ایستگاه خبر

یک مقام صندوق پوششی: وال استریت در پذیرش بیت کوین محافظه‌ کارانه رفتار می کند

Ari Paul یکی از فعالان حوزه بیت کوین می گوید وال استریت در قبال گسترش دامنه نفوذ رمزارزها رویکردی انفعالی اتخاذ کرده است.

Ari Paul هم بنیانگذار شرکت سرمایه گذاری BlockTower Capital می گوید، گسترش دامنه پذیرش بیت کوین با کندی مواجه شده؛ چرا که قلب تپنده بازارهای مالی جهان یعنی وال استریت در بازار کساد کنونی رمز ارزها دست به اتخاذ رویکردی محتاطانه زده و به تعبیر خودمانی تر سیاست «حالا ببینیم چه پیش می آید» در پیش گرفته است.

به گزارش کوین ایران و به نقل از سی سی ان، Paul طی یک رشته توییت طولانی نوشته که می توان رویکرد سرمایه گذاران نهادی به ارزهای رمزپایه را به سه گروه تقسیم کرد:

۱- ذهنیت سرمایه گذاری جسورانه: آیا ارزشی در ورای ارزهای رمزپایه نهفته است که بشود با سرمایه گذاری در مراحل اولیه به آن دست یافت؟

۲- رویکرد انفعالی: قرار است در آینده رمز ارزها تبدیل به طلای دیجیتال شوند یا آنکه ابزاری برای پوشش ریسک سبد سرمایه گذاری هستند؟

۳- رویکرد فعال: آیا می توان در قامت خدمت رسان (service provider) یا معامله گر فعال در بازار ارزهای رمزپایه سود به دست آورد؟

بیشتر بخوانید: وال استریت نمی‌تواند از بیت کوین چشم بپوشد

موسسات و سرمایه گذاری نهادی در وضعیت «منتظر باش و ببین» به سر می برند

Paul می گوید سه رویکرد یاد شده لزوما ناسازگاری متقابل ندارند و هر یک از آن ها برای گسترش دامنه پذیرش رمز ارزها با کمی و کاستی ها و موانعی رو به رو هستند. با این حال، بسیاری از سرمایه گذاران به دلیل شرایط حاکم بر فضای رگولاتوری و عدم قطعیت قوانین نظارتی در بازار کم رمق کنونی رمز ارزها، در لاک احتیاطی فرو رفته اند و دست از کار کشیده اند.

یک مقام صندوق پوششی: وال استریت در پذیرش بیت کوین محافظه‌کارانه رفتار می کند
Wall street is playing chicken on bitcoin adoption hedge fund cio

Dan Morehead مدیر اجرایی شرکت سرمایه گذاری Pantera Capital با اظهارات Paul موافق است و در عین حال می گوید در نهایت با ظاهر شدن نشانه های رونق در شاخص های قیمت بیت کوین، سرمایه گذاران نهادی به طور گسترده دست به سرمایه گذاری در این حوزه خواهند زد. هر چند پیش از آشکار شدن این نشانه ها نمی توان چندان به سرمایه گذاری بازیگران بزرگ دل بست.

بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری روی بیت کوین، محل تلاقی وال استریت و دره سیلیکون

Ari Paul در این باره می گوید که فقدان شفافیت نظارتی در کنار کمبود نمونه های عملی موفق از کاربست پذیری رمز ارزها، باعث شده که شاهد حاکم شدن فضای دلسردکننده ای بر این صنعت باشیم.

Paul در رشته توییت خود آورده است:

۲/ سه رویکرد اصلی میان سرمایه گذاران نهادی به ارزهای رمزپایه وجود دارد: الف- ذهنیت سرمایه گذاری جسورانه: آیا ارزشی در ورای ارزهای رمزپایه نهفته است که بشود با سرمایه گذاری در مراحل اولیه به آن دست یافت؟ ب- رویکرد انفعالی: قرار است در آینده رمزارزها تبدیل به طلای دیجیتال شوند یا آنکه ابزاری برای پوشش ریسک سبد سرمایه گذاری هستند؟ ج- رویکرد فعال: آیا می توان در قامت خدمت رسان (service provider) یا معامله گری فعال در بازار ارزهای رمزپایه از آن سود به دست آورد؟

۴/ هر یک از این سه دیدگاه، کاتالیزورها و در عین حال موانع خاص خودشان را برای گسترش دامنه پذیرش رمز ارزها دارند و اکثر سرمایه گذاران در قبال این سه رویکرد، سیاست «منتظر باش و ببین تا چه می شود» را اتخاذ کرده اند.

Paul می گوید کسانی که به رمز ارزها به دید ابزاری برای پوشش ریسک سرمایه گذاری نگاه می کنند، به شواهد آماری متقن از توانایی رمز ارزها برای پوشش [ریسک نوسان] ارزهای رایج و عملکردی قابل قبول از آن ها نیاز دارند.

۶/ برای رویکرد دوم، سرمایه گذاران انتظار دارند که رمز ارزها عملکرد قابل قبولی روی نمودارهای بازار داشته باشند و دست کم شرایط باثباتی بر آن ها حاکم باشد و اثر شبکه ای قوی تری را از خود به نمایش بگذارند. همچنین آن ها خواستار ارائه شواهد آماری قابل اتکایی از کاربرد رمز ارزها به عنوان یک ابزار پوششی هستند.

Paul  می گوید فقدان شفافیت نظارتی پیرامون بیت کوین و وجود ابهام در چگونگی اجرای قوانین ضدپولشویی (AML) و شناخت مشتری (KYC) بر سردرگمی فعالان این حوزه افزوده است.

