs، حدود نیمی از بیش از ۵۰ کمپین اهدای رمز ارز به اوکراین «کلاهبرداری‌های آشکار» بودند که کمک‌های مالی را برای تأمین تلاش‌های بشردوستانه یا نظامی ارسال نکردند. البته، نویسندگان خاطرنشان کردند که کمپین‌های کلاهبرداری تنها «درصد کمی از حجم کل کمپین‌ها را تشکیل می‌دهند».

این گزارش کمپین‌ها را بر اساس انواعشان طبق‌بندی کرده است. انواع کمپین‌ها شامل سازمان‌های غیردولتی، فعالان غیردولتی (نظامی یا سایبری)، کمپین‌های خصوصی و کمپین‌های رسمی دولتی یا نظامی بود. سازمان‌های غیردولتی متداول‌ترین سازمان‌ها بودند که به تنهایی ۴۸ میلیون دلار از دو شرکت بزرگ ارزهای دیجیتال، بیت‌کوین و اتریوم، جمع‌آوری کردند، هرچند که حدود نیمی از تقریباً  ۵۰ کمپین تحلیل‌شده را تشکیل می‌دادند، در حالی که کمپین‌های رسمی دولتی یا نظامی، که تنها بخش کوچکی را تشکیل می‌دادند. از این کمپین‌ها، بیش از ۵۰ میلیون دلار جمع آوری شده است.

تلاش‌های دفاعی اوکراین به طور فزاینده‌ای با کمک‌های ارزهای دیجیتال، حتی قبل از تهاجم روسیه، حمایت می‌شود که در مجموع از ۲۲ فوریه تا ۲۸ مارس بالغ بر ۱۳۵.۷ میلیون دلار ارزش داشت. ۳۳ دارایی رمز ارزی مختلف در این کمپین‌ها دریافت شده‌اند.

نویسندگان عقیده داشتند که فعالان ناشناس یا نیمه ناشناس در کریپتو، که ذات «ماهیت غیرمتمرکز» این فناوری است، ابهامی ایجاد می‌کند که ممکن است تا حدودی چرایی کمپین‌های کلاهبرداری را توضیح دهد.

 

پیشنهاد مطالعه: روش‌ های رایج کلاهبرداری (اسکم) در حوزه رمزارز

 

Source

https://coiniran.com/?p=50447
دکمه بازگشت به بالا