۸/ به عنوان یک نمونه از شفافیت نظارتی، همه ما می دانیم که بیت کوین کاملا قانونی است؛ اما هیچ کس خبر ندارد متولی بیت کوین کیست و چگونه باید پدیده هایی از قبیل انشعاب های سخت (Hard fork) را مدیریت کرد. الزامات ضدپولشویی/ شناخت مشتری هم همچنان برای سرویس دهندگان در هاله ای از ابهام قرار دارند.

Paul  همچنین می افزاید به رغم آنکه علاقه ی به شدت فزاینده ای به ارزهای رمزپایه وجود دارد، اما پیروی بنگاه ها و موسسات از تفکر سرگروهی، باعث ایجاد تنگنای «دنباله روی از رهبر» شده و همه منتظر هستند تا رهبری پیدا شود که تن به آب بزند تا بقیه هم دل و جرات شیرجه زدن پیدا کنند.

۱۰/ این شرایط باعث می شود که شکل نمودارهای قیمت رمز ارزها شبیه به چوب هاکی شود. در ابتدا قیمت ها با شیب بسیار کند پیش می رود و در ادامه با ورود سرمایه گذاران نهادی، یک جهش بسیار بزرگ به دنبال اثر «پیروی از رهبر» در نمودارها رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: شرکت های بازرگانی وال استریت به معامله بیت کوین روی آورده اند!

آیا تا سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹ شاهد حضور سرمایه گذاران نهادی در بازار رمز ارزها خواهیم بود؟

Paul می گوید که پیش تر در مورد تاریخ ورود سرمایه گذاران نهادی به حوزه رمز ارزها کمی خوش بین بوده است. اکنون اما بر این باور است که تا قبل از سه ماهه سوم سال میلادی جاری شاهد این اتفاق نخواهیم بود.

وی گفته است:

من قبلا در مورد سرعت پذیرش نهادی رمز ارزها خوش بین بودم. اکنون اما کمی محتاط تر شده ام و نمی توانم تخمین بزنم چه زمانی شاهد وقوع یک جهش بزرگ خواهیم بود. در عین حال حدس می زنم زودتر از سه ماهه چهارم ۲۰۱۹ اتفاقی نخواهد افتاد.

بازار رمز ارزها روی سرمایه گذاران نهادی حساب باز کرده است

همان طور که پیش تر وب سایت CCN گزارش کرد، بازار رمز ارزها روی ورود سرمایه گذاران نهادی به بازار حساب ویژه ای باز کرده است.

بسیاری از ناظران بازار پیش بینی کرده بودند که تا اواخر سال گذشته میلادی شاهد هجوم سرمایه گذاران نهادی خواهیم بود. با این حال، رکود حاکم بر بازار رمز ارزها بیش از آنکه انتظار می رفت، طولانی شد و مطابق با ادعای شرکت جی پی مورگان، سرمایه گذاران از بازار کم رمق رمز ارزها و ادامه شرایط نزولی دلسرد و هراسان شده اند.

JEREMY ALLAIRE: ارزهای رمزپایه برای آینده ضروری هستند

وجود موجی از دلسردی میان فعالان بازار ارزهای رمزپایه باعث شده که حتی باورمندان واقعی رمز ارزها از جمله Jeremy Allaire مدیر اجرایی Circle تحت الشعاع عدم قطعیت ها و نگرانی های حاکم بر بازار قرار بگیرند. Allaire می گوید شک و تردید ها به بیت کوین از عدم آشنایی با این فناوری آب می خورد.

یک مقام صندوق پوششی: وال استریت در پذیرش بیت کوین محافظه‌کارانه رفتار می کند
Wall street is playing chicken on bitcoin adoption hedge fund cio

Allaire در ژانویه ۲۰۱۹ گفته است:

مردم طوری در مورد رمز ارزها حرف می زنند که انگار پدیده شوم و ترسناکی است. حال آنکه رمزنگاری یکی از شالوده های محافظت از جوامع مدرن و حریم خصوصی افراد است. دفاع سایبری بدون این فناوری غیرممکن است و هر شرکتی به آن نیاز مبرم دارد.

بیشتر بخوانید: دستکاری در معاملات آتی بیت کوین: نحوه کار و روش کاهش اثرات آن

Allaire پیش تر گفته بود که نوع بشر هرگز نمی تواند بدون سپر رمزنگاری به سلامت از عصر دیجیتال عبور کند.

وی خاطرنشان کرده بود که جوامع، به شدت به زیرساخت های دیجیتالی وابسته هستند و از این رو نمی توانند بدون تکیه بر ارزهای دیجیتال در عصر دیجیتال زندگی کنند.

وی می گوید:

رمز ارزها ضرورتی انکارناپذیر برای آینده هستند. ما برای آنکه بتوانیم در عصر دیجیتال دوام بیاوریم، نیازمند زیرساخت های مقاوم، انعطاف پذیر و غیرمتمرکز هستیم.

وی در انتها افزوده:

ما می بینیم که رمز ارزها از وب هم برای بشریت تحول سازتر خواهند بود و تاثیری بسیار ژرف تر و گسترده تر بر نهادهای جامعه مدنی و اقتصادی ما خواهند گذاشت.

توجه!
مطالب صرفا برای اهداف خبری و آموزشی ارائه می شوند و نباید به عنوان مشاوره ی تجاری از طرف کوین ایران و نویسندگانش مورد استفاده قرار گیرند.
Source & Image
https://coiniran.com/?p=28063
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
دیدگاه خود را با کوین ایران به اشتراک بگذارید!x